דמיינו..... שאלה שלא קשורה לפורום

yellow cheese

New member
דמיינו..... שאלה שלא קשורה לפורום

דמיינו לעצמכם את המחזה הבא.... אתם מגיעים לבית ספר, כמו בכל יום רגיל... המורה הצעיר/ה תוקף/ת אתכם במבטים מוזרים..- היא/הוא מזמין/ה אתכם לשיחה, אתם נלחצים. במהלך השיחה מתברר שהמורה מתעניין/ת בכם... מה תהיה התגובה שלכם?! (בנים יענו על מורה MORA) (ובנות יענו על MORE) -=אפשרות גם למורE/A הומו~לס...=- =-סתם סקרנות-= שירלי (מנתחת מצבים*) כהן

hadarosh16

New member
שירלי חייבת לדבר איתך!!!!!!!!

דחוף! השארתי לך הודעה באי סי קיו!

sWeetuti

New member
שירליה...דימיונך ואת...אוקיי:

מאחר והפסקתי ללמוד המורE שווה?? צעיר? חתיך?.אז אולי...

לא כדאי

להיכנס לזה! יותר מידי סיבוכים! חוצמזה פיכסה!!!! לחשוב עליי עם אחת מהמורות שלי (חח מתן.. שרה!) גועל נפש! אבל במקרה ויש אהבה או ניצוץ וממש רוצים לכו על זה אהבה יותר חשובה מהכל!

לוח וגיר

לוח וגיר מפה על הכיר מחברת יומן וצילצול מי שהיתה המורה שעשתה לי בלבול שם בכיתה אהבתי אותה הייתי כמו הפלטון יושב וחולם על מה שלא בא בחשבון לו רק היית קצת פחות המורה שלי לו רק היית קצת יותר נערה שלי הייתי מראה לך מיהו הילד הכי מפותח בכיתה חחחחח זה מה שזה הזכיר לי אמממ.... טלוי איך היא תראה....אבל ליפמים הן פשוט מכוערות!!!!! לא הייתי נוגע בהן עם כפפות

ממ...

ממ...לא חושבת שכדאי להיכנס לזה סתם מסובך לא חושבת שמישהו\מישהי היו מנהלים איזה רומן פרוע..חח:) עם איזה מורה שלהם, אולי אם הוא היה ממש אבל ממש מהמם ומאגניב.. לא חושבת שהייתי נכנסת למצב כזה... ליאור...

למעלה