דן הנדרסון נגד ריץ' פרנקלין

favor

New member
דן הנדרסון נגד ריץ' פרנקלין

אחד המאצ'אפים המעניינים ביותר לדעתי שאפשר לקבל במשקל הבינוני, סביר להניח שנקבל את הקרב במשך השנה. לפרנקלין צפוי קרב לא קל נגד טראוויס לותר ב-UFC 83 אבל קשה להמר נגדו, הוא עדיין הפייבוריט בקרב. הנדו כבר אמר שהוא יישאר במשקל הבינוני. למרות שהקרב הזה כנראה יהיה קרב המס' 2 לסילבה במידה ויתקיים מי לדעתכם ינצח ולמה?
 

e m z

New member
לא יודע למה אבל,

משומה לא נראה לי שהוא יתקיים. ואני חושב שלא משנה מי יפסיד בו זה יהיה הקרב "שיחסל" אותו סופית. הנדרסון. למרות שאני אוהב מאוד מאוד את אייס.
 

favor

New member
נראה לי שהלכת רחוק מידיי

לא בטוח שיחסל, אולי קצת יוריד ממעמד הסטאר. במקרה של הנדרסון זה באמת יזיק אבל אסור לשכוח שהוא נלחם בטובים ביותר. לכולם עדיין זכור מה פרנקלין שווה.
 

e m z

New member
בגלל זה כתבתי יחסל במרכאות

התכוונתי שזה רק יוריד מערכו ובטוח שלא יגמור את הקריירה
 

גיא ע

New member
הייתי הולך עם הנדרסון...

המבט המבוהל של פרנקלין בקרב מול סילבה זכור לי היטב...
 

eviljohn

New member
אל תמהרו לדלג על הקרב של לוטר

הוא אחד הג'וי ג'יטסואיסטים (וואו קשה לכתוב את זה) הטובים בUFC, אם הקרב הזה יורד לריצפה אני חושב שלוטר ינצח, בנוסף ללוטר יש K.O POWER, למי שלא ראה, הוא מוכיח את זה בקרב נגד MARVIN EASTMAN עם אגרוף אחד. במידה וכן יתקיים הקרב בין הנדרסון לפרנקלין, אני משוכנע שהנדרסון ינצח, יש לו ימניות מטורפות, הוא מתאבק הרבה יותר טוב, ויש לו CHIN חזק (אף פעם לא קיבל KO)
 
למעלה