דנה ברגר לייב בפארק הירקון!

BurningUp10

New member
דנה ברגר לייב בפארק הירקון!

אסף אמדורסקי, חמי רודנר, דנה ברגר, שי גבסו, הדורבנים, סבלימינל והצל והדג נחש הם רק חלק קטן מהאמנים שעומדים להופיע במסגרת "שבוע הדיסק הישראלי". הפרויקט, שיקרום עור וגידים זו הפעם הראשונה יתקיים בחול המועד סוכות כפסטיבל יומי בכדי לקדם את הנושא של רכישת מוזיקה ישראלית באופן חוקי. לכבוד הפרויקט החדש התאספו ובאו חברות תקליטים מתחרות בשיתוף עם מספר אנשי עסקים ירושלמיים במטרה לקדם את רעיון הרכישה של מוזיקה באופן חוקי. על פי המארגנים, עתידים להגיע על הפארק במשך השבוע כ-150 אלף איש כאשר תוכניות מוזיקליות ייחודיות יחלו כבר בשעה שלוש בצהריים ויופנו לקהל בוגר, שיבוא עם הילדים. כידוע, ישראל סובלת מדימוי נורא בכל הקשור לרכישת מוזיקה חוקית. היא נחשבת למובילה בשוק הצרובים והושמה לא פעם כיעד בין לאומי של מוזיקה מזויפת, בשל מפעלי הייצור לדיסקים מזויפים הפועלים בתחומה. רשימת האמנים המלאה שתופיע במהלך הפסטיבל כוללת את האמנים שאוזכרו למעלה וגם: פבלו רוזנברג, עידן יניב, טל שגב , שלומי שבת, רגב הוד, לאה שבת, אייל גולן, איציק קלה, שורטי, דנידין, אילן בבילון, המשגיח, להקת איאם ועוד. "שבוע הדיסק הישראלי" 8 עד 12 באוקטובר- גני יהושוע, פארק הירקון- תל אביב עוד פרטים בהמשך

וואי זה ממש מגניב!../images/Emo205.gif

יש מצב אני אלך

וואי, נשמע מעולה../images/Emo70.gif

אני מקווה שביומיים הראשונים לא יהיו הופעות משהו, כי אני לא אוכל להגיע.. =|

BurningUp10

New member
עוד לגבי המופע!

בחול המועד סוכות יתקיים לראשונה פסטיבל הבא להילחם בתופעה של העתקה וזיוף של דיסקים בישראל, עם רשימה מכובדת של אמנים הדג נחש (יח"צ) עידן יניב, הדג נחש, סאבלימינל והצל, שי גבסו, הדורבנים, רגב הוד, פבלו רוזנברג, לאה שבת, שלומי שבת, אייל גולן, שורטי, דנידין, אסף אמדורסקי, חמי רודנר, דנה ברגר, המSיח, להקת איאם ואמנים נוספים ישתתפו בחול המועד סוכות בפסטיבל "שבוע הדיסק הישראלי". הפסטיבל, המתקיים זו הפעם הראשונה, קם במטרה לקדם את רכישת המוסיקה בארץ תוך שמירה על זכויות היוצרים, ולשפר את תדמיתה השלילית של ישראל בתחום זיוף והעתקה של מוסיקה, בקרב המדינות המערביות. גבסו (יח"צ) לכבוד הפרויקט התגייסו חברות התקליטים בשיתוף עם מספר אנשי עסקים ירושלמיים ויחד עם אמנים אשר יופיעו. הפסטיבל יתקיים בין ה-8 ל-12 באוקטובר בפארק הירקון בת"א, מהשעה 15:00 ועד חצות, כשבין 15:00 ל-18:00 יתקיימו אירועי משפחות וב18:00 יחל המופע המרכזי. בימים הקרובים תחל מכירת הכרטיסים במשרדי "קסטל". מסתבר שזה עולה כסף! חשבתי חינם!

למעלה