דמעות שלך

דמעות שלך

דמעות שלך, דמעה אחר דמעה עד שהכאב יעבור והאחרונה, כמו נצח נמשכה מנפש שנרצחה ובתוכן כל הכאב ובתוכן מה שבלב בדמעות שלך. דמעות שלך, דמעה אחר דמעה זורמות, זולגות לרגע לא עוצרות. והאחרונה, לא עוזבת את עיניך לא מרפה מייאושך ובתוכן כל הפרידה ובתוכן החרדה בדמעות שלך. דמעות שלך, דמעה אחר דמעה, עם כל הזיכרונות והמראות והאחרונה, כלל לא מרגיעה כלל לא מקלה ובתוכן אהבתך ובתוכן חי ייאושך בדמעות שלך. דמעות שלך, דמעה אחר דמעה, לאט לאט הן מתייבשות והאחרונה, סופית ומחניקה וקול דממה דקה ובתוכן כל החיים ובתוכן פני המתים בדמעות שלך.

קוקי500

New member
כרגע בדיוק

זולגות גם לי דמעות על כל מה שלא רוצה לבכות על אנשים שלא מגיע להם על פנים שאמחק מזיכרונותי כולל החוויות והשם על הבחור שהתאהבתי בו אבל לא נשאר מספיק על האנשים שיש להם צרות גדולות משלי ומתקשים לבכות הדמעות שלי ברגע זה זולגות משחררות רעלים מלח ואנשים שיעלמו מיד שאמחה אותם מעיני זולגות לי דמעות טיפות גדולות בלתי נשלטות התאפקתי כניראה יותר מדי זמן חיכיתי שיעבור ... עכשיו זה רק יכול לעבור בדמעות שהיום כה כואבות ומחר לבטח לא אזכור תודה טיפטפון גרמת לי לשחרר את כל מה שלא רציתי כתבת על דמעות של מישהי ..אני על שלי

למעלה