דמעות

צייר

New member
דמעות

דמעות של מלאכים מכסים את השמיים נופלים לתוך לבי. כל המילים והעתיד נמצא בלבי נשיקותייך ושפתייך עפים בדמיוני לבך יעוף אתם לכיוון האופק הלא נודע אני משוטט בחלומך , זיכרונך תופס אותי שלא אברח לך כל שקיעה את חלקת איתי את נמצאת בתוך לבי עמוק צייר

שייכת

New member
מרגש ויפהפה....

מק
מק
מק
כי מי שנהנה לבד, מת לבד

צייר

New member
תודה לך שייכת

זה מה שאת מאחלת לי , למות לבד, יו אני רוצה כמו רומיאו ויוליה כמו בסרטים מול הר סיני עם נופים משכרים ורוח נעימה אני לא רוצה למות לבד צייר

למות לבד ??

צייר, יש הרבה דברים שאדם יכול לעשות אותם בצוותא, אבל המוות הוא סוליקו, אדם מת לבד, וחוץ מזה, מי שאוכל לבד, מת לבד...

צייר

New member
בוזגלו

הוצאת לי את הרוח מהמפרשים, אני רוצה יוליה לידיי מחובק ונושק לה רוצה אותה לצעוד איתה לגן עדן שלובי זרועות ומבטים אוהבים רק אני ויוליה שלי צייר

שייכת

New member
U ציייייייייייייייייייייייייייייייר

לא הבנת אותי בכלל... לא הבנת נכון... התכוונתי שאני נהניתי ממה שכתבת ושאני לא רוצה למות לבד, לכן הקפצתי... מקפיצה שוב... כי מי שנהנה לבד מת לבד... חחחחחחחחח שייכת.

פגישה לאין קץ

כי סערת עלי, לנצח אנגנך שוא חומה אצור לך, שוא אציב דלתיים! תשוקתי אלייך ואלי גנך ואלי גופי סחרחר, אובד ידיים! לספרים רק את החטא והשופטת. פתאומית לעד, עיני בך הלומות, עת ברחוב לוחם, שותת שקיעות של פטל, תאלמי אותי לאלומות. אל תתחנני אל הנסוגים מגשת. לבדי אהיה בארצותייך הלך. תפילתי דבר איננה מבקשת, תפילתי אחת והיא אומרת: הא לך! עד קצווי העצב, עד עינות הליל ברחובות ברזל ריקים וארוכים, אלוהי ציווני שאת לעוללייך, מעוניי הרב שקדים וצימוקים. טוב שאת ליבנו עוד ידך לוכדת, אל תרחמיהו בעייפו לרוץ, אל תניחי לו שיאפיל כחדר בלי הכוכבים שנשארו בחוץ. שם לוהט ירח כנשיקת טבחת, שם רקיע לח את שיעולו מרעים, שם שקמה תפיל ענף לי כמטפחת ואני אקוד לה וארים. ואני יודע כי לקול התוף, בערי מסחר חרשות וכואבות, יום אחד אפול עוד פצוע ראש לקטוף את חיוכנו זה מבין המרכבות. מילים: נתן אלתרמן

למעלה