דמיינו את הסיטואציה הבאה:

נטי

New member
דמיינו את הסיטואציה הבאה:

מה קורה אם את פוגשת במקרה את האקס המיתולוגי, ואחרי שמדברים קצת הוא אומר לך שלמרות שיש לו חברה הוא בחיים לא הפסיק לחשוב עלייך ושהוא רוצה לחזור. עד פה הכל יפה וורוד... אבל מה קורה אם בתקופה שהייתם יחד (לפני שנתיים) עשיתם רק רע אחד לשני? פגעתם אחד בשני מבלי לשים לב? אבל שניכם עדיין אוהבים למרות שקשה ביחד? היית מסכימה לחזור? לנסות שוב? לתת עוד סיכוי אחרון לאהבה הכי גדולה (והיחידה) שהייתה לך בחיים? אני חזרתי אליו

אורזמן

New member
אני לא את אבל אנסה להגיב

כשהייתם יחד רק התכסחתם, מה קרה עכשיו ?? כנראה שהוא היה מתכסח עם הנוכחית שלו יותר מאשר איתך..... הוא פשוט מתגעגע אליך, לריבים שלכם... את כותבת - 'אני חזרתי אליו' ומה זה אומר ??? למה את לא כותבת, 'חזרנו להיות ביחד'.... כנראה שיש לו שליטה מסויימת עלייך ואת לא מסוגלת להתנתק ממנו ו\או ששניכם בקטע של להכאיב זו לזה . בכללי, לא הייתי מציע לחזור לאקס, כשיש ברקע רוע הדדי אבל.... בהצלחה לכם

volfovich

New member
תשובה לאהבה

אני חושב שאת עושה טעות, כי עם כל הכבוד חייבים להמשיך הלאה למרות האהבה שרוצים להחיות מחדש. פשוט את סתם תיפגעי מחדש

volfovich

New member
תשובה לאהבה

אני חושב שאת עושה טעות, כי עם כל הכבוד חייבים להמשיך הלאה למרות האהבה שרוצים להחיות מחדש. פשוט את סתם תיפגעי מחדש

volfovich

New member
תשובה לאהבה

ritarita

New member
שאלה שאת ענית עליה בעצמך..

אז מה את מחפשת? צידוקים למעשייך אולי? אולי את לא כל כך בטוחה בהחלטה שלך?

Vdrums

New member
לא הבנתי.

בסוף כתבת שחזרת אליו. אז מה העניין? לדעתי זו טעות. נפרדתם פעם אחת זה יקרה פעם שניה. מקווה שלא תיפגעי. יום טוב.

האם הוא השתנה?

אם אני יודעת שוודאות שהוא השתנה, או שאני השתנתי, אז אולי הייתי מנסה. אבל אם לא קרה כלום, אין טעם לחזור לקשר שעשה לי רק רע

TalKz

New member
או שזה סתם זייוני שכל של בנים ../images/Emo6.gif

אבל בהצלחה לכם (ויכול להיות שגם לא!)

נטי

New member
כנראה לא הסברתי

את עצמי כמו שצריך. הייתה לנו מערכת יחסים לפני שנתיים, שנינו מאוד השתננו מאז, יותר נכון להגיד שהתבגרנו. תמיד המשכנו לאהוב אחד את השני למרות שלא התראנו, תמיד הוא היה אצלי בלב לא משנה עם מי הייתי ולהפך. החלטנו לחזור ולנסות לגרום לזה לעבוד, אנחנו לא מנסים להחיות את האהבה שלנו כי היא אף פעם לא מתה. האהבה שלנו אחד כלפי השני הייתה מאוד בוגרת, אבל אנחנו לא היינו בוגרים מספיק בשביל להתמודד איתה. חזרנו לפני שבועיים ואנחנו מאוד מצליחים הפעם. שנינו מנסים ויותר מתמיד אוהבים, טוב לנו. הרבה אנשים שמכירים אותנו באמת כמוכם המליצו לנו לא לחזור כי הם זוכרים כמה היה לנו רע, אבל הקול הפנימי של שנינו אמר לנסות.

Vdrums

New member
אם חזרתם והכל נראה לך ורוד אז

מה השאלה פה בדיוק? זה כמו שמישהו קונה משהו ואח"כ שואל דעתם של אחרים. די מיותר. אם הקול הפנימי דיבר אז זה מספיק טוב לשניכם, בסך הכל עברו שבועיים. שיהיה בהצלחה.

נטי

New member
לא שאלתי... שיתפתי...

ושבועיים זה המון זמן בשבילי, קשה לי להחזיק קשר יותר מחודש...

Vdrums

New member
רגע אז האקס הזה הוא

היה איתך רק חודש? על זה כל הבלגן? וחוץ מזה את בגיל כזה שזה לא צריך להוות כזה כאב ראש. חודש, שבועיים, חודשיים, חפיף. יהיה עוד הרבה כאלה.

למעלה