דן בדרום ודן באר שבע מתחדשות האוטובוסים חשמליים

דן באר שבע תקבל 12 אוטובוסים חשמליים ויש תכנון להביא 70 נוספים אך זה מותנה בתשתיות,כרגע אין.

raya

Well-known member
דן באר שבע תקבל 12 אוטובוסים חשמליים ויש תכנון להביא 70 נוספים אך זה מותנה בתשתיות,כרגע אין.

תודה על העדכון, מקווה שאכן יגיעו אוטובוסים כאלה.

ohadg09

Active member

מה יגיעו? הייגרים כמו בדנב"ד בקריית מלאכי?

DanBus43Maalit72

Active member
אם יגיעו הייגרים, יכולים להגיע על מרכב סיני מלא או על מרכב הארגז.
משער שרוב הסיכויים שמוגמר. למרות שיש גם הייגר בהרכבת הארגז בדן בדרום.

בבאר שבע למיטב ידיעתי אין עדיין חניון או תשתית לאוטובוסים חשמליים.

מה יגיעו? הייגרים כמו בדנב"ד בקריית מלאכי?
אני יכול להגיד לכם שאתם מתחננים שהם לא יגיעו לכם האוטובוסים האלה רועשים ברמה שאתה לא שומע אותך מדבר אי אפשר לשמוע אנשים מדברים שאתה באוטובוס הזה אני מדבר בכל האוטובוסים החשמליים בעיר

ldti

New member
לא יודע מאיפה הוצאת את השטויות האלו, אבל אני גר בעיר שבה הרוב הוא אוטובוסים חשמליים, והרעש הכמעט יחיד ששומעים בפנים שם זה מהמזגן.

ldti

New member
וואו, באמת זוועה. אבל זה ממש לא המצב אצלינו! יש קרקושים , אבל באותה הרמה של כל אוטובוס דיזל אחר...

ldti

New member
ברצינות?! של מי? כי הBYD אצלנו המוגמרים ממש לא ככה!

ldti

New member
מעניין. לא חושב שראיתי אצלנו הייגר מוגמר אי פעם. איך מזהים?

לא יודע מאיפה הוצאת את השטויות האלו, אבל אני גר בעיר שבה הרוב הוא אוטובוסים חשמליים, והרעש הכמעט יחיד ששומעים בפנים שם זה מהמזגן.
באיזה עיר אתה גר אתה בעיר שבה חברה דן בדרום מנהלת את האוטובוסים

DanBus43Maalit72

Active member

בבאר שבע אין עדיין תשתיות לאוטובוסים חשמליים. כרגע יש שם מפרקי חשמלי בודד אך אין לי מושג איך הם מצלחים להטעין אותו.

להביא 12 אוטובוסים חשמליים מבלי שאין עדיין תשתיות לכך זה אידיוטי.

בבאר שבע אין עדיין תשתיות לאוטובוסים חשמליים. כרגע יש שם מפרקי חשמלי בודד אך אין לי מושג איך הם מצלחים להטעין אותו.

להביא 12 אוטובוסים חשמליים מבלי שאין עדיין תשתיות לכך זה אידיוטי.
לדעתי טעינת האוטובוסים תתאפשר בשלב זה במוסך בלבד עד ליצירת תנאים לטעינה מהירה במסופים

למעלה