יקירי מקווה שהשפה התחתונה שלךנרגעה אחרי הלילה האחרון.. לא כואבת יותר?! אני שמחה.. יש לי את זה מה?! חחחחחחחחחחחחחחח בוקר טוב וקסום לך יקירי. שיהיה בוקר נפלא ואשמח לשמוע ממך. אלונה הנפלאה.
כדי שיהיה לך יותר קל תמיד תסמן את ההודעה האחרונה תפתח אותה ורק אחכ תוסיף תגובה כך יהיה לנו סדר בבלגן, גיוון בעבודה, בחיים ובכלל. אני לקראת סיום העבודה כך שההודעה הבאה תהיה רק מחר. להתראות. אלונה.
בוקר טוב תודה עבור ההנחיות..... את תמיד כזאת מתחשבת.....?? שיהיה לך יום שמח יום ניפלא ורק טוב דרך אגב ניראה לי שלא ניפגש פה בזמן הקרוב קיבלתי אתמול צו 8 12 יום יוצא למילואים יום רביעי תנסי להכנס לצאטים ביום שלישי בערב נוכל לשוחח ביי דן דן
הודעה כמו שלך - ובבת אחת נזכרים איפה אנחנו חיים.. נחיתה קשה על הקרקע. דן-דן סע בשלום ותחזור בשלום.שמור על עצמך. חוץ מזה, שגם במילואים הימים שלך יהיו מלאים שמש ואור. אשתדל להגיע ביום שלישי לאותו מקום של צ`ט שהיינו בו. נדבר. בי . אלונה
לא הולך קל הענין של הפורומים ראיתי ההודעה הראשונה לא עברה בצורה שאת יכולה להבין טוב נישתפר עם הזמן ..... נחמד להציץ לפה העבודה.... נותן גיוון ..... ביי