דנה ב"ג'וני"

vogue15

New member
דנה ב"ג'וני" ../images/Emo80.gif

דנה עכשיו בג'וני!!!!!! איזה סקופה!!!!! מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וואי איזה קטעים- אני כזה רואה אותה ועושה "דנה?!?!" פתאום כולם "דנה?!??!" וואי מהמממממממממת!!!

KristineW

New member
וואי, איזו הורסת!!!../images/Emo47.gif

הכי אהבתי את הקטע של הדיבור על הנש ולירדים וכל זה... זה מה זה אוחצ'י!!

שני32889

New member
מה זה די טוב???

היא שיחקה פצצה !!!!! בואנה אבל הייתה כוסית סוף !!!!

לא רוצה לבאס אבל....../images/Emo122.gif

היא שחקנית די גרועה. אני לא רוצה להשמע סנוב אבל בתור מישהו שמתעסק בתאטרון אני יכול להגיד ששחקנית היא לא ממש...עדיף שתשיר

KristineW

New member
נכון...

דנה שיחקה מהמם?! טוב שלא הגזמתם... היא הייתה מצחיקה, היא הייתה מדליקה, הדמות שלה התאימה מאוד לתוכנית (וכל הקטע עם הלקסיקון האוחצ'י
היה מהמם!!!), אבל היא שיחקה פשוט נורא!!! דנה בכלל שחקנית גרועה שלא הייתה... נראה לי שהיא השחקנית הכי גרועה שראיתי אפילו....

דניאל2288

New member
ואנחנו מגזימים?

למה לא??! ליכלכת תמרי........היא לא שיחקה גרוע...פשוט התכוונתי שלעומת הנשחק ב"שוטטות" היא היתה מעולה!!!

nerod 72

New member
אני חושב....

שדנה נראתה ממש טוב בג'וני , היא הייתה ממש יפה! בקשר למשחק,לדעתי, היא לא שיחקה טוב ממש.זה נראה ונשמע מעושה מדי!! זה אמנם היה כיפי ומצחיק,אבל,שחקנית היא לא. שתמשיך להיות זמרת מס' 1 , היא עושה את זה הכי טוב!!! WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD IM BETTER

KristineW

New member
רואים שאתה משוחד...

היא באמת הייתה מדליקה בג'וני, אבל ככשחקנית היא שיחקה ממש גרוע!! ולא צריך להיות כזה גאון ומבין במשחק כדי להבחין בכך שדנה שיחקה פשוט גרוע גם פה וגם בשוטטות!!! דנה לא יודעת לשחק, אין מה לעשות... היא זמרת נהדרת ומרואיינת פשוט מדהימה ועוד 1001 דברים טובים, אבל מה לעשות ששחקנית היא לא...

טוב מיצינו.

מספיק. דנה אינטרנשיונל לא מתמיימרת להיות שחקנית ובטח שהשאיפה שלה זה לא אוסקר, היא הוזמנה להתארח בפרק האחרון של ג'וני הסכימה וזהו. על מה אתם מדברים, לקחתם את זה כבד, אתם מתנהגים כאילו אתם איזשהוא צוות של מבקרי קולנוע שאמור לתת לדנה ציון על תפקיד ראשי באיזה סרט. בנתיים דנה לא שיחקה בשום סרט, וכמו שאמרתי היא לא מתיימרת להיות שחקנית, תפקיד האורח בסדרה היה קטע של הומור וצחוק ולא מעבר. אז לא צריך להגזים וללכת רחוק. תמרי: "... השחקנית הכי גרועה שראתי"... לא הגזמת מי ישמע יש לדנה רזומה של סדרות וסרטים. באמת קחו הכל בפרופורציה ושוב מספיק להתעסק בשטיות. שבוע מקסים לכם

nerod 72

New member
בסך הכל....

החלפנו דעות על הפרק, וחלק מהעניין היה ביקורת על המשחק שלה... חוצמזה, דנה אמרה שהיא גם רוצה לשחק אולי בטלוויזיה,או להיות מנחה... נ.ב. דנה כן שיחקה בסרט- תפקיד קטן בסרט מתח אמריקאי בשם: "THE BIG DIAMOND". זה היה ב-2001 במהלך ביקורה בסן פרנסיסקו.... WHEN I'M GOOD I'M GOOD,BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

שני32889

New member
אני דווקא אהבתי !!!!

לדעתי היא שיחקה נחמד פלוס....חחחחח לא סתם,היא שיחקה סבבה אבל למי אכפט,היא הייתה כוסית אלוהיתתתתתתתת וזה העיקר !!!!!!

KristineW

New member
מה אני בסה"כ אמרתי...

אנשים פה חושבים שדנה משחקת מהמם ואני חושבת שהיא לא יודעת לשחק בכלל והכוונה שלי הייתה בקיצור, שמעולם לא ראיתי משחק כזה גרוע...
בכל אופן, זה לא שיש לי משהו נגד זה שהיא הופיעה בג'וני ובשוטטות, להפך, זה היה ממש מדליק (!!
), סה"כ אלה תוכניות הומוריסטיות, אבל להגיד שדנה שיחקה בהן טוב?!...
רק מישהו מאוד לא אובייקטיבי יכול להגיד כזה דבר!! וחוץ מזה מושיקו, למה כל דבר שהוא בגדר ביקורת גרועה על דנה, ישר נהפך אצלך לשטויות?!
זה לא שדנו כאן באיזה עניינים אישיים של דנה, סה"כ העברנו פה ביקורת על תוכנית טלוויזיה שבה היא הופיעה, וזה די לגיטימי שכל אחד יגיד מה דעתו... ואם כולם היו משבחים כאן את דנה ולאף אחד לא הייתה אפילו מלה אחת רעה להגיד, אז זה בטח היה בסדר, זה לא "שטויות" נכון?! סה"כ דנה היא בן אדם ולא איזו קדושה שאסור להגיד אף מלה רעה עליה ואם אני חושבת שהמשחק שלה בתוכנית טלוויזיה היה גרוע, זאת זכותי להגיד את זה!!!

זו לא הייתה הכוונה שלי....

אל תוציאי דברים מפרופורציה, זכותכם המלאה לבקר ונכון לעיתים גם ביקורת שלילית זה טבעי ולגטימי אחרת באמת זה יהיה משעמם, אבל התכוונתי שפרק בסדרה ג'וני לא מהווה מדד לאיכות משחק, דנה סך הכל התארחה בפרק לתפקיד קצר וזהו אז לקחת את זה ולבנות ביקורת רצינית ומעמיקה על יכולת משחק זה השטות. ולזה התכוונתי! תמרי מתוקה

למעלה