דנה אכן תחזור למפרץ כנראה בחמישי הבא

זואיzoe

New member
דנה אכן תחזור למפרץ כנראה בחמישי הבא

ואולי כבר בשבת, אבל לא בטוח. הב שכן, ואת גל ידיחו בשבת. מורן ושרון יהיו זוג. (יודעת בוודאות.. ממישהי שהיתה באותו מלון שהם שוהים בו. הרי הפרקים אינם בשידור חי)

ב ר ל י ן

New member
אם הספוילר על גל נכון אז ההפקה עושה טעות מרה

ההפקה צריכה לשמור את גל במשחק כי גל =שרלה (שרלה מפרדייז הוטל עונה ראשונה). גם על שרלה כולם ירדו, והיא היתה שקטה ומנומסת כמו גל, לא ירדה לרמה של האנשים הקטנים, ובסוף ניצחה בתוכנית. נצחון הברביות על הפרכים - זה מה שעשה את פרדייז לכזו תוכנית גדולה.. הטובים ניצחו..

מירב1210

New member
פרדייז

אני לא מכירה את התוכנית המדוברת,יצא לי לראות רק את הגרסא המקומית. ולהגיד שהתרשמתי,אז לא אני לא ... ההפקה צולעת כמו המתחרי תחת שהביאו. עצם העובדה שההפקה לא התערבה ונתנה לטלי ולאיתי להתנהג באופן שהם דיברו אל לירון זה מדבר בעד עצמו. מי זאת נטלי מי זה איתי הם מתחרים לכלדבר ועניין בתכנית. הם עשו דברים יפים או נקיים כלפי חברים לצוות. לא... אז למה ההפקה יושבת ונותת לשרמו...ה לנהל את התכנית.

Angel Of Moon

New member
יאיייי !! רק חבל לי על גל

היא כזאת מקסימה! היא ושרון מדהימים ביחד.. אישה כמוהא צריכה גבר קווקזי חזק כמו שרון
ואת המורן הזאת לא אהבתי פרחה מצוייה כמו איילה.. זאתי בכלל נראית כאילו הביאו אותה מהרחוב.. ושלא נדבר על נטלי... פשוט כלבה כלבה כלבה... איך היא דחפה את קארין כדי לחבק את איתי.. והוא בעצמו לא מציאה גדולה.. ישבתי וריחמתי על כולם שם בתוכנית... לפחות את דנה התחלתי לחבב מחדש רק שיחזירו אותה היא מצחיקה בטירוף , והיא צריכה לחזור למתן !!!!

איך אומרים כל כלב בא יומו..אז יש לי הרגשה

שנטלי איכשהו תשלם על זה שהיא כלבה...כל הכבוד לגל שהיא נישארת חזקה מול 2 המגעילות האלה..

shay08

New member
אילנית לוי הסתומה דאגה לפרסם שאכן דנה חוזרת

למעלה