דמי אבטלה

michalon

New member
דמי אבטלה

לפני תשעה חודשים פוטרתי מעבודתי, בה עבדתי כשנה וחצי, בכל התקופה מאז הייתי בחו"ל בטיול. שאלתי היא: האם אני זכאית לדמי אבטלה? יש לציין שגילי הוא 23

Ohad18

New member
בטח שכן...

מביטוח לאומי, אלא אם כן את סטודנטית

DrorCh

New member
גועל נפש

גנב בן גנבים!!!! היית בחו"ל בטיול ועכשיו אתה רוצה לגנוב את תשלום המיסים של אנשים קשיי יום שעובדים מהבוקר עד הלילה בשביל שכר מינימום. תרוויח את לחמך ביושר!!

doronmm

New member
שטויות

הוא שילם מה שהמדינה רצתה בתקופה שהוא עבד. אם הוא לא היה "מבוטח" בדמי אבטלה המדינה לא היתה אמורה לקחת לו סכומים עבור זה בביטוח לאומי. אבל הוא שילם על זה. ועכשיו הוא צריך את זה. אז מה שמגיע לו - שיקח. זה שאני נגד דמי אבטלה בכלל - זה עניין אחר. אבל היתה לו עסקה עם המדינה. הוא שילם את חלקו. עכשיו תור המדינה להחזיר. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה במציאת עבודה.

DrorCh

New member
הוא לא צריך את זה

הוא לא צריך את זה בשביל לקנות לחם הוא צריך את זה כדי לקנות ריפוד חדש לאוטו המיסים שהוא שילם הלכו לאנשים שבאמת לא יכולים לעבוד קבוצות נחשלי החברה כמו נכים או זקנים בגלל אנשים כמוהו כל שוק ההיי טק נפל מדובר בנצלנים אגואיסטים מפונקים חסרי ידע מורכב ומקצועי אמיתי! בתחום מדעי המחשב אנשים שלא היה להם מעולם תואר במדעי המחשב ולעולם גם לא יוכלו לעמוד בתנאים לקבלתו אנשים עם ערכים וכבוד וידע אמיתי ותואר אימיתי לא פוטרו או שלא הייתה להם בעיה למצוא מייד מקום עבודה חדש

למעלה