דמעות הגשם איך הן יודעות לאן לזרום?

דמעות הגשם איך הן יודעות לאן לזרום?

לאן זולגות הדמעות של הגשם? איך הן יודעות באיזה כיוון לזרום? מאיזה עינים הן עלינו ככה זולגות? שלוליות הן ברחוב יוצרות הן כמו מעצמן לזרום לבד יודעות לאן אתן רצות דמעות הגשם? לאן אתן כל כך ממהרות? ואיך זה שאתן את הדרך שלכן יודעות? לאט לאט אותה אתן טוות טיפין טיפין אתן כגשם עלינו נופלות ולאט בבוא הרעם אחרי ברק בשקט מתחזקות על החלון של כל אזרח בלט מדפקות איך בכל זאת את הדרך אתן יודעות? לאן לאן מי הגשם זורמים דמעות משמים עלינו נופלים האם אלו דמעות של מלאכים שאלינו הם מלמעלה בוכים?

תלתלית

New member
שוגר, זה מרגש לקרוא

את הדמעות האלה, כי טיפה היא לפעמים סימן מענן אחד שנצפה לשלולית ענקית של זרימה שעוד תגיע ולא תטבע ולא נשקע נקפוץ נרקוד בגשם עד שייחיכו שוב המלאכים. "כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר"..

tairon

New member
שוגר...

עם יש משו שלמדתי בשנתיים האחרונות זה שלפעמים לבכות עושה טוב זה משחרר החוצה... אז גם את זה צריך ללמוד לאהוב.....

שוג

מלאכים לא בוכים טוב להם שם מרחפים.
גשם כמו בא לנקות ממש ממש כמו הדמעות.

Mוניk

New member
שוגר! לכל אחד... בוקר טוב../images/Emo23.gif

לכל אחד מותר לבכות לפעמים ואפילו רצוי להוציא את הדמעות שיצאו בחוץ ויתערבבו בגשם ואולי גם המלאכים לפעמים בוכים מי יודע? אני למדתי שלבכות לפעמים זה עדיף מאשר לתת לדמעות לחנוק את גרונך אחרי בכי לרוב יש הקלה
שוגרית מאמי זהו עבר לך נכון
מוניק

אין כמו לבכות!

אין כמו להתכווץ! אין כמו לרחם עלינו כשה קורה! ואין כמו השיחרורררררררר שמרגישים אחרי!!!!!!!!!!!! ומי שחושב אחרת....שיקום!

מת על הדמעות האלה ../images/Emo186.gif

על הגשם, על הרוח, חבל רק שהחושך יורד לו מוקדם אגב, מסכים עם חופי, שדמעות מביאות פורקן לו אנו זקוקים, אני לא הטיפוס להוכחה, אבל מכיר זאת ממבט על הנשים סביבי הייתי

למעלה