דמעות צורחות

black ross

New member
דמעות צורחות

והדמעות שלי כל כך שקטות והן צורחות...... כן שוב אני בוכה בשקט בשקט מבלי לשים לב אפילו איך זה התחיל ... ההרגשה הזו אורבת לי בפינות חשוכות, בדקות דומיה, בשנייה אחת של שקט מוחלט ..... ואני בשלי מתעלמת כליל מעצם היותך לידי, מתעלמת ושלא בכוונה..... ואתה אינך מסוגל להבין שהדמעות הן לא בגללך ..... וזה מעציב אותך והעצב שלך רק מוסיף לדמעות שלי ואני מתוך הדמעות צורחת לך ..... "למה אתה לא שומע כשאני מדברת בלב? " "אני שומע אבל לא מבין...." ואתה נעלב ומתעצב מחוסר היכולת שלך להיות שם בשבילי... אני מושיטה לך יד, האינך רואה? ואתה קם מסרב להפנות מבטך לעברי ולא בגלל שפשעתי לך אלא בגלל שבמחשבתך אתה פשעת לי ..... וכל כך עצוב לי שאינך רואה את היד שמושטת אלייך ... " די תפסיקי כבר הוא סובל בגללך, את לא רואה? " " אני רואה ולא יכולה לעשות דבר בנידון..." הזהרתי אותך מראש ..... אמרתי לך שיהיה לך רע ... אמרתי לך לברוח ואתה בשלך, הושטת לי יד, הוצאת אותי אל מחוץ לדירה ושאלת בקול שקט "מה עושה אותך מאושרת? " עדיין המומה מהשלווה הזו שלך אני שואלת בתגובה "מה עושה אותך מאושר?" אתה מביט כאילו מתעקש לקבל תשובה לפני שתתן את שלך ואני עונה..... "אתה מרגיש? זה מה שעושה אותי מאושרת, הרוח שמלטפת את פני שמנקה אותי מבפנים.... הרוח" אתה אוחז בי ... טובע אל תוך עיני ... רוצה לסקור היטב את התגובה שתהיה לי ואז אתה עונה..... את רוצה לדעת מה גורם לי להיות מאושר? את..... אני מפנה מבט אל האופק לא בטוחה איך להגיב ואתה ממשיך..... "אני לא מצפה ממך שתגידי כלום".... כאילו קראת את מחשבותיי..... והדמעות שלי כל כך שקטות והן צורחות ...אתה שומע ?

מיקי 35

New member
תני לו ילדה...

תני לו להיות שם בשבילך... פתחי את לבך אליו, ותני לו לנגב לך את הדמעות... את עושה אותו מאושר... תני לו לעשות אותך מאושרת... תני לו להיכנס למקום האבוד ההוא... שם הוא יראה את ידך המושטת... שם הוא גם ייקח אותה... תני לו לנגב לך את הדמעות... ולאט לאט אולי גם הדמעות יתייבשו... אולי הוא יבין... אולי הוא יידע מה בדיוק את צריכה...

black ross

New member
יש לי שאלה חשובה !!!

אולי זה ישמע קצת מוזר אבל באמת הייתי רוצה שתענו ...... אפשר להתגעגע למשהו שמעולם לא היה לכם? בבקשה אני ממש מעוניינת בתגובתכם

ה מוזה

New member
כמיהה.....

שפת הנפש מלאה בתחושות ברגשות שלא תמיד מובנים או ברורים להגיון שלנו הנפש כמהה תמיד להיות בשלמות - באיזון אישה שמעולם לא היתה אם - כמהה לילד אחרת שמעולם לא לא ידעה אהבה - כמהה לאהבה יש לפעמים שנחוש געגוע וכמיהה לדבר כלל לא מוכר , שלא חווינו מעולם שמעולם לא היה לנו ביד או בלב .. והנפש כמהה לאותו הדבר החסר כמעין משחק פאזל קוסמי בו הנפש תרה אחרי החלק החסר ..שמעולם לא היה שלנו וברגע שיהיה - הפאזל שלם . שלווה והרגשת שלמות תעטוף אותנו אז .. כמיהה מומשה .

black ross

New member
כן אבל.....

גם הכמיהה באה מתוך המיתוסים שהובנו בנו לפחות הכמיהות הספציפיות שאת היזכרת .... אני מדברת על געגוע למשהו שמעולם לא היה לך ומעולם לא שמעת עליו ... לא משהו שמתוך האינסטיקטים הטבעיים שלנו אנחנו אמורים להתגעגע אליהם ... חוץ מזה שגעגוע בא מתוך רצון לראות או לחוש משהו שכבר הרגשנו או חשנו בעבר אז עדיין נשארנו עם זה שהכמיהה היא בעצם לא קשורה .... היא אולי מגדירה מחדש את המצב געגוע למשהו לא מוכר וזה עדיין לא עונה על השאלה שלי ...... מקווה שהבנת אותי קצת יותר טוב עכשיו....

ה מוזה

New member
לתמצת את מה שאמרתי ..

כן . חד משמעית. אפשר להתגעגע לדבר שמעולם לא ידענו , חווינו , הכרנו , או היה שלנו. האינסטיקטים הטבעיים שלנו לא עצם העניין כלל - אני התכוונתי לדבר עמוק הרבה יותר מזה. שורש הנשמה. "חוץ מזה שגעגוע בא מתוך רצון לראות או לחוש משהו שכבר הרגשנו או חשנו בעבר אז עדיין נשארנו עם זה שהכמיהה היא בעצם לא קשורה " ופה אנחנו כבר גולשים לנושא עמוק ומורכב אבל על רגל אחת .. איך את יודעת שהדבר שאליו את כמהה ומתגעגעת לא היה אי פעם בעבר שלך?? בעבר של נשמתך עוד טרם היה לך זכרון של זה? נשמות הן דיון מעמיק לכשעצמו אבל אני מאמינה שמה שתיארת אכן אפשרי וקורה להרבה אנשים ..לפחות פעם בחיים .

black ross

New member
כמוני כמוך

גם אני מאמינה בגלגול נשמות ..... וזו יכולה להיות התשובה היחידה בעצם למה שאני שואלת .... אולי בעבר שאינו זכור לי ידעתי את אותו הדבר המדובר ומשם בעצם נובע הגעגוע ..... עכשיו עוד שאלה .... איך מעבירים את הגעגוע הזה ? הוא מטריד את מנוחתי .... ואני עוד אוסיף זהו געגוע למשהו שהוא איננו מוגדר במונחי אנוש כמו כיסא שולחן או רגש אהבה וכד´..... זה רק געגוע בלי שום כתובת שאליו אפשר להפנות את הגעגוע הזה ...

ה מוזה

New member
אין כתובת .. אין נמען ..

היית רוצה לתת לך איזה מרשם פלא ,תרופת קסם להעביר געגוע שכזה .. ואולי .. קיים קסם שכזה .. זו כל מהות הנשמה שלנו - געגוע . ירדנו לעולם מתוך אור גדול .. והנשמה תמיד חשה געגוע לאותו אור שואפת מחדש להתחבר אליו .. זה לא כסא או רגש או אהבה זו המהות שלנו שאליה מתגעגעת הנשמה ..והיא תמיד תשאף להתחבר חזרה לאותו האור .. אולי .. תרופת הפלא לאותו הגעגוע נקראת " התחברות לשורש הנשמה" כמה שנלחם באותו הגעגוע הוא לא ייעלם כמה שנטאטא אותו מתחת לשטיח יום אחד הוא פשוט מתפוצץ ואז אנחנו מרגישים תחושה של חסר בלתי מוסבר של חוסר שלמות של משהו חסר הדרך היחידה היא להתחבר למקור הנשמה .. ופה איש בעיניו יעשה ויבחר לקרוא לזה "ישות אלוהית" "כוח קוסמי" " נשמה" " אנרגיה אוניברסלית"

למעלה