דן מרגלית-ציינת מילחמה עם הקיבוצים

pilovich shahaf

New member
דן מרגלית-ציינת מילחמה עם הקיבוצים../images/Emo59.gif

מה ידוע לך על המילחמה הזאת...:- חוות עין עברונה...מי ינצח
האם היזם א.ג ינצח בכל זאת וזה לא משנה מי יהיה הבעלים של החווה...
מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
מה שבטוח הקיבוצים הרוויחו ...../images/Emo88.gif

אילת, ועיריית אילת, עומדים שוב להפסיד במאבק ציבורי אותו הם מנהלים כבר שנים אל מול המועצה האזורית חבל אילות - או יותר נכון מול מר גת הקיבוצניק - הקפיטליסט .... על פי מה שהצלחתי להבין עומד לקום שדה תעופה מודרני וחדיש ולנו תושבי העיר לא תהיה שום נגיעה אליו... הסכמה: באר אורה - החלופה המתאימה ביותר להעתקת שדה"ת של אילת נושא הקמת שדה תעופה בינ"ל חדש לאילת נדון במשך שנים בשל מצבו הפיזי הקשה של הנמל הקיים ובשל הגידול במספר התיירים מחו"ל אתר באר אורה, הממוקם באיזור תמנע, הוא החלופה המתאימה ביותר להעתקת שדה התעופה הבינלאומי של אילת. כך סיכמו לאחרונה רשות שדות התעופה, עיריית אילת, מינהל התעופה האזרחית והארגונים הירוקים. נושא הקמת שדה תעופה בינלאומי חדש לאילת נדון במשך שנים בין כל הרשויות הממשלתיות הנוגעות בדבר. זאת, בשל מצבו הפיזי הקשה של הנמל הקיים ובשל הגידול במספר התיירים מחו"ל. בשנים האחרונות החלופה העיקרית להעתקת השדה היתה בעין עברונה. אולם, הגופים הירוקים התנגדו, ומנעו את מימוש התוכנית. זאת, בטענה כי בכך תהיה פגיעה קשה בערכי טבע ובשמורת טבע גדולה הקיימת באזור. כן נפסלה חלופת שחורת, אתר הממוקם מדרום לבריכות המלח באילת, בשל בעיות ניקוז הקיימות בו. פ"ש - בדרך אגב מה עם : 1. הזיהום במרינה. 2. יתושים עליך אילת. 3. חידת הפקולטה. 4. חידת האדם המפורסם שמחליף אחר .. אתה צובר חובות שלפי דעתי לא תוכל לעמוד בהם, יש לי זמן אבל כמה זמן אתה צריך ... שלך
INSIGHT " בעל היכולת עושה, חסר היכולת מלמד " ג´ורג´ ברנרד שו

pilovich shahaf

New member
insight התעלמת מחוות עין עברונה../images/Emo4.gif

מעניין למה...? מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
insight מצטער אבל טעות בידך..../images/Emo4.gif

התשובות לשאלותיך בכלל והפתרון לחידתך בפרט ניתנות בכל הזדמנות שאני מוצא לנכון בהקשרים לנושאים ואנשים שונים, אם עיניך חדה, כנץ החג בשמיים לצוד את טרפו, תבחיני ברון פונדק, תבחיני באותו ד"ר שעשה את הדוקטורט שלו על הטבח ב- טטטטט, תבחיני ב......
את אפילו רמז, נגיעה קטנה בנושא לא נגעת, אבל זאת זכותך , אני לא מאיץ בך, אבל כשאת מזכירה את מילחמת הקיבוצים בעיר אילת בכלל ובעירית אילת בפרט, שדה התעופה וכיוצ"ב, מן הראוי לציין את "חוות עין עברונה" , או שמא יש לך קשר ישיר, עקיף ליזם.....א.ש
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
אהההההה כל דבר בעיתו...../images/Emo163.gif

מה שחשוב באמת כרגע זה הנקודה שציינה גב´ insight, מי ינצח במילחמה..." הקיבוצים- אודי גת או תושבי העיר אילת-ראש העיר מר גבי קדוש..."
באשר לשאלתך....כל דבר בעיתו
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
אתה מתכוון לאודי גת - יושב ראש

המועצה האזורית חבל אילות. או למישהו אחר, שנדע ואני מצרפת את ההודעה של INSIGHT לגבי המלחמה בקיבוצים. היא כנראה לא שמעה על אישור שר התחבורה להקים שדה תעופה בבאר אורה, ויש כבר תוכניות, למרות שעד שהדבר יהיה בר ביצוע תתחלף ממשלה ויתחלפו שרי תחבורה. אגב מקומונים פורסם כי השדה, אם יקום, יהיה פעיל רק בשנת 2007 - אז כמו שאמרת ידידי פילוביץ´ - כל דבר בעיתו. אגב המלחמה בין עיריית אילת לקיבוצים, מעבר למלחמה על הדגים, היא, אם אני לא טועה על השטחים. וגבי קדוש ביקש שהשטחים עליו יוקם שדה התעופה, יועברו לשטח השיפוט של עיריית אילת. קראתי לא מזמן כי המלחמה על השטחים החלה ממזמן, ואפילו הוקמה ועדת גבולות שתדון בנושא באופן רשמי. מישהו יודע מה קורה איתה ולאן פני הדברים? והנה הודעתה של INSIGHT. הסכמה: באר אורה - החלופה המתאימה ביותר להעתקת שדה"ת של אילת נושא הקמת שדה תעופה בינ"ל חדש לאילת נדון במשך שנים בשל מצבו הפיזי הקשה של הנמל הקיים ובשל הגידול במספר התיירים מחו"ל אתר באר אורה, הממוקם באיזור תמנע, הוא החלופה המתאימה ביותר להעתקת שדה התעופה הבינלאומי של אילת. כך סיכמו לאחרונה רשות שדות התעופה, עיריית אילת, מינהל התעופה האזרחית והארגונים הירוקים. נושא הקמת שדה תעופה בינלאומי חדש לאילת נדון במשך שנים בין כל הרשויות הממשלתיות הנוגעות בדבר. זאת, בשל מצבו הפיזי הקשה של הנמל הקיים ובשל הגידול במספר התיירים מחו"ל. בשנים האחרונות החלופה העיקרית להעתקת השדה היתה בעין עברונה. אולם, הגופים הירוקים התנגדו, ומנעו את מימוש התוכנית. זאת, בטענה כי בכך תהיה פגיעה קשה בערכי טבע ובשמורת טבע גדולה הקיימת באזור. כן נפסלה חלופת שחורת, אתר הממוקם מדרום לבריכות המלח באילת, בשל בעיות ניקוז הקיימות בו.

pilovich shahaf

New member
כן, הוא ולא אחר...../images/Emo163.gif

למה חוות עין עברונה לא אוזכרה ברשימתה של insigt...
אולי פוזה יודע...
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
אני לא יודעת, אבל אני פורשת לטובת

ארוחת הערב המסורתית. אולי אעלה את זה לדיון בקרב אורחי הערב, ויהיו לי תשובות. נתראה בחצות, רגע לפני שאני הופכת לדלעת, ולא לגבר.

insight

New member
מצטערת, אבל טעות בידך / כם ../images/Emo70.gif

לגרור את זה לחוות עברונה, למרות שאין לי קשר אליהם, זוהי פשוט הטעייה
אם אתם משווים את חוות עברונה, אל ההשקעה ותמורה שבשדה תעופה בין לאומי, השקעה המוערכת ב- 500 מיליון דולר, אז אתם שוב טועים..
אם אתה חושב שיש קשר בין תזוזת שדה התעופה הבין לאומי לחוות עברונה, אז אתה שוב טועה ומטעה ( כמובן לדעתי )
להזכירך, לרשותי עומד הזמן שלי, עיני הנץ שלי טרם הצליחו להבחין בתשובתך לשאלותי הקודמות, אכן רון ועבודת הדוקטורט האומללה מעניקה לך ציון, אבל לא ציון עובר.. עדין ..
מקווה כי הכל עומד להתסתדר עם
לגבי היזם אותו תיארת, אנא המ...
ותקבל את מבוקשך.. שלך INSIGHT "חירות פירושה אחריות , ומשום כך פוחדים ממנה מרבית בני האדם "

pilovich shahaf

New member
עצור, הולד יואר הורסיס...../images/Emo67.gif

לי לא היתה כוונה כל שהיא לגרור את חוות עין עברונה או להשוות אותה לפרוייקט שדה התעופה, זה נבלה וזה טרפה, כמו שאומרים על פרוייקט ששוכב כפרוייקטים במגרה למעלה מ-15 שנה ומעלה עובש....
שדה התעופה שיוקם הוא ממזרח לכביש וחוות עין עברונה לכשתוכם זה ממערב לכביש, לכן זה בכלל לא קשור ולא דומה אחד לשני...
לגבי חוות עין עברונה- היזם א.ש אני מצ"ב את הקישור בפעם השלישית לנוחיותך ומקוה שהפעם יפול האסימון...
מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
הפלא ופלא ...../images/Emo129.gif

לצערי עדין קיימים במדינה, אנשים אשר רואים למעשיו של זה הנרקב בכלאו, מעשה של התנקשות / רצח רגיל ...
עדין ישנו אדם המבקש בשם הדמוקרטיה לשחררו אבל באותה עת מבקש לק... עשרות ומאות אלפים של אנשים חפים מפשע..
מבקשת בחיפות את דעתם של חברי הפורום להצעתו של היחיד הגאה אשר קורה לעצמו איש ארץ ישראל השלמה... רק אלוהים יודע מה הקשר בין הדברים ... שלכם INSIGHT "השקר כה קל והאמת כה קשה " ג´ורג´ אליוט

pilovich shahaf

New member
insight תנשמי עמוק, תעשני סיגריה../images/Emo96.gif

תשתי כוס קפה מהביל, ותכנסי לקובץ המצ"ב ונדבר אח"כ...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
חם חם מהתנור, תנשמי עמוק insight../images/Emo98.gif

שר המשפטים לח"כ מיכאל איתן: בפרקליטות ידעו על פעילות אבישי רביב וארגון אי"ל 5.6.2002 שר המשפטים, ח"כ מאיר שטרית, הקריא את תשובתו לשאילתא מס´ 2873 בנושא אבישי רביב וארגון אי"ל....:- {חבר הכנסת מיכאל איתן שאל את שר המשפטים: בפנייתו של היועץ המשפטי לממשלה, עו"ד אליקים רובינשטיין, אל יו"ר הועדה לענייני ביקורת המדינה, ח"כ פרופ´ אמנון רובינשטיין, מיום 14.11.01, נאמר כי: "ובפועל נעשה ע"י שב"כ שימוש במידע שהועבר ע"י רביב, קרי פעילויות מסוימות שנשאו את הכותרת "ארגון אי"ל" הובאו לידיעת השב"כ, לא אחת בדיעבד." רצוני לשאול: 1. מתי הוקם ארגון אי"ל וכמה שנים פעל בידיעת השב"כ? 2. כמה שנים פעלו אבישי רביב וארגון אי"ל בידיעת פרקליטת המדינה בעת ההיא? 3. האם אכן המידע שהעביר רביב לשב"כ היה סלקטיבי?} במהלך תשובתו התפתח דיון. מובא להלן פרוטוקול הדיון: שר המשפטים, מאיר שטרית (ליכוד): לשאלה מס´ 1: למיטב ידיעתי, על פי המפורט בכתב האישום נגד אבישי רביב, הוקם "ארגון" אי"ל בשנת 1992 או בסמוך לכך. הארגון פעל עד לשנת 1995. אין באפשרותנו לחשוף מידע שעניינו ידיעות שהתקבלו בשב"כ בשל טיבו של החומר. לשאלה מס´ 2: רביב הופעל ע"י השב"כ ולא ע"י פרקליטות המדינה והפעלתו לא נעשתה על פי הנחיות פרקליטות המדינה. הפרקליטות אף לא קיבלה עדכון שוטף בעניין הפעלתו. השב"כ פנה לפרקליטות המדינה לצורך התייעצות בעניינים ספורים בלבד. לשאלה מס´ 3: אין אפשרות לחשוף מידעשהתקבל בשב"כ באשר למידע הקשור ברצח ראש הממשלה, על כן מתנהל הדיון בבית-המשפט. כתב האישום פורסם וניתן לעיין בו. כפי שאמרתי בכנסת לגבי שאלה קודמת שלך, כזכור, הוגש כתב אישום והוא יבוא למשפט. אני מקווה באמת שהמשפט הזה יתקדם במהרה. היו"ר מיכאל נודלמן (האיחוד הלאומי-ישראל ביתנו): שאלה נוספת לחבר הכנסת איתן. ח"כ מיכאל איתן: אדוני היושב-ראש, אדוני השר, מאחר שאנחנו כאן לבד אפשר לדבר על דברים חשאיים, כי אף אחד לא שומע. שר המשפטים מאיר שטרית: רק ביננו. ח"כ מיכאל איתן: תראה איך עובדים עליך, ואני לא בא אליך בשום טענה. אני שאלתי את השאלה הבאה: כמה שנים פעלו אבישי רביב וארגון "אי"ל" בידיעת פרקליטת המדינה בעת ההיא? אתה נותן לי כל מני תשובות. אתה אומר: לא הפעילו וכן הפעילו, שהוא פעל משנה זו או משנה אחרת, כך ואחרת. שר המשפטית מאיר שטרית: אתה מדבר על שאלה מספר 2. ח"כ מיכאל איתן: אני מדבר על שאלה מס´ 2. תשים לב טוב לשאלה. כמה שנים פעלו אבישי רביב וארגון "אי"ל" בידיעת פרקליטת המדינה בעת ההיא? אז זו הייתה דורית בייניש. כמה שנים היא ידעה שאבישי רביב וארגון "אי"ל" הם ארגונים הפועלים בתאום ומטעם השב"כ? זאת השאלה. שר המשפטים מאיר שטרית: ואני עניתי לך. ח"כ מיכאל איתן: לא ענית. נתת לי, סליחה, לא אתה, הכינו לך את התשובה כמו שמקובל לגבי השרים. שר המשפטים מאיר שטרית: בוודאי. ח"כ מיכאל איתן: זה לא יוצא דופן ואין לי טענה אליך. יש לי טענות שהמערכת היא מערכת מושחתת. היא מביאה למצב כזה. האנשים שהכינו את התשובה יודעים שהם לא נותנים לך תשובה לשאלה שלי. הם נותנים לך תשובה שתקרא אותה פה, תשובה כללית, מערפלת, לא עונה לשאלה בכלל ונותנת כל מני דברים כאילו אתה עונה. כמובן, שאתה לא יכול – ואני לא דורש ממך – להתמצא בפרטים בכל שאילתא ושאילתא. אתה בא הנה, אתה קורא כמיטב יכלתך ורצונך, ואני יודע שיש לך רצון לענות, אתה קורא והנה אני, שחיכיתי מחודש פברואר, חודשים ארוכים סחבו וסחבו ולא רצו לתת תשובה, בסוף אני מגיע היום, מחכה לתשובה ומקבל כלום. שר המשפטים מאיר שטרית: הנה התשובה. תראה, לשאלה מספר 1 יש לך תשובה קונקרטית. שאלת באיזה שנים פעל רביב. לשאלה זו יש לך תשובה קונקרטית, שהוא פעל בשנת 1992 בארגון "אי"ל" עד 1995. לשאלה השניה אומרת פרקליטות המדינה ש"אי"ל" לא הופעל על ידי הפרקליטות, אלא על ידי השב"כ. ח"כ מיכאל איתן: סליחה, אדוני השר, אני לא שאלתי אם הוא פעל על דעת הפרקליטות ולא שאלתי אם הפרקליטות הפעילה אותו. שאלתי: האם פרקליטות המדינה ידעה או לא ידעה? השאלה הראשונה ששאלתי היא שאלת מבוא. רציתי לדעת מתי הוקם הארגון על מנת שאתה תדע את מה שאני יודע ושכל עם ישראל יודע שפרקליטת המדינה דאז, דורית בייניש – וזה לידיעתי, ורציתי אישור על כך – ידעה כל השנים האלה. לכן, התשובה לשאלה הראשונה, כשאתה אומר לי שארגון "אי"ל" ואבישי רביב פעלו משנה זו וזו, היא לא תשובה, כי היא נועדה להגיע לעיקר. העיקר הוא: האם פרקליטת המדינה ידעה, או לא ידעה? שר המשפטים מאיר שטרית: מאה אחוז. מיקי, השאלה השניה שלך ברורה ואני שוב עונה עליה ואומר: גם התשובה השניה נותנת לך תשובה ריאלית לשאלה שלך. בחלק השני של התשובה שעניתי לך כתוב: הפרקליטות לא הפעילה אותו, אבל הפרקליטות לא קיבלה עדכון שוטף על הפעלתו. השב"כ פנה לפרקליטת המדינה לצורך התייעצות בעניינים ספורים בלבד. הווה אומר: הפרקליטות ידעה. ח"כ מיכאל איתן: אני שאלתי: כמה שנים ידעה פרקליטת המדינה? זה מה שאני מבקש. שר המשפטים מאיר שטרית: מיקי, אני מניח שברגע שהייתה הפנייה הראשונה של השב"כ להתייעצות עם הפרקליטה – ואני לא יודע באיזה תאריך זה היה – ידעו מאותו רגע ואילך. ח"כ מיכאל איתן: אני מבקש אם כבוד השר יכול לברר ולתת לי את השלמת התשובה בכתב. שר המשפטים מאיר שטרית: אתה רוצה לדעת ממתי הם יודעים. זה מה שחסר לך בתשובה. ח"כ מיכאל איתן: כן. כמה שנים פעלו אבישי רביב וארגון "אי"ל" בידיעת הפרקליטות? שר המשפטים מאיר שטרית: אבדוק את התאריך ואתן תשובה בכתב. ח"כ מיכאל איתן: תודה. אני מודה לך. ================================================================== מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
בהחלט מדהים, גם הקובץ מדבר בעד עצמו

לערכתי שום דבר לא ידלוף החוצה, לפחות עד שמפשט "שמפניה" לא יצא לפועל... אני מבינה כי הוא עומד להתחיל בקרוב, אבל גם אז הכל יפורק בעדינות ובדיוק כמו הצעת החוק של חברך בנושא הילדים האבודים, כך תשקע לה פרשת רביב וארגון אייל - בדרך אגב אשמח לקבל את ראשי התיבות של ארגון אייל, במידה ויש לך...
אבקש הבהרה קטנה, מי חתום על הקובץ שהנחת לפיתחנו... המכתב אינו חתום ... שלך INSIGHT

למעלה