דמעות

דנדוש20

New member
דמעות

אתם בוכים ליד אנשים? כמה דמעות של מישהו אחר משפיעות עליכם? ובכלל מה זה גורם לכם להרגיש? אני ממש גרועה במצבים האלו. אף פעם לא יודעת מה להגיד. רק מרגישה ממש חוסר נחות.

גם אני מרגישה ככה

אתם בוכים ליד אנשים? תלוי.... כמה דמעות של מישהו אחר משפיעות עליכם? די הרבה... אני ישר מחבקת, לא תמיד יודעת מה נכון לומר אז שותקת... ובכלל מה זה גורם לכם להרגיש? שבא לי לחבק ולעזור במה שאני יכולה...

pardoi

New member
בכיתי

ואין לי בעיה לבכות ליד אנשים (יש כאלה שני אפילו מעדיפה), זה תלוי בסיבה שבגללה אני בוכה. עד כמה דמעות של מישהו אחר משפיעות עליי? משפיעות מאוד זה גורם לי לרצותלחבק ישר את הבנאדם רק שאני לא עושה את זה..ולא כי אני לא רוצה כי יש אנשים שלא אוהבים ומעדיפים שלא יתייחסו אליהם במצב עדין כזה.

מיטללל

New member
תשובות

בדרך כלל אני לא בוכה ליד אנשים. לא יודעת למה זה, לא אוהבת להיות ככה חשופה. דמעות נורא משפיעות. עליי. אם מדובר בחברות טובות שלי, או באנשים שאכפת לי מהם, אני אובר מזדהה ויכולה גם להוריד דמעות מהר מאוד :) מעבר לכך- אני דיי טובה במצבים כאלה. בדרך כלל יודעת מה להגיד, טובה בלעודד, לחבק ולתמוך. אגב, שהייתי קטנה, (קטנה? עד כיתה ז' בערך) שאנשים בכו לידי, הייתי מתחילה לצחוק. (ממבוכה, לא מרוע:) ) זה היה נורא

Zoharrr

New member
לא בוכה ליד אנשים

דמעות של אחרים יכולות לגרום לי לפרוץ בבכי. זה גורם לי להרגיש נורא... פעם נסעתי ברכבת עם אלכס וישבנו מולו בחור בן איזה 25 ואמא שלו והוא פשוט בכה ממש(לא כמו כוסית,הוא היה עם משקפים שמש ורק ירדו לו דמעות שהוא ניגב) וכמעט שקמתי וחיבקתי אותו. זה מוציא ממני את אמא תרזה.

נועם m

New member
הממ...

אני לא אוהבת לבכות ליד אנשים אחרים. גם ליד כאלה שמאוד קרובים אלי. אני לא אוהבת להפגין חולשה (בלי פאניקה, אני עדיין לא איזה "גבר- גבר"
), וגם שונאת כשמרחמים עלי (פועל יוצא של פריצה בבכי...
). מעבר לכך- אני חושבת שלהתחיל לייבב ליד מישהו, עשוי להעמיד אותו במצב מאוד לא נעים... לא אכפת לי כשבנות בוכות, הרוב כאלה בכייניות שזה באמת כבר מאבד מהאפקט
בנים לעומת זאת, ישר גורמים לי לרצות להיות האם והאחות מהשיר... ("הכניסיני תחת כנפך", למי שהספיק לשכוח את הבגרות בספרות
)

נעמיתה

New member
../images/Emo7.gif

אתם בוכים ליד אנשים? בדיוק אתמול חשבתי על זה... שכשאני בוכה ליד אחרים זה לא באמת בכי אלא אם מדובר חס וחלילה במקרה של מוות או משו כזה. תמיד שמתי לב שכשאני בוכה באמת זה לבד. כמה דמעות של מישהו אחר משפיעות עליכם? ובכלל מה זה גורם לכם להרגיש? תלוי מה הסיבה לבכי ותלוי מי הבנאדם. כאילו אם אני אראה אמא בוכה אני אבכה או אם חברה טובה שלי תבכה אני אצטרף אליה או שאם יבכו בגללי אני ארגיש חרא עם עצמי. ממש ממש אם מישהו רחוק ממני <לא פיזית> יבכה ואני לא אדע את הסיבה אני רק ארגיש צורך לעזור ולחבק...לא יודעת כמה באמת ישפיע עליי.

TalKz

New member
יצאתי כוסית בשירשור הזה

אני הגבר היחיד שבוכה בלילה? לא אשמע קולי??? :-O

Paranoid Eyes

New member
אוי ואבוי טל!!!

אתה חייב להזכיר לי את הגדסי הזה?!?!? אוח, זה רק מעורר בי חלחלה כשאני נזכרת באחיו.. שעבדתי איתו.. אוי בעעע

Paranoid Eyes

New member
כן

וזה אותם אנשים כל הזמן, הם מאוד מעטים. כאלה שגם בוכים לידי. אם אני נמצאת בסביבת אנשים פחות, אהממאיך נאמר קרובים אליי.. או כאלה שאני לא רוצה לבכות לידם... אני בורחת הצידה, לאנשהו .. רק שלא יראו. וזה קרה לי כמה פעמים שהדמעות חנקו את גרוני, וברחתי הצידה.

זכוכיות

New member
אני בכיינית על ../images/Emo7.gif

אני כל כך בכיינית, שאם מישהו בוכה על ידי הדרך היחידה שלי להתמודד עם זה היא להצטרף אליו לסימפוניית הדמעות. אני בוכה תמיד, אני בוכה מעצב, מעצבים, מגעגועים, אפילו משיעמום. אני בוכה בסרטים, בזמן שאני קוראת ספרים, אני בוכה המון כשאני קוראת או שומעת דברים איומים בחדשות. אני חסרת תקנה. כמה שאני מנסה להתאפק יותר- זה רק מתפרץ חזק יותר. החברים הקרובים שלי למדו לחיות בכוננות בכי, מי שלא מסוגל להתמודד עם זה, מומלץ לו לא להתקרב אלי.

נרקי

New member
בכי

אני לא בוכה ליד אנשים אני מוציאה את זה שאני עולה לישון

פעם בכיתי..

באוטובוס וזה גרם לי להרגיש משונה ... למעשה זה חזר עליו כמה וכמה פעמים ...

בחיי הבוגרים? לא יצא לי .

למעשה בחיי הבוגרים (אחרי גיל 12) בכיתי משהו כמו 3 פעמים. (במשך עשור) זה לא שאני לא רגיש, פשוט אני לא מתחבר לבכי כל כך.

למעלה