דמי קצבה מהביטוח הלאומי

tzi2005

New member
דמי קצבה מהביטוח הלאומי

שלום רב, אם מגיעים לי דמי קצבה לנכות מהביטוח הלאומי, ומצאתי עבודה שהמשכורת שבה יותר גבוהה מהקצבה שניתנת לי. האם אוכל לקבל את המשכורת שמוצעת לי וגם הקצבה מביטוח לאומי. אילו הגבלות יש בנידון. בתודה ציפי

haimra

New member
ציפי נכון להיום המצב הו כדלקמן

הינך זכאית לקבל שכר גבוה, וכל המרבה הרי זה משובח אך אליה וקוץ בה,באם תשתכרי מעל כ- 1850 ש"ח את עלולה להיחשב בעיני המל"ל כ-"לא נכה" ולאבד את קצבתך וחלק מההטבות הנילוות לכך,במקרה ואת אקדמאית השכר יכול להיות גבוה יותר אך לא בהרבה,ליתר בטחון הייתי מציע לך לפנות לעובדת שיקום,או לאחת הפקידות המטפלות בך במל"ל,ולקבל בכתובים את התשובה.בהצלחה.

tzi2005

New member
קיצבת נכות כתוצאה מתאונת עבודה

שלום רב, האם הסכום הנ"ל מתייחס לקצבת נכות כללית? לגבי זו הייתה תאונת דרכים בדרך לעבודה, הייתי במצב חרדתי כתוצאה מהתאונה ולא יכולתי לחזור למעגל העבודה. אני במהלך ערעור בועדה רפואית בביטוח לאומי, ורציתי לדעת האם הנתון הזה תופס רק לקיצבת נכות כללית או גם לקיצבת נכות כתוצאה מתאונת עבודה? בתודה מראש ציפי

haimra

New member
ציפי שפר מזלך אם תוכרי כתאונת עבודה

הבנת נכון הנתונים הנ"ל מתייחסים לנכות כללית,במידה ותוכרי כנכת תאונת עבודה הינך רשאית להשתכר בכל סכום אין כל הגבלה,ותמשיכי לקבל את קצבתך, אפליה מעצבנת אבל הפעם זה משחק לטובתך באם תוכרי כנכת עבודה.

למעלה