דן תורן ומאור כהן במרתף 10

talspi

New member
דן תורן ומאור כהן במרתף 10

טוב, בגיע הזמן למאור כהן ודן תורן להופיע במרתף הקטן שבתחתית בירת הצפון.. זה התחיל במופע חימום....של בחורה בשם "שרה".. זאת פעם שנייה שראיתי אותה (היא גם חיממה את מאור כהן ופיטר רוט)...ומישהו צריך להגיד לבחורה הזאת "דיי". בסדר. הבנו את זה שאת פמיניסטית חסרת תקנות שורפת חזיות בדימוס שמייללת על אהבות העבר שעזבו/בגדו/ברחו/שחטו/עשנו/עברו ערב ולא שלמו ואני לא ידוע מה עוד....אבל דיי לקטר על זה... מצטער, אני לא יכול לשמוע 2 שירים ברצף שלאחד קוראים "אמרת שאתה יוצה רק ל 5 דקות!" ומייד אחר כך בלופ של כעס עוברים ל"כל הגברים שעשו לי רע בלב" הכולל את 2 משפטיי המפתח "זהו שיר ליוחנן ואיתמר ואבי ודולב, ולכל הגברים שעשו לי רע בלב" ו "אז בואו ונקפיץ טקילה על הבר, מי שלא יקפיץ היום כבר לא יקפוץ מחר". אוליי זאת הבעיה שלי עם רוק נשי, אולי זאת היא שפשוט לא טובה - אבל משהו כאן דפוק! (אוליי זה אני?) כי בעיקרון היו אפילו אנשים שנהנו ממנה מאוד...(נו טוב..) ואז עלה דן תורן ל 3 שירים (כשהוא פותח עם "בך לא נוגע") ואחר כך עולה מאור כהן, ואין מה לעשות - זה פשוט נשמע טוב..דן באקוסטית, מאור בחשמלית...זה מתחבר - הקשר בעבר לא נעלם (ע"ע הזבובים) כל אחד שר שירים מקריירת הסולו שלו, כשבאמצע היו כמה הרצות של בדיחות בין מאור לדן... עוד דבר שראויי לציון - באמצע ההופעה הייתה "הפסקה לסיגריה" לטובת המעשנים - שיעלו מעל לפניי הקרקע החיפאית בשביל לשאוף עשן. כל השירים שציפיתי היו - כולל זקניי צפת/הזבובים/אלבומיי הסולו של מאור/ואלבומיי הסולו של דן. אחלה דרך לסיים שבוע - רגוע אינטימי ומבדח.........אהה ו"שרה".

AmiTrigger

New member
נשמע שהיה מעולה

שמח שנהנית.. ב"ה שישי עוד שבועיים אני בהופעה שלו יחד עם פיטר רוט ב24 המועדון.. כדאי להקדים לקנות או שנשארים כרטיסים גם בשבוע ההופעה? כי ראיתי שהרבה פעמים מחלקים כרטיסים באתר של מוזיקה 24, ואני לא רוצה לקנות סתם אם מחלקים.. יש סיכוי טוב לזכות.?

Merav181

New member
היה מעולה!

השילוב בינהם ממש מוצלח, וממש אהבתי את הביצוע של מאור כהן לשיר ההוא של גורג' מייקל שהוא עשה בהדרן

talspi

New member
השיר הוא :

Careless Whisper את השיר הזה מאור ביצע... והוא ניהל דיון על השורה I'm never gonna dance again Guilty feet have got no rhythm

למעלה