דמי לידה

מצב
הנושא נעול.

חלום2

New member
דמי לידה

דמי לידה
שלום ברצוני לדעת כיצד מחשבים את דמי הלידה? האם ע"פ תלושי שכר של שלושת החודשים האחרונים לפני הלידה או חצי שנה לפני? תודה

החישוב יהיה עפ"י תלושי שכר של שלושת

דמי לידה
שלום ברצוני לדעת כיצד מחשבים את דמי הלידה? האם ע"פ תלושי שכר של שלושת החודשים האחרונים לפני הלידה או חצי שנה לפני? תודה
החישוב יהיה עפ"י תלושי שכר של שלושת
החודשים שלפני הלידה, אבל תידרשי לספק תלושים של 10 חודשים.

Rplus1

New member
דמי לידה לאב

דמי לידה
דמי לידה לאב
אני בחודש השביעי להריון ומתכננת לחלוק את חופשת הלידה עם בן זוגי. הוא עובד במשרה מלאה ואילו אני עובדת במשרה חלקית (סטודנטית). האם הוא יוכל לממש את זכותו לחופשת לידה לפי משכורותו המלאה למרות שאני עובדת במשרה חלקית? תודה.

לדעתי - כן.

דמי לידה לאב
אני בחודש השביעי להריון ומתכננת לחלוק את חופשת הלידה עם בן זוגי. הוא עובד במשרה מלאה ואילו אני עובדת במשרה חלקית (סטודנטית). האם הוא יוכל לממש את זכותו לחופשת לידה לפי משכורותו המלאה למרות שאני עובדת במשרה חלקית? תודה.
לדעתי - כן.

onkake

New member
חופשת לידה לבן הזוג

דמי לידה לאב
חופשת לידה לבן הזוג
לפי מיטב ידיעתי בן הזוג יכול לצאת לחופשת לידה בששת השבועות האחרונים של חופשת הלידה הכוללת וזאת בתנאי שאת ששת השבועות הראשונים לקחה האם. הסכום לדמי הלידה יחושב לפי משכורתו/ה של השוהה בחופשת הלידה: משמע שבעת שהייתך בחופשה, יחושבו דמי הלידה על פי משכורתך ובעת שהייתו של בן זוגך, יחושבו לפי משכורתו. ניתן לקבל את המידע המפורש והמפורט באתר של ביטוח לאומי תחת חוברות הסברה "ביטוח אמהות". שיהיה הריון מהנה לשניכם ולידה קלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה