דמעה

דמעה

דמעה

הדמעות שזולגות, נוחתות על הדף הלבן, ומכתימות אותו, עם לכלוך של בוקר, עוד לא התעוררה וכבר בוכה, צחקו עליה בגלל זה. וסה``כ היא בכתה לא כי אהבה, כי אמרו לה פעם, שזה מנקה את העיניים, אז היא תירצה את הכאב בניקיון, והדף כבר לא נקי, אז קיפלה אותו וזרקה לפח, כמו שהם את הלב שלה זרקו, ועכשיו כל מה שהיא רוצה, זה רק עוד חיבוק, רק עוד לחישה, רק פעם אחת לשמוע אותם, טועים ומודים שהיא צדקה, אז בינתיים כל מה שנשאר לה, זו ה המלוחה, היחידה שזלגה , בכל בוקר, בכל יום, בכל שעה. סוף. (מקווה לקבל ביקורת בונהעל שיר שנכתב היום בפחות מדקה כי כואב לפעמים)

MICHEL R

New member
אז ככה..

בדרך כלל אני מאלה שלא מחפשים את המשמעות של השיר אלה מנסים להבין אותה לבד בלי לשאול. הפעם ניסיתי להבין את המשמעות אבל לא בדיוק הבנתי למה התכוון המשורר. המילים של השיר מדהימותכשלעצמן, אבל אני אשמח לדעת את המשמעות האמיתית, אני אנסה עכשיו שוב לקרוא את השיר ביותר עיון ואנסה לנתח אותו לבד.. הכל מקרה אשמח לדעת את המשמעות מיכל

MICHEL R

New member
קראתי שוב..

עד הבית האחרון יכולתי לחבר את כל חלקי השיר של אהבה נכזבת אולי.. אבל השאלה שאני שואלת את עצמי היא במה כולם צדקו?? או טעו?? כאן כבא הפסקתי להבין.. ספרי לי.. מיכל

MICHEL R

New member
ליאורה יקרה

מה שטוב פה הוא שאת יכולה אם לא לספר אז לפחות לרמוז, בכל אופן אני תמיד שמחה לשמוע צרות של אחרים, כי זה נותן לי סיפוק לעזור.. בכל אופן אם בא לך אני כאן .. מיכל .

bar4

New member
שיר יפה ו...

אין ספק כי יש לך כשרון להביע את מה שאת חושבת , כמי שכותבת בעצמה , אני יכולה רק לומר כי לעיתים הדרך הטובה ביותר להתגבר על כאב זה באמצעות הורדתו אל הכתב. מקווה כי תרגישי יותר טוב כי בסוף תמיד הכול מסתדר .

שיר יפיפה :)

אני לא מוצאת מקום לשינויים מאג`וריים ה``בעיה`` שכביכול נתקלתי בה בשירך היא - שיתכן והייתי שומטת את ``בכל יום`` - כי זה פוגע איפה ברצף יפה של התמעטות... אם את מבינה כוונתי - הבוקר הכללי, היום כללי יותר ואז שעה שהיא יחידה ופרטית - אולי לשנות את סדרן של השורות - ולא למחוק כלל לשיקולך ובחירתך מה גם שהשיר נבע מתחושה פנימית עמוקה ואין ספק שזה נותן לו גוון מעניין ****** הבדידות... לעיתים שורפת מבפנים מאחלת לך למלא את ליבך בידידים, חברים טובים וחום של משפחה שיהיו ימים טובים יותר הכי חשובה התקווה :) והחיוך שולחת לך חיוך ענבל

גם את זה לצערי אני מכירה מקרוב

פשוט למצוא את הביחד במקום אחר - ולא לאבד תקווה יש גם ימים כאלה... ענבל

MICHEL R

New member
אז אני אבוא ואומר

שנכון שלמשפחה אין תחליפים ונכון שיש רק משפחה אחת בעולם, אבל לומדים להתרגל למצבים, ואולי הם לא יודעים שהם גורמים לך לבדידות? אולי הם אומרים עלייך אותו הדבר?? אולי פשוט (למרות שזה בכלל לא פשוט), לשבת ולדבר, כי משפחה תמיד תאהב, אולי תיהיה מרוחקת, אבל תמיד תאהב אותך כמו שאת.. ועוד יותר תאהב עם תספרי להם קצת מרגשותייך אליהם.. כי אולי הם מרגישים מרוחקים כמו שאת רגישה בודדה?? בהצלחה.. מיכל

למעלה