דמי החנוכה שלכם

Tami661

New member
דמי החנוכה שלכם../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

כשאני מבטיחה, אני מקיימת! בעקבות ההתלהבות סביב הביגוד אירובי שנמכר בכנס המדריכים (הברזילאי...) החלטתי לקחת את זה צעד אחד קדימה
בלוחות, אצור קטגוריה שתיקרא: ספינוקים
ושם, כל מי שיש לו איזו פריבילגיה (מוכחת) להציע לכם ושכמובן, קשורה לעולם הדיווש, יזכה לקובייה מהודרת. אתם נהנים מההנחה והם נהנים מכם... וה
הראשון: דיברתי עם נציג (או שאולי בעלים?
לא יודעת...) פריסטייל שלהם 3 חנויות ברשת (ת"א, ר"ג ורמה"ש) והגעתי איתו להסכם שכל מי שרוכש באחת מהחנויות ואומר בקופה שהוא מפורום ספינינג של תפוז, מקבל: או 10% הנחה (על מה שאינו במבצע) או גופיה מתנה... תבחרו אתם
בקרוב,
ים נוספים

ennicka

New member
../images/Emo140.gif + שאלה

תמי, יש לך הערכה כמה גולשים יש כרגע בפורום? השאלה היא בעצם מהו "כוח הקניה" שלנו כרגע (לפני שנגדל עוד נתגבר ונשתבח)

Tami661

New member
אני יודעת כמה חברים רשומים יש...

אבל כל יום שחולף אני מתוודעת לעוד כמה וכמה סמויים שלא רשומים כלל כחברים. ותאמיני לי... זה חתיכת כוח
חוצמזה שלכל גולש יש גם חברים, משפחה ושאר "חפץ ביקרם" אז זה מגדיל עוד יותר. זו הסיבה שגם הודעות פרסומת הם מצרך מאוד מבוקש בפורומים השונים והם אסורים על ידי ההנהלה. (כשיש "הצפה" או פרסומת שחוזרת על עצמה, אני רשאית ואפילו אמורה למחוק אותה).

Tami661

New member
סופר../images/Emo41.gif בדיקות ספורט בהנחה לחברי

הפורום! נבהלנו/לא נבהלנו דיברנו, שירשרנו אבל המסקנה היא אחת: מורעלים כמונו וגם דרגה אחת או שתיים מתחת, חייבים בבדיקות רציניות יותר מאשר מד דופק קונבנציונאלי אז אצלנו במכון חילקו דף בקשר לבדיקות ארגומטריה מוזלות במאוחדת ספורט (הרי לך G... מוסד ששובר לוינגייט את המונופול
) וכמובן... הייתי חייבת ללכת גם עם זה צעד אחד קדימה. אז הנה מה שהוצאתי עבורכם (ועבורי! מי בא איתי???):
בדיקת לב במאמץ (ארגומטריה) - 110 ש"ח ובמנוחה 75 ש"ח
בדיקת סף חומצת חלב - 250 ש"ח במקום 300
בדיקת צריכת חמצן - 250 ש"ח במקום 300
בדיקת סף חומצת חלב + צריכת חמצן - 350 ש"ח במקום 400
(ולחברי מאוחדת עדיף תינתן הנחה נוספת) נראה לי שהמחירים באמת אטרקטיבים, תקנו אותי אם אני טועה. בכל אופן, אני מעוניינת לעשות את הבדיקה של הסח"ח והצח"מ יחד, השאלה אם זה לא מיותר והאם בעצם אני, ברמות הפעילות שלי, יכולה להסתפק בצח"מ בלבד?

Gspin

New member
תעשי את השיקול לבד

בסח"ח, צריך לדקור אותך. אולי אני אבוא לעשות את הצח"מ.

Tami661

New member
מה אולי מה?../images/Emo46.gif אתה בא או לא...?

יום שבת? הולמס הרצליה?

שני דברים, G :

א) אם אתה עושה צח"ח תדאג שזה יהיה על אופניים ולא על מסילה לריצה, אלא אם אתה מרבה לרוץ. התוצאות יכולות להיות שונות מאוד בגלל ספצפיות הענף שלך. אני עשיתי שתי בדיקות סמוכות אחת לשניה, פעם על מסילה ופעם על אופניים. בגלל ש-4 שנים לפני כן הפסקתי לרוץ ההפרש בין התוצאות היה כ- 15%. ב) אם אתה עושה צח"מ אפשר לראות בקלות בגרף גם (באחוזים מדופק מקסימלי) היכן הסח"ח שלך. אומנם לא תראה בכמה חומצת חלב אתה יכול לעמוד (כמותית), אבל כן תראה באיזה דופק סחח"ך מגיע ומביא די מהר לנפילתך לקרשים :).

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

עדיין מתלבטת אם ומתי לעשות מה. ארגומטריה יש לי עדיין. בתוקף לעוד 4 חודשים אם אני לא טועה. אמרו לי לעשות סח"ח, וחלק אמרו צח"מ. גם וגם? זה או זה? רבאק... כולה רוצה להגיע הביתה בשלוש

לא חושבת שמתאמן שלא למטרות

תחרות צריך לבצע בדיקות של צח"מ וסח"ח. לדעתי מספיקה בדיקה ארגומטרית (שלמען הגילוי הנאות אינה מבטיחה הרבה).

N o N a m e11

New member
תגידי סנטה../images/Emo136.gif../images/Emo3.gif

המבצעים ,ההנחות והטבות שטת מציעה ,עד מתי הן תקפות?

shiri 80

New member
את יכולה לסדר לנו גם הנחה על כדורים

כחולים וורודים ומנוי בשחל וגם איזדה טיפול פסיכולוגי טוב? שאפו על הרעיון .... ויותר על הביצוע

Infin1ty

New member
אגב, לחברי קופ"ח כללית מושלם

עולה לעשות בדיקת ארגומטריה במאמץ (ע"פ חוק הספורט) כ - 50 ש"ח בשער העיר (מדיטסט) בבניין אביב ברמת גן..

Gspin

New member
ארז,

אתה יודע אם מבצעים בדיקת צח"מ בקופ"ח כללית? ניסיתי לשאול וחוץ מ"ארגומטריה" ו"מה זה, זה לא ארגומטריה", לא קיבלתי תשובה רצינית.

shiri 80

New member
הבדיקה הכי פשוטה שאתה יכול לתאר

אתה מגיע (יש גם במלון דניאל בהרצליה ) משלם חמישים שח נכנס לרופא שעושה בדיק ה קצרה של תנועת מפרקים ממלא איזה שאלון עושה ריצה על המכשיר (עם נוף לים ....) וזהו לא נושף לתוך צינור, לא מודדים גובה /משקל .. לא דקירות לא כלום וגם לא ממש מגיע לאנאירובי ...

Infin1ty

New member
אין להם כזאת בדיקה

יש להם רק בדיקת ארגומטריה רגילה שתקפה לחוק הספורט. (בחלק מהמכונים שהם עובדים איתם).

Tami661

New member
בוודאי שכולל הדוגמנית... איך בכלל

יכולת לחשוב אחרת?
ו...התכוונת לדוגמנית הזו
, נכון?

למעלה