דמי הניהול ושיעור דיבידנד בקסם

cogito

New member
דמי הניהול ושיעור דיבידנד בקסם

היכן אני מוצא את דמי הניהול ושיעור חלוקת הדיבידנדים של תעודות הסל של קסם. לאחר שינוי האתר אני לא מצליח למצוא את הנתונים האלו. ארז.

cogito

New member
שיעור חלוקת הדיבידנד לא מופיע בעיתו

בעבר היה אפשר לראות את המידע הזה באתר של אקסלנס אך כיום שיעור חלוקת הדיבידנד לא מופיע שם. מישהו יודע

שיעור חלוקת הדיבידנד

שלום רב, מדיניות חלוקת הדיבידנד בתעודות הסל של קסם מפורסמת באתר לכל תעודה ותעודה בנפרד. באמצעות לחיצה על התעודה הרלוונטית תקבל את כל האינפורמציה הרלוונטית לגבי התעודה, כגון: מספר הנייר, דמי הניהול, מדיניות חלוקת דיבידנד וכיו"ב. אם יש לך שאלות נוספות או מידע ספיציפי אחר שחסר הנך מוזמן לפנות אלינו ונשמח לעזור. _________________________________________________________________________________ הנ"ל אינה בעלת רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד

cogito

New member
אנא עזרי לי למצוא את זה

אני מחשיב את עצמי כמי שמתמצא במחשבים ובאינטרנט אך לא הצלחתי למצוא את שיעור חלוקת הדיבידנד של תעודות הסל. מאיה, האם תוכלי לעזור לי בכך. לדוגמא קסם ת"א 25. הנה הקישור לדף שמתאר את התעודה. כתוב שם: "מדיניות חלוקת דיבידנד / ריבית- דיבידנד מושקע במדד" אך כמה אחוזים מהדיבידנד מוחזרים? יש תעודות סל על ת"א 25 בהן מוחזר למדד 80% מהדיבידנד (בניכוי מס של 20%) אך יש תעודות אחרות שמצ'פרות את המשקיעים ומחזירות למדד 100% מהדיבידנד. פירוט זה לא מופיע באתר של אקסלנס. אז מהי התשובה הנכונה? נקח דוגמא אחרת. קסם ניקיי. כתוב שם: "מדיניות חלוקת דיבידנד / ריבית- מחלק דיבידנד מדי רבעון" אך לא כתוב כמה אחוזים מהדיבידנד הוא מחלק. האם יש מקום שזה כתוב בו? האם נכשלתי בלמצוא את התשובה או שמא קסם מסתירים את המידע הזה? בברכה, ארז.

תשובה

תעודות הסל על מדדים ישראלים מתנהגות כמו המדדים עצמם. כלומר, בעת חלוקת דיבידנד על ידי המניות המרכיבות את המדד הדיבידנד מושקע בחזרה במדד כך שערך התעודה לא משתנה בעקבות חלוקת דיבידנד. בתעודת הסל קסם ת"א 25 הדיבידנד המושקע בחזרה במדד הוא הדיבידנד נטו, כלומר בניכוי המס ע"ס %20. תעודות הסל על המדדים הזרים מתנהגות באותו אופן בו מתנהגים המדדים בחו"ל (משתנה בהתאם למדד הספיציפי ) כאשר האחוז הנקבע לחלוקה משתנה גם הוא בהתאם למדיניות החברה המנפיקה. תעודת הסל קסם ניקיי מתנהגת כמו מדד הניקיי כאשר הדיבידנד במלואו מחולק למשקיע,כלומר 100% מהדיבידנד מחולק למשקיע. ____________________________________________________________________________________________ הנ"ל אינה בעלת רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

cogito

New member
ומה לגבי שאר תעודות הסל? ועוד שאלה

מה לגבי שאר תעודות הסל, אני צריך לשאול כאן אחת אחת? למה אחוזי החלוקה לכל תעודה. לא מפורט באתר האינטרנט (המושקע) של אקסלנס? שאלה נוספת, לפי מה שאת אומרת, אז בתעודה "קסם מזרח אירופה", כשכתוב: "לא מחולק דיבידנד", הכוונה היא שהחברה המנפינקה שומרת לעצמה את כל הדיבידנד המחולק? ארז.

תשובה

כאמור , מדיניות חלוקת הדיבידנד משתנה מתעודה לתעודה . הנתונים כולם מפורסמים בתשקיפי התעודות המופיעים באתר , ובקרוב יעודכנו גם אחוזי החלוקה המדויקים לנוחיות המשקיעים . לשאלתך , כאשר מצויין בדף המוצר של התעודה , שלא מחולק דיבידנד , אזי הדיבידנד אינו מחולק למשקיעים . _________________________________________________________________ מנהל הפורום אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

למעלה