דנדשה!!

Lovley bla bla

New member
דנדשה!!../images/Emo9.gif

יאייי סוף סוף יוצא לי להצטרף לפורום הכי חזק בעולם הזה!..של הלהקה הכי חזקה בעולם הזה!! כבר יצא לי המוון לקרוא פה הודעות..רק עוד לא נרשמתי רשמית..אז הנה אני!... וכבר יש לי שאלה..חח :יש למישו מושג אם באמת יש הופעה של בית הבובות ב- 27/9 בברקה בבאר שבע?

ברוכה הבאה מותק :)

וואטס יור ניים? בת כמה? מאיפה.. ספרי על עצמך קצת :) ובאמת יש הופעה לש הלהקה בברקה באר שבע.. פיתחת שערים ב-10, מחיר עדיין לא ידוע :) כשיהיו פרטים מדויקים נעדכן..

Lovley bla bla

New member
תודה..וככה קצת על עצמי...

מממ...אני מבאר שבע בת 16 מיי ניים איז יונית... ופשוט התאהבתי בבית הבובות במה שנקרא מבט ראשון!!..אין פשוט ענקים..וכאלךה חמודים!!.... אגב..שמעתי שאיתי מגיב פה לפעמים........
ו.......זהו בנתיים... מישו פה בא להופעה ב 27 בברקה בב"ש??..יהיה נחמד....

וואלה? מאיזה מקיף את?

שכבה וזה?
איתי אכן מגיב פה לפעמים, את יכולה לראות כמה הודעות שלו כאן בעמ' הזה.. השם שלו מודגש באדום.. וההופעה בברקה ב"ש - אני שם :)

eladi88

New member
נצל"ש- מכבי ניצחה בדרבי!!!

שניר מה יש לך להגיד עכשיו????????

eladi88

New member
חה חה חה!!

אמרתי לכם שתקבלו בראש??? והייתם צריכים לחטוף גם ת'שלישי...אבל מסיקה החמור הזה מנסה לשחק אותה גבר ולהקפיץ מעל לשוער...במקום לקרוע ת'רשת כמו שהוא יודע.... בינתיים תיקו בדרבים...! נחכה לדרבי הבא... רק נמני יביא שלום!!

Mosh28

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

ואכן יש הופעה בבראקה ב27.9, ואת רואה אותי ואת שיר שגם נמצאת פה בשורה הראשונה

eladi88

New member
קוראים לה יונית...

היא כתבה הודעה שכותרתה: "תודה..וככה קצת על עצמי..."

ShAmUnA

New member
../images/Emo124.gifמנצלשת...:)

גם אני חדשה פה... אני שומעת את בית הבובות כבר המון זמן... והם מעולים! קוראים לי דניאל, אני בת 19 מאשדוד. זהו, אין לי מה להוסיף:)

למעלה