דמיינתי לעצמי שקיים דבר כזה

Femdom

New member
דמיינתי לעצמי שקיים דבר כזה

אסקסואל. אבל לא ידעתי שזה כזה נפוץ שקיים פורום בארץ. בינינו, אתם לא מפסידים כלום. אתם אף פעם לא הכרתם את זה ככה שאתם לא יכולים להצטער על משהו שהיה לכם ואיבדתם אותו. אתם פשוט נולדתם נזירים. יש אנשים שנאבקים במין כל החיים שלהם. עדיף להיוולד בלי משיכה מינית מאשר להיוולד עם איזו סטייה לא נפוצה. תראו איזה דברים נובעים ממשיכה מינית: אונס, פרסומות שמנצלות את המשיכה המינית, תסביכים עם גודל איברי המין, בושה ואשמה (אצל חלק מהאנשים) לגבי אוננות, ואני בטוח שיש עוד... בסך הכל, הרווחתם.

Femdom

New member
לא, דיברתי ברצינות

אבל אני מבין איך אפשר לטעות ולחשוב שצחקתי עליכם.

גם סטרייט רגיל שלא עשה את זה..

גם על אחד שבחיים לא עשה את זה- אפשר להגיד שלא הפסיד כלום- כי זה משהו שלא היה לו. גם על אחד שלא אכל מעולם אוכל טעים, אפשר לומר שלא הפסיד כלום. גם על אחד שלא הריח ריח של בושם ניתן לומר שלא הפסיד כלום. והרשימה עוד ארוכה... בכל מקרה, אדם שלא נולד לא הפסיד כלום. אבל אפילו צמח השיג יותר מאחד כזה. אני מנסה להגיד שמי שלא יכול לחוות דברים גדולים- איזה טעם נשאר לחייו? אפשר להגדיל ולומר שאדם שלא ראה אור מימיו, לא הפסיד כלום באותה גישה.

p019

New member
תשובה גם להודעה המקורית

אני משארת שאדם מיני שלא עשה את זה בחיים כן מרגיש שהוא הפסיד משהו - כיוון שהוא חש משיכה מינית ולא ישם אותה. בניגוד לאדם א-מיני שפשוט אין לא צורך - וגם אם הוא ניסה - הוא לא ירגיש צורך לנסות שוב (לפחות אלפי מה שאנשים כאן כתבו בעבר).

סליחה על השאלה... אבל אשמח לתיאור..

ז"א, אשמח לקבל תאור איך בדיוק נמשכים מינית למישהו אחר... כאילו, מזה הדבר הזה שאת לא חשה? אפשר תיאור? קל יהיה לך לענות שמכיוון שאת לא, לא תוכלי לתאר זאת. ואולי בכל זאת תנסי (רק לתאר) כדי לדעת מה אחרים מרגישים שאת לא? בכל מקרה, כמה שאני מנסה לתאר, זה לא הולך לי. לא יודע לתאר משיכה מינית. אז איך אני יודע שיש לי? אני לא... לכן אני פה.

p019

New member
אתה תיפוס מוזר../images/Emo153.gif

אתה שואל אותי? אין לי מושג מה זו משיכה מינית.
זה בדיוק העיניין. אם אתה רוצה תשובה לזה, תצטרך לשעול בפורם אחר - כל פורום אחר - סביר להניח. אני לא מרגישה כלום. אני רק יודעת שרק אם מוסיפים את המרכיב הנוסף - גם בלי להבין מה זה. העולם מקבל איזה שהוא הגיון. אם נצא מהנחה שלא קיימם משיכה מינית - נחזור למצב שהייתי לפני שלוש שנים - או שאין שום הגיון בעולם - או ש99% מבני האדם אינם שפועים. בדיוק כפי שאדם שאינו אוהד כדורגל - לא יהיה מסוגל להבין מה גורם לאנשים להתנהגות מוזרה כזו. והוא לא יהיה מסוגל להסביר מה זה להיות אוהד - כיוון שזה לא קיים אצלו - אבל הוא יכול להיות מודע שזה (מה שזה לא יהיה) קיים אצל אחרים.

את דווקא טיפוס רגיל.

הגישה שלך: "משיכה מינית" כענן שחור שאיפשר לראות או לדעת מה יש בתוכו, אך הוא מסביר את התנהגות של הכל. או במילים אחרות, הכל פועל לפי הכלל שאיני מבינה, ולא יכולה להבין. אני לא אוהב כדורגל, אבל אני יכול להבין היטב מזה בדיוק אוהד כדורגל, ואיך הוא מרגיש. אני מסוגל להסביר מזה להיות אחד כזה, בלי שאני אחד כזה. עם זאת, צריך הרבה יומרה כדי להשוות משיכה מינית לאהבת כדורגל... בכל מקרה, בעולם שלך יש עוד עננים שחורים מהסוג הזה? כי אז החיבור של כל העננים השחורים האלה יוצר את הגשם שאת מרגישה...

p019

New member
כבר קראו לי בארבה שמות - אבל רגיל?

עכשיו ברצינות - אם אתה מבין בזה כל כך. אולי תסביר לי מה בדיוק זו משיכה מינית?

לא סתם רגיל, אפילו נורמלי, ממוצע.

אני לא יודע מזה משיכה מינית. אבל אני לפחות לא טוען שהעולם מתנהל לפי זה...

יש ישיבה של ברסלב בצפת

שכדאי לך להצטרף אליה. שם רואים הרבה אור. והם גם מדברים אל העצים ואל האבנים - אולי הם יבינו את מה שאתה אומר.

../images/Emo13.gif../images/Emo203.gif

רק תיקון שני דברים קטנים, האחד, חלקנו הכיר את זה, ולא אהב, השני, נזירים בוחרים ללכת נגד הטבע שלהם, אנחנו הולכים עם הטבע שלנו. אבל ברור שלא ככה התכוונת, אז תודה. ואולי הדרך הכי נכונה להסתכל על שוני בין אנשים היא לראות את היתרונות בכל מצב.

נזירים הם כמוכם, רק בהכחשה...

נזיר הוא מילה נרדפת לאדם בעל נטייה מינית שונה מהחברה. רק שבחברה שלו לא מקבלים את זה, ולכן הוא התנזר. בשלנו כן- עובדה שאתם לא פונים להיות נזירים...
בנוסף, אני רוצה להבין- מה היתרונות במצב שלכם? כל סטייה היא חסרון, לא יתרון. סטייה זה מחיר, לא פריווילגיה.

p019

New member
בדיוק - ולהיות מיני זו סטייה ../images/Emo151.gif

p019

New member
../images/Emo39.gif

יש ימים שאני מצוברחת, ואולי כועסת (במיוחד שכמישהו מנסה לשכנע אותנו שאין דבר כזה א-מיניים) ואז אני מסכימה איתך בלב שלם. ואולי אפילו ביתר תוקפנות.
אבל בימים אחרים, כשאני מנסה לחיות בשלם עם 99% הנותרים באנושות - אז אני ארבה יותר סלחנית כלפי המיניים. ואני מנסה להפריד בין אנשים מיניים - לסוטים שאונסים. זה כמו שיש אנשים שרוצחים בשביל הרצח עצמו. אני לא חושבת שזו הקצנה של אלימות. אני חושבת שזו סטייה שהינה קצפית מדרגה לאומת אדם נורמלי. וכך זה כנראה גם לגבי אונס (זה לפחות התענה של חברה שלי - כשאני מנסה לקשר בין מיניות לאונס). כנאה שאם כולם היו א-מיניים לא היה אונס, אבל לך תדע. אני לא מעמינה שגרמת לי להגן על מיניים
.

לא אונסים בגלל עודף מיניות או...

או חוסר יכולת לשלוט ביצרים.. הרי זה מגוחך לומר שאדם מחושב ומתוחכם (אנס מקצועי) מתקשה לשלוט ביצריו.. חוצמזה, בחברה שלנו האונס מוגדר כמעשה מיני (כלשהו) ללא הסכמה. האם צריכה להיות הסכמה תחילה? ועוד כל השטח האפור שיש... בכל מקרה, סטייה לא תקינה בשטח האפור תכניס הרבה אנשים ממוצעים לקטגוריה של האנסים. בכל מקרה, אילו כולנו היינו א-מיניים- באמת לא היה אונס. אבל גם לא היה אותנו... אין טוב בלי רע, אין רע בלי טוב. מש"ל.

למעלה