דנה אינטרנשיונאל אם את רואה את זה תיכנסי בבקש

דנה אינטרנשיונאל אם את רואה את זה תיכנסי בבקש

דנה שלום , קוראים לי גל ואני וב- 13.3 (ניראה לי ביום של המפגש של הדיסק ) הקרוב אני בת 14 - בעזרת השם . מקרית מוצקין . רק רציתי להגיד לך שאני פשוט מעריצה אותך מעריצה אותך על האומץ שיש לך . לקום ופשוט פאקינג לשנות ת'חיים , יש בך משהו נורא נורא חזק , וכל כך אמיתי. כל העוצמה בשירים אני מתה על השיר לאב בוי יש בו מילים כל כך חזקות : ) אה ודרך אגב קראתי את הכתבה שכתבו עלייך ביום שישי בידיעות אחרונות נתת שם מילים כל כך חזקות ! כל הכבוד לך , אני מעריצה אנשים כמוך , אני יודעת מה זה ליהיות אדם שהוא קצת שונה בחברה משום שבעבר הייתי חח בואי נגיד" מלאה " והיו יורדים עליי אני מבינה את ההרגשה הרעה הזאת . הרגשתי שכל החיים שלי זה טעות אבל לקחתי את עצמי בידיים והיתגברתי : ] והיום ? בידיוק כמוך אני צוחקת על כולם D : אני יודעת שאת קוראת אלפי הודעות כאלה , אבל הייתי שמחה עד מאוד - אם תחזירי לי תשובה לאימייל שלי - : ] [email protected] 0547728848

התרגשתי מדברייך ../images/Emo23.gif....

תמיד מחמם את הלב לראות כיצד דנה נוגעת בבני אדם ומצליחה להוות להם להשראה ולעורר אצלהם את היכולת להאמין במה שאתה במי שאתה ללכת עם זה עד הסוף... ברוכים הבאים לפורום חמודה
.... תמשיכי לאהוב את עצמך ולהאמין בעצמך כי כל אדם מיוחד באשר הוא ושאף אחד אחר לא יגיד לך אחרת

תודה מושיקו

מושיקו תודה רבה לך על המילים החמות המשפטים שלך גורמים לי לבכות ואכן דנה מהווה השראה לאנשים בהקשר לכוח רצון ויכולת וגם אם אנשים לא אומרים היא נוגעת בכולם ונותנת השראה רבה ויכולת האמנה אצל אדם ואהבה כלפיו לילה טוב גלוש הרוש =]

למעלה