דנה בנערת השנה...

דנה בנערת השנה...

טוב יקרים שלי, אז טקס נערת השנה היה מעט ארוך ומייגע ובשיא הכנות הדבר היחידי שהיה ממש מעניין והכניס אנרגיה לכל העניין זו כמובן דנה שלנו. הלוק החדש דווקא בעניי היה מיוחד ומקורי, החמיא לה מאוד לפנים. היא ביצעה את "מכת חום" ואת "תחלום" השירים בוצעו יפה כריאוגרפיה מוצלחת.! היה יפה ומוצלח.

היא...../images/Emo13.gif

גמני אהבתי את הלוק החדש שלה למרות שאני אוהב אותה יותר בלוק שהיא הופיעה בג'וני...הרבה יותר יפה לה...והיא ממש רזתה...
אבל אהבתי את הביצועים שלה...

לא אהבתי את הלוק החדש../images/Emo3.gif

בתור התחלה הפוני הזה די מזעזע ולדעתי הוא לא אמיתי. אני כמעט בטוח שזה מודבק... וחוץ מזה היא רזתה עוד יותר וזה כבר נראה חולני... עוד מעט כבר לא יהיה לה פנים! זה כבר מדאיג אותי! חוץ מזה האוברול שניא לבשה ב"מכת חום" היה נוראי ברמות שקשה לתאר! ממש עשה לי פלשבאק לדנה של 95. ואני מתכוון לטעם המזעזע בכל מה שקשור בבגדים... חוץ מזה היא רקדה נורא יפה. היא יודעת לנענע חבל על הזמן! *מת עלייך דנל'ה!*

Fever2002

New member
וזו תמונה בלעדית לפורום מטקס אחר

שדנה השתתפה בו לפני כמה שנים עם הפדיחה המפורסמת של השמלה שנקרעה קצת...

השמלה לא נקרעה../images/Emo70.gif

השמלה נשארה שלמה! דנה הרימה את היד שהיא לא הייתה צריכה להרים ואז הפטמה יצאה החוצה :(

Fever2002

New member
בעיתונים נכתב אחרת בזמנו

וצוטטו את דנה לפי מה שאני זוכר בכך שצד אחד של השמלה נקרע אבל מה זה משנה,זו היסטוריה

שני32889

New member
סורי על ההתקפות אבל......

מה מחמיא לה לפנים בזה בדיוק???? הפוני מזה מזעזע ברמות היסטריות וזה גם הבליט לה את האף בטרוף !!!! אבל מה שכן היא נתנה שואו של מינימום מלכה והבגדים יאו מזה סופניים,במיוחד עלייה.....חחחחחח.....

heartbreaker 22

New member
מה חדש בשיער שם היא כבר...

עשתה והופיע כך בעבר לא...? וזו לתמונת הוחכה...(רק בשחור)

heartbreaker 22

New member
עוד אחת....

זה מתאים לה חבלז, במיחד שיש לה מצח גדול! היא נראת כך כמו קלאופטרה...וטליוזיה לא ממש מראה נכון דברים אולי בשיער שחור זה יפה יותר

למעלה