דנה גדולה יותר ממה שחושבים

אומץ7

New member
דנה גדולה יותר ממה שחושבים

אז כך אתמול 30-12-07 נסעתי לתומי באזור ווסט הוליווד לוס אנגלס כשברקע מתנגן לו השיר דיווה כאשר נעצרתי ברמזור ומספר אנשים שמעו את השיר וכמובן זיהו את המבצעת החלה התקהלות של מ"ס חברים גאות וגאים כמובן עצרתי בצד ונתתי לכולם להנות מהמוזיקה כשבדרך הם שואלים מיליון שאלות על דנה ורוצים לדעת מה קורה איתה שיתפתי את חברינו על קורות הימים האחרונים ורובם הביעו סלידה מההתנהגות הנמוכה והשפלה של אנשי הערוץ לאות הזדהות עם המלכה פצחו בשירה וריקוד בפינת הר"ח [סנטה מוניקה-רוברטסון] אקט ספונטני שכזה מחמם את הלב מאד וכייף לדעת שיש אנשים שזוכרים ומכבדים את הדיווה אנסה להעלות מ"ס תמונות בשלב יותר מאוחר אסיים בברכת שנה טובה ומתוקה לכל החברות והחברים וכמובן בל נשכח את מושיקו ועבודתו נאמנה ולך דנה יקרה מי יתן ויתגשו כל משאלות ליבך בפרוס עלינו שנה חדשה לא נשכך שנה טובה LA USA נ,ב לעצמי אני מאחל לזכות ולפגוש את דנה באחד מביקורי בארץ או אם תחליט להגיע להופעה ב-LA מוכן להתנדב לעזור לארגן אירוע שכזה כולנו ביחד למען כולם צמאים לאהבה שלכם תמיד USA נ,ב,ש כל מי שנמצא בקשר ישיר עם דנה נא להעביר תוכן ההודעה אשמך לשמוע תגובות ואולי ליצור קשר ישיר עם המלכה אוהב אותך על מי שאת

עשית לי את השנה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo139.gif

עשית לי את השנה העברת אלי צמרמורת ודמעות עומדות לי בעניים,כמה כייף שמחוץ לבית שבו אתה אמור לקבל את האהבה והערכה ולא תמיד יודעים לפרגן ישנם מקומות בחוץ אנשים שאותך אוהבים ומעריכים ולא שופטים,מחבקים ועוטפים באהבה אין סופית אני בטוחה שדנה תקבל את ההזמנה שלך להגיע ולהופיע צור קשר עם מנהל הפורום מושיקו מושה אוהבים אותך שתיהיה לך שנה טובה שנת אושר "אור אהבה" ואתה מוזמן תמיד להתכתב איתנו הפורום זקוק לאנשים כמוך

אהבה היא אליך../images/Emo23.gif

תילחץ על התמונות! שנה טובה

שנה טובה לכל חברי הפורום ולדנה

שהשנה הזאת תיהיה יותר מוצלחת ושדנה תפתיע אותנו עם אלבום חדש עם להטים יותר מרסקים ומפוצצים, שנה טובה שפע תעשיה,בריאות,אושר ,עושר הגשמת חלומות שנת 2008 בנורמולוגיה היא 1 וזה הזמן להתחלות חדשות "הכל זה לטובה" מסמן המשכיות ולהתחלה מחודשת "אור אהבה" אוהבת את כולכם עמנואלה!!

כייףף לשמוועעע

גםם אני שמחח עד השמיים על מה שסיפרת אח שליי .... ואלה אין כמו לפתוח את השבועע .. עשית לי את שנת 2008 =] ... נאמנים לדנה ואוהבים רק אוותהה ... ובאמת בעזרת ה' שנת 2008 אצלה בכיס עם להיטים פי 4 יותר יפים ומפוצציםםם !

שנה טובה לדנה ולכל החברים בפורום

אני שלחתי איימל אחרון לערוץ 24 ושאני מגיעה ממקום של סולחנות אני גם התקשרתי והעברתי מסר,שאני מחרימה את הערוץ עד להודעה חשובה אני מציעה שעלינו לגבש כיוון,ולגשר בנינו לבין ערוץ 24 ולהגיע לפשרה, אני קוראת לדנה ושי כרם למען המעריצים שכל כך אותך אוהבים דנה הגיעה השעה לישר קו,תישלחו שליח שיגשר בניכם יש עדיין מקום לסלחנות הפגיעה היא במעריצים של דנה,ערוץ 24 ודנה חייבים את התודה למעריצים בהצלחה !!

למעלה