דור אתה ממש חוצפןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo93.gif
אתה עוד אומר שזה לא משוחרר ואתה משחרר את זה בעוד 32157 פורמים אחרים ועוד משנה את השם של זה ... לפחות יכולת לרשום מי שם את זה בפורום ולא לקחת את כל הקרדיט אליך !!!! נעלבתי ואני לא מעלה יותר לא שירים לא תמונות ולא קטעי וידאו ובקרוב אמור לעלות יעקב החדש וHOT IN MEXICO 2009 וסאונד אוף דראמס והתגעגעתי 2009 ועכשיו חכו עד מאי 2009 לשמיעת השירים !! ביי
ולא העלתי את זה 32157 לפורמים אחרים כמו שרשמת! ובאמת שלא היתכוונתי לקחת אליי את כל הקרדיט אני ירשום מי העלה את זה עם זה מה שמפריע לך בכיף...אין לך ממה להיפגע..ועם כן אז סליחה
אף אחד לא רשם 'השחרור הרשמי' או 'clube mix' או dudi shron feat jouel' זה רק גירסא שהוקלטה באמת מהמייספייס ונעשתה לא על ידי.. אלה ע''י מישהו אנונימי, והכפיל אותה וחיבר וזהו, כדי שהאנשים יוכלו לקחת איתם את השיר של ההרכב המוביל איתם לכל מקום באיכות טובה ! ותמיד יוכלו להנות מדודי שרון וג'ואל !!!! חג שמח לכולם
והלו תעזבו את משי... היא לא רשמה לא מיקס רשמי ולא כלום ואם היא העלתה את זה .. זה כדי שנוכל לטעום קצת מהשיר הפצצתי הזה גרוזיה את צודקת בהחלט... אבל את תקפת אותה עד עמקי נשמתה חחח מת עלייךךךךךךךךךךךךךך בהחלט שקט שםםםם ונעים לי בפנים יעקב מחררררררררררררררר אששש
הוא לא טען שזה המקורי זה חתיכה מהשיר והוא שיכפל לטובתנו שיהיה נוח וכיף לשמוע עד שייצא הסינגל הרשמי ונשתגע על תחנות הרדיו ונצביע במצעדים כמו שעשינו אז לFEEL IT ופטה מורגנה והתגעגעתייי אחחחחחחחחחחח איזו תקופה אנחנו הולכים להיכנס ג'ואלי ודודי עם אלבום בכל הכוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין משיהו שלא מחכה לזה VOZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
למה נדמה לאנשים שיש להם את החומר החדש של דודי וג'ואל מהאלבום חחחחחחחחחחחחחח הזויים+אישפוז דחוףףףףף ועוד רושמים פה "אני אמורה לעלות את יעקב החדש" אנשים מג'נונים יש פה אה?????????????? אטוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקסימום אני מאמינה שיש להם חומר של דודי שרון בלבד וגם בגלל טעות של "חבר" שניצל זאת לרעה ,ועוד משוויץ שהוא השיג את זה!!!! הצמד יוצר ועובד ויש כאלה אוכלי חינם וחסרי כפויות טובה שאפילו מעיזים בשיא החוצפה להיכנס לפורום הרשמי ולעלות בפרצוף סקיצה או ריפ או כל דבר לא איכותי אחר !!! זה ממש גובל בהערצה אבל מהכיוון השלילי ממש חבל!!!!!!!!!!! אני לא מבינה איפה התקופה שחסמו פה על ימין ועל שמאל אנשים ושנשאר רק החברה הטובים בלי כל האנשים ה"מקושרים" אעלק שיש כאן! אני לא מעיזה לרשום כאלה שטויות !!ואני כן מקושרת!!!! אז משי תחזרי לריטה ורמי ודחוף כי את מתחילה לאבד כאן !
חבל להתייחס ככה לאנשים שממלאים לכם את הפורום כל הזמן בדברים שאתם רוצים ומצפים להם... אם אתם נהנים מהציפיה ומהשמיעה של השירים במיספייס ובפליקס ויוטיוב.. ואתם לא מעוניינים לקבל שום דבר חדש אז תגידו ולא צריך הכל ישמר פה וישלח לאנשים שבאמת מעריכים את זה ולא מקבלים משהו... אומרים תודה.. ואתם כשמישהו בעל סמכות קצת כמו טל או יעקב או אנשים שמשפיעים טיפה... אז יתחילו כולם להתנפל . זה לא יפה ולא מכובד !! שיהיה חג שמח מקווה לתשובה .....