דנה ברגר בהופעה - מוצ"ש בקמלוט הרצליה!!!!

דנה ברגר בהופעה - מוצ"ש בקמלוט הרצליה!!!!

14/7/07 מוצ"ש בשעה 20:30 דנה ברגר בהופעה - "יום יום" נסיכת הרוק הישראלי, דנה ברגר חוזרת להופעות בליווי להקה, בעקבות האלבום "יום יום" במופע יבצעו ברגר והלהקה משירי האלבום החדש "מותר", "היום זה אנחנו","ככה זה" בנוסף ללהיטים מכל הזמנים. את דנה מלווים: יניב דדון-גיטרה, ניר מנצור-תופים, מיכאל פרוסט -באס. מחיר : 75 ש"ח להזמנות: 09-9588993 2 זוגות כרטיסים חינם למגיבים הראשונים להודעה!!!!!!!

A t z a

New member
מגיבה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

זה באמת יעשה משהו
?? בכל מקרה, בהצלחה בהופעה

והזוכים הם...

שלושת הראשונים אנא שלחו לי מייל [email protected] עם שם מלא וטלפון תודה.... כל שאר מעריצי דנה ברגר, אתם יכולים להזמין כרטיסים למופע הנפלא הזה בטלפון: 09-9588993

רותם 264

New member
שקט(!), יא אוכל-חינם שכמוך!../images/Emo11.gif

(כלומר- יא נכנס להופעות חינם שכמוך
)

מצטער אבל...

רק שלושת הראשונים זכו בכרטיס זוגי... שאר האנשים, טלפנו: 09-9588993 והזמינו כרטיסים עוד היום, לפני שייגמר.

BurningUp10

New member
ביקורת על ההופעה

טוב נו ביקורת יותר מדי אין לי כי הייתי ב1000 הופעות כאלו. אבל זאת הופעה שלעולם לא אשכח! 1! כי הייתי עם חברים ממש קרובים לי ונהנו בטירוף! 2. כי היא פשוט הייתה מצויינת. וסחטן על הקלידן החדש!!! ותגידו שידידה שלי מיקה שדה שחיממה את ההופפעה של דנה לא הייתה מלכה?!?! ואי היה ממש וטוב. הרגע חזרתי (אל תשאלו אותי איך, כולי מסטול, ואני עוד שותה עכשיונ עוד בבית:) ) אז יאללה לילה טוב לכם והיה כיף! נ.ב איפה הבחורה המגניבה עם החולצה הירוקה? תביאי אותה פה בתגובה שנדע מי את. וגם את חברה שלך לא שכחתי;)

henu

New member
אלעדדד

הלכנו בלי להגיד לך שלום כי היית עסוק אז לא רצינו להפריע ... היה שווה ביותר , למרות שהתייבשנו שעות עד שהתחיל :) והשיר החדש פשוט מדהים !!!! (אגב, גם מיקה נתנה הופעה טובה והפתיעה אותי לטובה ) בגדול , הופעה ממש טובה יחסית למקום . נהנינו בטירוף ! יש לך ד"ש מטל :]

BurningUp10

New member
איזה חמודה את!

אני ממש מצטער שלא אמרתי לך שלום! את יודעת מה זה אומר?!! שנהיה חייבים להיפגש בעוד הופעה. אגב לגבי ענין האיחור! זה בגלל שמנצור ניגן בכוכב נולד:) זאת הייתה הסיבה לאיחור. אגב שלחי לי את האי סי קיו או המסנגר שלך בפרטי.

למעלה