דממת הפלוטה

paluta

New member
השתיקה שווה זהב ?!!

הינני. נכון הייתי לאחרונה מאוד עסוק (גם בדייג) ורק עכשיו אני מחלים מ"פציעת דייג" שקרתה לי אמש משהוא שאני חייב לספר לכולכם ראשית כבר בשבת הדניס האחרון שראינו היה בדרכו לקפריסין - ובכך מסתיים פרק הדניסים בצפון. והמקרה, אני עומד כהרגלי עם בוס ותופס פה ושם סרגוסים ואובלד שחור זנב (מניורון) שמימדיהם מחייבים אותי להחזירם למיים ,ומזג האויר מתחמם המיים די שקטים והדגים נסוגים מהחוף יותר לעומק אז אני עוזב את הריף והולך לכיוון מזרח על מנת להסיר את המעיל ולהחליף לבולונז, אחרי התרעננות קלה אני שב למקום הדייג משליך את הפתיון די רחוק (משהוא כמו 20 מטר מהחוף)וממתין למשיכת המצוף, לא עברו 30 שניות , פתאום המצוף נמשך חזק חזק למיים והיות ובבולונז קשתית הרולר הקטנטן היתה פתוחה אני רואה (וגם מרגיש באצבעות היד שמחזיקה את החוט בצמוד למקל) איך החוט שכולו 0.28 מ"מ רץ במהירות עצומה (כל אורך החוט ברולר של הבולונז לא עולה על 30 - 35 מטר) ומיד לאחר שנגמר (היה קשור לשפולה) היד שלי נמשכת אחרי המקל וכל כולי עם הבולונז לא מסוגל לעמוד (אני מאבד שיווי משקל) ועף למיים מבלי לשחרר את המקל (כי אם כבר נופלים למיים לא כדאי לאבד את הציוד ??) וכך אני מוצא עצמי עושה ריחוף במיים למשך כ 50 - 60 מטר מרגיש כמו מגלשי סקי מיים, אני והמקל בידי נמשכים במיים על ידי איזו מפלצת או צוללת מזערית או השד יודע מה - הכל קורה מהר מאוד ואני מחליט באיזה שהוא שלב (כשאני כבר במיים) לעזוב את המקל ולהציליני מלהגיע לקפריסין (כי לא לקחתי פספורט ולא רציתי להסתבך) וממש אז החוט סוף סוף נקרע. הייתי בהלם גם מהמקרה וגם בגלל שמצאתי עצמי במיים ועד שלא עליתי חזרה לחוף לא ידעתי שגם נפצעתי ברגלי ( יש לי עכשיו חתך עמוק ויפה ברגל שמאל) מה זה היה ???? - אלוהים יודע. 2 דייגים שהיו די רחוק ממני אמרו לי שככל הנראה זה היה אינטיאס - הם טוענים שהבחינו באינטיאס גדול מימדים ששחה בסביבה והנ"ל ככל הנראה עבר בסביבת הקרסים שלי ותוך כדי שיוט במים אחת הקרסים נתפשה בעורו והוא המשיך בשייט שלו וככה סחב גם אותי. - ממש לא יודע אם כן או לא - ההגיון אומר כן אבל מהירות השיוט אומרת לא חוץ מזה איזה חוט יכול לסחוב משקל שלי לאורך 50 - 60 מטר במהירות כזו ואיף לא נקרע מייד - זה מאוד מאוד מוזר ומתריד את מנוחתי. דרך אגב כל אותו הזמן הכלב שלי רץ בריף ונובח כמו משוגע וגם הוא מחליט שאם אני בפנים אז למה לא הוא ? הנאמן הזה קפץ למיים כדי "להציל" אותי וכשאני כבר עליתי החוצה הוא עדיין נשאר במיים לשחות אגב המיים לא היו נורא קרים - כשיוצאים החוצה אז מתחיל להיות קר - קר מאוד בכל מקרה ממחר אני כבר לא קושר את החוט לשפולה. דייג מוצלח וזהיר לכולם

אוריא

New member
ווואיייי

יכול להיות שזה אחד הפרוייקטים הסודיים של יוב? אני חייב לשאול איזה חוט הוא זה שהחזיק מעמד כל כך טוב. אני מקווה שהכל בסדר והחתך לא עמוק מידי. הרבה הפתעות יש בים.

אורי, איך אתה עושה דבר כזה?

טורפדו הדיג היה אמור להיות סודי. למען האמת, חבר שלי ששמע על התוכנית שלי לסירה עם שלט (בינתיים בהקפאה) התחיל באמת לחשוב על "טורפדו דיג" שיהיה מונע ע"י מצבר או אויר דחוס.

alonps

New member
../images/Emo110.gifאני בשור אני בהלם אני..

סיפור מדהים פלוטה... אינטיאס טורפדו!!! רפואה שלימה לחתך.

מה?! ../images/Emo12.gif הסיוט האולטימטיבי !!!! ../images/Emo5.gif

אלוהים ישמור אותנו... הייתי מתעלף מפחד או שפשוט עוזב את הציוד. מה היה הפתיון שלך בכלל ?!? וכשהיית במים לא יצא לך לראות מה גורר אותך ? ובכלל, הוא לא לקח אותך לעומק המים ?!? מאוד מפחיד הסיפור הזה, סיוטו של כל דייג לדעתי.
רק בריאות שתהיה !

paluta

New member
לא יודע מה זה היה

דגתי עם בצק וחוט מונו רגיל 0.28 ממ ממש לא יודע מה זה היה !!! החתך יעבור זה לא הכי נורא ובקשר לעזוב את הציוד - זה לא אינסטינקט כל כך מובנה האמת שהכל היה כל כך מהיר ועד שהבנתי שצריך להפרד מהציוד הוט כבר נקרע גם אני לא מבין כיצד החוט החזיק הוא בסה"כ מיועד למשהןא כמו 6 ק"ג כוח ממש מוזר לי ומדיר שינה

rondadon

New member
אפשרות....

האפשרות הסבירה היא שאם דגת עם בצק אולי בא בורי חמוד לאכול...ואז בא אינטיאס חמוד עוד יותר לאכול...... וגם אם זה 6 קילו עומס....הדג גרר אותך ולא התנגדת לו.....

rondadon

New member
והחלמה מהירה לרגל!!!

גם לי יש "צלקת קרב" על רגל שמאל...אומנם לא סיפור כזה מרגש....אבל היא גם די גדולה.....

ohad היחיד

New member
ראשית

החלמה מהירה. לא יודע מה זה היה אבל עפת מהריף למים? אני חושב שזה כמו שקרה למורה דרך במרינה בהרצליה ,הוא תפס בורי ואז בא מוסר של 3 קילו ובלע את הבורי ואז מורה הצליח להביא אותו. החלמה מהירה ובפעם הבאה קשור את עצמך,או שתזמין אותי לסקי..

../images/Emo35.gifומי אמר שהמלחמה לא התחילה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נו ידעתי שבשתיקה הזו אתה מכין לנו איזה הפתעה....אבל כזה דבר...... בכל מקרה החלמה מהירה ועכשיו לשתף אותכם בתהיות ובמחשבות שלי: הרי המלחמה התחילה לפי התאור שלך. בטוח טיל שיוט
שרון החליט להגיב
על פריצת כלובי הדניסים ע"י טורפדו ירוק יוביובי עירקי
עכשיו צריך רק לחפש דג גורר חוט של 40 מטר. ובכן שקט מסתורי...

zoharfi

New member
זה מזכיר לי...

שמישהוא כאן באתר (לא זוכר מי) איחל למישהוא (שוב לא זוכר מי) שיבוא לו אינטיאס 80 קילו וישבור לו את כל הציוד, אבל זו תהייה חוויה שתיזכר לכל החיים. נו, המציאות עולה על כל איחול! והכי חשוב : רפואה שלימה!

למעלה