דן חלוץ, רמטכ"ל ואדם מדהים!

דן חלוץ, רמטכ"ל ואדם מדהים!

יצא לי לדבר איתו מספר פעמים, ולראות איך יש בו הרבה יותר ממה שנראה לאחרים. היום כולם יכולים לראות את זה בראיון במוסף ראש השנה של ידיעות: "חלק מהטקטיקה היתה לעשות עלינו מניפולציה רגשית וזה, בחלק מהמקרים, השפיע. זה פחות הפריע לי, שהרי לא גירשנו אף אחד. יותר הפריע דברים שהנמיכו את כבוד השואה עד הרצפה ושהטיחו בחיילינו ביטויים כמו נאצים ויודנראטים. זה היה מאכזב." אמר כשנשאל על הסיסמא "יהודי לא מגרש יהודי". על הכיבוש הוסיף הרמטכ"ל: "התמונה של אלפים שרצים מרפיח לחוף הים- מרחק הליכה גיאוגרפי של שני ק"מ, אבל היה מרחק של שלושים ומשהו שנים- זה דבר שברטרוספקטיבה נחרט לי חזק. המשמעות של הדבר הזה, של חוסר היכולת ללכת לים.

יוטו

New member
שמאלני מסריח. לעולם הוא לא יגיע

לדרגה של כבוד שבוגי הגיע.

מה כיבוש?

שליטה על מיליוני אנשים שלא חלק מהמדינה, ושליטה על אדמות שחוקית לא שייכות לנו.

מה זה חוקית?! זאת הארץ שלנו!!

והם אנשים שאינם אזרחים במדינה שלנו ואם הם לא מתנהגים בצורה רגילה אלא רוצחים והורגים ועושים פיגועים אז הם גם לא יהיו כאלה וצריך להעיף אותם מפה לא לתת להם שטחים.

למה אני לא מתפלא שאתה לא מבין

מה זה חוקית? יאללה תמשיך בשלך, אני לא אכנס איתך לויכו מהסיבה הפשוטה שאתה לא קובע מה שלנו ומה לא.

ab138

New member
סתם נאצי מסריח - מזכיר את איכמן

רק הסעתי יהודים ברכבות לפי פקודה - מה רוצים ממני?!

אתה פשוט מטומטם ברמות מטורפות ואני

לא יתפלא אם אנשים כמוך יהיו בשלטון המדינה שלנו תתפרק תוך 10 שנים... בעצם למה שלנו? שלי ושל עוד אנשים אבל לא אתה. מי שחושב ש"חוקית" יש שטחים מהארץ שלא שלא אז כולה לא תהיה שלו... אתם לא מבינים שכל הארץ הזאת שלנו?! לא חלק! הכל! והערבים לא יעזבו אותנו עד שהם יקבלו אותה ואת כולה! ועל זה אני נלחם ובגלל זה אני גר במקום שהוא צמוד לרמאללה. ובגלל זה אנשים כמוני גרו בגוש קטיף. ובגלל זה אני ימשיך להילחם ולא יתן לאנשים כמוך להרוס את מה שסבא וסבא רבא שלי עשו כשהקימו את המדינה.

לא אשמתי שאתה רואה

בספר שנכתב לפני אלפי שנים כיותר חשוב מחוקים בהווה. סבא וסבא רבה שלך? וואלה? סבא שלי (מצד אמא) היה בפלמ"ח, ומה סבא שלך עשה?

ab138

New member
סתם חארתה - אני דור 6 בישראל

וגם צאצא ללוחמים בפלמ"ח ובצה"ל אבל הכל חארטה - כי האנשים ההם לא דומים בכלום ללוחמים של היום. היום אלו אנשים חסרי לב, כמו המאבטחים של רוזנשטיין, שנלחמים בשביל כסף ותפקידים. היום מתגייסים לצה"ל וליחידות מובחרות בשביל הדאווין ובשביל לקבל Extream Sport בחינם....

וואלה?

כנכד לאחד ממפקדי הפלמ"ח אני ארשה לעצמי לדבר בשמו ולומר שהוא היה מקבל בחילה מדבריך.

למעלה