דמי תיווך + שכ"ט עו"ד =0.5%

barbarosa2

New member
תשובה

אין מניעה חוקית מכיוון שהמתווך הוא לא עו"ד. יש לנו עו"ד מטעמנו שעושה את החוזים ומנהל את כל הליך רכישת / מכירת הדירה. בנוסף זהו שירות אנו מציעים, הלקוח לא מחויב לקחת אותו. הכל חוקי.
 
למני מנדל - "ביג דיל נהריה עבודה ב"שכר מצווה"- התייחסות.

למני מנדל מנהריה...
יש לנו כנראה דבר אחד משותף וזהו...כנראה שנינו אוהדים את קבוצת ביתר ירושלים בכדור רגל [לפחות כך התרשמתי מדף הפייסבוק]
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000293894374&lst=1062055249:100000293894374:1501888953

אולי אתה "גאון שיווקי" ואולי לא ! שנלחם ב"עור שיניו" כדי לשרוד בתחרות היום יומית עם כ-200 מתווכי נהריה על קהל הלקוחות מוגבל, פעילות משרדית במקדם הכנסה כה נמוך,להערכתי... אינה מכסה את הוצאות המשרד,הטלפוניה, ושכר המתווכים, האם זו גאונות לוותר על דמי התיווך מהמוכרים [כך שמעתי] ולהתחלק במחצית האחוז עם שכר טירחת עו"ד ? לעתיד הפתרונות.
שמות מתווכים תחת השם מנדל : [שאתה לא נמנה איתם]
מנדל ישראל
מנדל לאה
מנדל מיכל
מנדל ניצן
מנדל עדו
מנדל צח


בחנתי מס' פרטים "מדאיגים" בריזומה...
1. אינך בעל רישיון תיווך בתוקף...בדקתי ! אינך יכול לפרסם את שמך כמתווך בדף הפייסבוק תחת הכותרת שבה מופיעה המילהמשרד תיווך, להזכירך :
איסור עיסוק ללא רשיון
סעיף 2. (א) לא יעסוק אדם בתיווך במקרקעין, אלא אם כן הוא בעל רשיון בתוקף ובהתאם להוראות חוק זה.
(ב) לא יפרסם אדם ברבים הודעה כי הוא מתווך במקרקעין, לא יציג עצמו כמתווך במקרקעין ולא ישתמש בכל תואר או כינוי העשויים ליצור רושם שהוא מתווך במקרקעין בישראל, אלא אם כן הוא בעל רשיון בתוקף לפי חוק זה.
(ג) האמור בחוק זה לא יחול על מי שמפרסם בטלויזיה, ברדיו, בעיתון או בכל דרך אחרת מידע ופרטים על מעונינים בביצוע עסקאות בזכויות במקרקעין, ובלבד שאינו מציג עצמו כמתווך במקרקעין.

2. שמך ומס' הטלפון ליד אלון נאור הינו סוג של הטעייה.
3. אלון נהור הוא בעל רישיון תיווך...בדקתי.
4. בכתבה הפרסומית שלך [עם התמונה] נטען שלמדת ב"מכללת שערי משפט" והנך בעל תואר ראשון במגמת משפטים, בדיקת שמך במאגר עוה"ד של לשכת עוה"ד אינה מביאה לכל תוצאה
http://www.israelbar.org.il/lawyer_list.asp?sent=1
ומופיעה הודעה - לא נמצאו תוצאות.
האם אינך חבר לשכת עוה"ד ? או סיבה אחרת...

מי יודע אולי אתה באמת גאון שיווקי ?


.
 

barbarosa2

New member
ל "נדלינסט מהבקעה" העושה שיימינג מאחורי מסך

שלום לך מר נדלניסט מהביקעה,
אני מבין שהמיזם החדש שנושא בחובו וחורט על דגלו את סמל מהפיכת הנדלן,גורם לך לחוסר נוחות ונדודי שינה.
בשעות כה מאוחרות בלילה לכתוב הודעה ככ סתמית ומלאה בדיבה מעקצצת,מעידה על כך שהעניין פוגע בך באופן אישי.
אתעלם מהפרטים השגויים והממצאים הבזויים אותם ציינת בכדי להכפיש את שמי,אז כך שאיני מוצא טעם להוכיח אחרת.
כפי שאנו מנעימים ומשמחים את כלל האזרחים,מאידך אני נתקל באנשים כמוך שמאד קשה להם הבשורה המשמחת.
אז כמה עצות לי אליך,ראשית תשתה מים קרים הפרנסה בידי שמיים והשם שולח אותה למי שמגיע ושנית אם תחליט שאתה מעוניין להעמיק בנושא אתה יותר ממוזמן לנהוג בדרך יותר ראוייה מכפי שבחרת ולהרים טלפון..הלא אנחנו מכירים לא מהיום?!
בברכת פרנסה טובה לכולם.
 

barbarosa2

New member
מן הסתם, לכן יש לנו עו"ד מטעמנו שמטפלת בנושא המכר/ קניה

 
למעלה