דמנציה פרונטו טמפורלית

מריה ב

New member
דמנציה פרונטו טמפורלית

התקשרתי לעמותת אלצהימר לא קיבלתי תשובה לשאלתי מבקשת מי שמכיר מי שיודע מה שמה של הרופאה מקפלן שהיא מס 1 בטיפול במחלה אמרו לי שהיא מוזכרת גם באתרים בינלאומיים . אודה לתשובה אם למישהו יש גם את הטל. יבורך. תודה מראש מריה

אנימו

New member
ואתמול בידיעות אחרונות - כתבה

לפיה תרופות לאצהיימר מגבירות הסכנה למוות. מכיוון שלא מצליחה למצוא את הכתבה ב-YNET אציין עיקרי הדברים: על פי מחקר שנערך בארה"ב דווח בכתב העת של התאחדות הרופאים האמרקנית כי הסתבר שחולים המשתמשים ב-4 תרופות שונות היו בעלי סיכון גבוה בכ-50 אחוז למות לעומת מטופלים שלא טופלו בתרופה. התרופות שנבדקו: ריספרידון ( ג'ונסון אנד ג'ונסון), אריפיפרזול (בריסטול מאיירס סקוויב), אולנזפין (אלי לילי) וקווטיאפין. דר' תרז טרבס מביה"ח בלינסון מנהלת היחידה להפרעות זכרון, אומרת כי מדובר במחקרים קצרים יחסית ומבחינה סטטיסטית התוצאות משמעותיות אבל מבחינה קלינית - המשמעות אינה גדולה...ואם החולה זקוק לאחת מן התרופות הנ"ל ואין לו אלטרנטיבה אחרת , יש להמשיך ליטול את התרופה.

ענתי44

New member
שבת שלום

האמת שאין לי מושג מה שמה. אפילו ניסיתי לחפש לך בחוברת של קופ"ח כללית. מה שאני מציעה לך זה להתקשר לבית חולים קפלן או למחלקת נירולוגיה או לדוברת בית החולים ואני בטוחה ששם ישמחו לשתף איתך פעולה ולמסור לך שם ומספר טלפון. אני חוזרת מאישפוז בבית חולים קפלן, ולו ידעתי שאת מחפשת הייתי בשמחה מבררת לך בשהותי שם. מקווה שעזרתי.

למעלה