דנה אינטרנשיונל השמעות ברדיו!

דנה אינטרנשיונל השמעות ברדיו!

זה לא בדיוק נכון שדנה אינטרנשיונל אינה מושמעת ברדיו יותר עם החומר החדש. אתם צריכים להבין שאומן לא יכול להיות בטופ כל שנה ברציפות, היכולת והחכנה היא הדרך והיכולת לשרוד, לא להתיאש ולהמשיך לשחרר חומרים חדשים ולהצליח לרגש. השבוע רדיו חיפה המרכזי הודיע להנהלה של דנה אינטרנשיונל כי השיר החדש שלה "צינקוומילה 2003" הוא בין המושמעים השנה ברדיו, וכבר 3 שבועות הוא מקום 1 בפלייליסט של הרדיו. תחלום הושמע ברדיו יפה מאוד, כמו גן תגיד לי מי? קורה לפעמים ששירים אחרים לא מושמעים ואין להנהלה האישית הרבה מה לעשות. אתם צריכים להבין שיחסי הציבור של דנה מלבד לשלוח את הסינגל לרדיו ולקוות שהוא יתקבל יפה לא יכולים לעשות הרבה בנידון. אבל מה שכן אפשר לעשות זה להשפיע! מה הכוונה? במקום להתלונן שדנה לא מושמעת ברדיו אפשר לצלצל לגלג"לצ, לרשת גימל , ופשוט ליצור ביקוש לחומר של דנה אינטרנשיונל.! הדברים האלה יכולים לעזור תאמינו לי!

nerod 72

New member
בקשר לרדיו...

הרבה אנשים טוענים שדנה כבר לא מושמעת.. אבל אתם צריכים להבין שהרדיו משמיע בדרך כלל שירים חדשים שיצאו ולדנה אין שיר חדש בינתיים..מה אתם רוצים, שיתחילו להשמיע עכשיו פתאום ללא הרף את בתולה או את פטרה ככה פתאום? זה לא עובד ככה! מה גם שלדנה אין הרבה להיטים ענקיים שנחשבים ל"נכסי צאן ברזל" במוזיקה הישראלית-רק דיווה , ישנן בנות ואני לא יכולה בלעדיך... אנחנו לא יכולים להבין מה זה , כי אנחנו מעריצים ואוהבים אותה, קונים ת'דיסקים שלה, שומעים אותה, הולכים להופעות....אבל לא כולם כאלה... עוד הסבר לאי ההשמעות הוא שהמוזיקה של דנה לפעמים נופלת בשטח אפור- מצד אחד, השירים שלה בעברית, מה שלא מתאים לתחנות שמשמיעות לועזית.. מצד שני, היא עושה מוזיקת פופ-דאנס כמו בחו"ל, שלא מתאים לנוף המוזיקלי של תחנות עבריות.. האלבום האחרון גם לא זכה להשמעות מרובות..רוב ההשמעות היו בתחנות איזוריות ומה לעשות שעדיין הכי מאזינים לרשת ג' ולגלגל"צ ואם אתה לא נמצא בפלייליסט שלהם , אתה לא קיים! אז תחלום הושמע קצת וגם תגיד לי מי, אבל לא כמו בעבר..וחבל.. הרדיו מפספס המון שירים טובים שמתאימים לרדיו..כמו עד היום הרדיופוני... נקווה שלכשדנה תוציא שיר חדש, זה ישתנה! מגיע לה יותר!

KristineW

New member
נראה לך כפרות...

שמישהו או משהו יצליח לשנות את הראש המוזיקלי המעוות של גלגל"צ ואת השמרנות המעוררת בחילה של רשת ג'?!
אנחנו צריכים לחיות בסרט יותר מדי וורוד כדי להאמין שמשהו ישתנה אצלם!!!

KristineW

New member
נראה לך כפרות...

שמישהו או משהו יצליח לשנות את הראש המוזיקלי המעוות של גלגל"צ ואת השמרנות המעוררת בחילה של רשת ג'?!
אנחנו צריכים לחיות בסרט יותר מדי וורוד כדי להאמין שמשהו ישתנה אצלם!!!

למעלה