דמעות ככלי נשק בנות- אתן משתמשות בו? בנים- מה אתם חושבים על זה ?
Y yanshoof26 New member 26/12/03 #2 בטח שאתן משתמשות נשק שעובד כל כך טוב ולא להשתמש בו? אני לדוגמא לא מסוגל להתמודד עם דמעות, זה אוטומטית ממיס את כל ההגנות, והופך אותי לסמרטוט לרצונה של הבחורה........ מכל המניפולציות הרגשיות שבנות נוהגות להשתמש זו הכי טובה!!!!!
בטח שאתן משתמשות נשק שעובד כל כך טוב ולא להשתמש בו? אני לדוגמא לא מסוגל להתמודד עם דמעות, זה אוטומטית ממיס את כל ההגנות, והופך אותי לסמרטוט לרצונה של הבחורה........ מכל המניפולציות הרגשיות שבנות נוהגות להשתמש זו הכי טובה!!!!!
S seeyou New member 26/12/03 #3 דמעות ככלי נשק זה מקובל!../images/Emo8.gifבתנאי שהבחור "רגיש" והבכי לא בתדירות גבוה
H HyPeR SoNiC New member 26/12/03 #4 שאלה מיותרת ברור שהן משתמשות!!! אבל עליי זה פחות עובד.... עובד, אבל פחות....
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 26/12/03 #6 מנקודת מבט אישית- אני לא סובל את זה, אני בהתחלה- לא עומד בזה, אבל כשזה הופך לשיטתי- אני הופך לרשע ומגעיל בקטעים האלה... "זאב,זאב"- מכירים את הסיפור
מנקודת מבט אישית- אני לא סובל את זה, אני בהתחלה- לא עומד בזה, אבל כשזה הופך לשיטתי- אני הופך לרשע ומגעיל בקטעים האלה... "זאב,זאב"- מכירים את הסיפור
D DaSi ON LsD New member 26/12/03 #7 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif לא.. [../images/Emo182.gif../images/Emo12.gif]
A apl New member 26/12/03 #9 במילה אחת-לא! בשתי מילים-ממש לא! בשלוש מילים-ממש לא משתמשת! בשש מילים-ממש לא משתמשת בדמעות ככלי נשק!
ה ה ת ק ו ו ה New member 26/12/03 #10 הנשק היחיד שאני רוצה לראות בקשר שלנו הוא: או נשק של חיילים או נשק מסוג אחר.. (אבל עוד רחוק היום-אז אני אסתפק בינתיים בנשק מס' 1)
הנשק היחיד שאני רוצה לראות בקשר שלנו הוא: או נשק של חיילים או נשק מסוג אחר.. (אבל עוד רחוק היום-אז אני אסתפק בינתיים בנשק מס' 1)
J jessy19 New member 26/12/03 #12 הממ... אני אדם רגיש מטבעי ולכן יוצא לי שאני בוכה די הרבה... אבל לא משתמשת בזה בתור נשק וזה דבר מגעיל להשתמש בדמעות ככלי נשק כי זה משחק ברגשות.
הממ... אני אדם רגיש מטבעי ולכן יוצא לי שאני בוכה די הרבה... אבל לא משתמשת בזה בתור נשק וזה דבר מגעיל להשתמש בדמעות ככלי נשק כי זה משחק ברגשות.
F Flash Button New member 26/12/03 #13 במקום לבכות אפשר פשוט שתנסה להשיג את מה שהיא רוצה בדרך אחרת..אולי זה יהיה יותר יעיל
S sOurce of life New member 26/12/03 #14 תארו לכם.. מישו... כן, בן! שמשתמש בדמעות! פטתי!!! יצא לכם לראות תופעה כזו?
א אורי I אתר ליגה New member 27/12/03 #16 ../images/Emo7.gif נושא כאוב. השתמשו בזה הרבה נגדי בעבר, ואני לא זוכר אפילו פעם אחת שזה לא עבד... לפעמים אפילו הצטרפתי לבכי
../images/Emo7.gif נושא כאוב. השתמשו בזה הרבה נגדי בעבר, ואני לא זוכר אפילו פעם אחת שזה לא עבד... לפעמים אפילו הצטרפתי לבכי
ה הצילצול New member 27/12/03 #18 |אחותי!!! ../images/Emo8.gif ברוכה הבאה לפורום נשמה חופשייה!!! מקווה לראות אותך כאן הרבה! לחיים!
F faith2 New member 28/12/03 #20 ת'אמת בנים שבוכים... ולא בהגזמה כן? עושים לי את זה, הם מראים רגישות וזה דבר מאוד חשוב בשבילי אצל גבר. בקשר אליי? איך אני משתמשת בדמעות? וואלה לא יצא לי עדיין
ת'אמת בנים שבוכים... ולא בהגזמה כן? עושים לי את זה, הם מראים רגישות וזה דבר מאוד חשוב בשבילי אצל גבר. בקשר אליי? איך אני משתמשת בדמעות? וואלה לא יצא לי עדיין