דנה, גיל פרנק וארכדי כמובן

פיגאודה

New member
דנה, גיל פרנק וארכדי כמובן

טוב בואו נדבר על עוד זוג מוזר שיש בסדרה

מה דעתכם על הזוג

מתאימים

איך הם הכירו

הם הרבה שנים ביחד

יאלללה לשתף חברים...יש לנו הרי אחלה של מסקנות

ללי 27

New member
לדעתי

הם באמת זוג מוזר. לא מתאימים בכלל.
גיל פרנק הוא הליהוק האחרון שהייתי חושבת לשלב בסדרה כזו, ועוד בתפקיד בעלה של דנה.
אבל ... גיל פרנק הוא שחקן ענק ולמרות שזה היה לי מוזר, כייף לראות אותו על המסך. הוא משחק נפלא ותודה למי שליהק אותו (פעם קראתי שהוא לא אוהב לעשות טלנובלות וסדרות אלא עדיף תאטרון והוא משחק בזה רק בגלל הכסף) ,
ובשבילי הוא תמיד ישאר דורון קדמי ("לחיי ה-
" )

נראה שאת סיפור ההכרות שלהם נדע בהמשך .
לאט לאט אני מתרגלת לראות אותם כזוג. אבל עדיין יש לי בראש את דנה התיכוניסטית הפרועה. המשחק שלה פה פחות טוב, לדעתי.

וארקדי.... מה להגיד?

אכן זוג מוזר

ויש לי תחושה שסיפור ההיכרות שלהם דיי מעניין. לגבי ההתאמה שלהם - מצד אחד דנה נמשכה בעבר לבחורים רעים (ע"ע דין) וניהלה חיים דיי פרועים כנערה, אבל לא בהגזמה וגם עם דין היא ניתקה קשר אחרי שקלטה שהוא עבריין.

גיל פרנק שחקן ענק ונכנס לדמות ששונה מדמויות ששיחק בעבר בצורה מצוינת. אהבתי את ההסבר שהוא נתן לוייצמן בפרק הראשון, שהוא מוכן לעשות הכל כדי לשמח את דנה ולפצות אותה על מה שעברה (אולי זה הרקע להיכרות שלהם?).

הרבה זמן ביחד הם לא, דנה סיפרה בפגישת המחזור שהם ביחד 4 שנים.

מוזר ולא מוזר

משום מה לא הפתיע אותי לגלות בפרק הראשון של עונה זו, שדנה נשואה לאוליגרך כמו אדי. תמיד היו לה קשרים זוגיים לא קנובנצייונליים - מרצי כבר הזכירה את דין בסדרת התיכון, שהתגלה כדילר ודרדר אותה לסמים, אבל עוד קודם היה לה קשר אחר (שכשמזכירים אותו מיד אחרי דין הוא נשמע כמו שיא הנורמליות
) עם אסי, שאמור להתגייס (כלומר - גדול ממנה, אך לא בהרבה), וכשהיא נכנסת מנו להריון לא מתוכנן, היא אומרת לשרון ש"זה היה סתם", מעין משהו שהיא בעצמה לא יודעת אם הוא סטוץ או זוגיות, וגם ב'עשרים פלוס' היא עומדת להתחתן עם אורטודנט מבלגיה, אבל רגע לפני כן היא ישנה עם עידו מרקוביץ' באותה מיטה. אגב - נכון שזה לא מוזכר בסדרה הנוכחית, אבל דווקא כאן אין סתירה של ממש ל'עשרים פלוס' (יחסית לחורים העצומים שכבר גילינו ושבטח עוד נמשיך לגלות
) כי בהחלט ייתכן שבינתיים הם התגרשו, ולפי המיני-סטוץ שהיה לה עם מרקוביץ' בהחלט ייתכן שהנישואים עם האורטודנט היו נישואי בוסר.

לגבי נסיבות ההיכרות - בפרק הקודם, דנה דווקא רומזת על זה, כשהיא משכנעת את גלי להתרחק מוייצמן, ואומרת לה שהיא עצמה כבר פירקה משפחה. ראינו גם שגיא לא אוהב אותה, ואומר עליה (נדמה לי שהוא אומר את זה למאיה כשהיא באה אליו) ביטוי מעליב (ייצור בלונדיני? היה שם משהו עם בלונד, כדי שלא נישאר עם ספק במי מדובר...) מה שמתאים למקרה של פילגש של האבא שלו שהפכה לאשתו. חוץ מזה עדיין לא ראינו אינטראקציות בין גיא לבין דנה.

אני לא יודע עד כמה זו אינדיקציה - אבל כבר בפרק הראשון, במפגש החגיגי, דנה אמרה לבנות שהיא לא סובלת את הטווס של אדי (ארקדי, כמובן...) ותיארה אותו בלגלוג, וזה כשכבר הספקנו לראות עד כמה בשביל אדי ארקדי הוא כמעט קדוש. אולי זה מראה שהיא ואדי גם לא כל-כך מסונכרנים בטעם שלהם - ואולי הכימיה ביניהם לא כל-כך הרמונית.

shir19948

New member
כמה שגרתי הלא שגרתי הזה

כן דנה אדי אדי דנה נעים מאוד אישה שמחפשת את עצמה נעים מאוד גבר שמנסה להסתיר את מה שאלוהים יודע מה הוא עושה עם אישה יפה.

הם ה-זוג המוזר ואם זאת זה לא מוזר שהם יחד כבר למדנו שבסדרה הזו מה שלא הולך יחד תמיד ילך יחד (אהם אהם גלי ועידו).

אז כן יש לנו פחות או יותר השארות בקשר למה שאדי עושה (לפי דעתי הוא מלבין כספים) וכן יש לנו פחות או יותר מין סיפור לאיך הם הכירו (היא טיילה בחו"ל עצובה גלמודה ובודדה הוא היה בבית הקפה ישב להנאתו וקרא עיתון. היא עברה כדי לשאול שאלה ניסתה באנגלית כמובן והוא ענה בעברית והזמין אותה לשבת איתו הוא היה בתהליכי גירושים לא כאלו יפים והיום 4 שנים אחרי זה הם יחד בארץ אוהבים וחמודים).

מתאימים??? בקשר לשאלה הזו יש לי מעט ספקות אבל אם יש ספק אז אין ספק הם זוג שלא נראה שיתחבר לנו ברחוב עם יעבור מולינו אבל על המסך הם עושים עבודה נחמדה מה גם שלא ראינו אותם ביותר מדי סיטואציות בקושי ראינו אותם אז אני מאמינה שנחכה קצת בשביל לקבל קצת ג'וס מכול הפרדס הזה.

בקיצור אין דבר יותר טוב מהציפייה ואני מצפה למשהו טוב!!!

עוד מחשבה פואטית

ארקדי הוא גם הזמר שכתב את שיר הפתיחה של '20 פלוס' (וגם הלחין, אגב). אבל הסדרה הזאת קברה לגמרי את '20 פלוס', ובאופן סימבולי הטווס שנדרס בפרק הראשון נקרא בשמו של הזמר שמבצע את השיר של הסדרה שנקברה. ומה אתם יודעים? בוגר הכיתה שדרס את ארקדי הטווס, לא השתתף ב-'20 פלוס'! חזרתו לסביבה החברתית של בני הכיתה, קוברת את ההתרחשויות של '20 פלוס'.

האמירה עם הפוטנציאל הקאלטי "סליחה ארקדי", היא בעצם דרך להתנצל בפני יוצרי '20 פלוס' על כך שיצירתם נקברה.

(כמובן, אל תקחו את זה יותר מדי ברצינות...
)

ללי 27

New member
מחשבה מעניינת.... והשיר של 20 פלוס מהמם

וכמובן גם עניין של זמן בביצוע של גידי גוב...

למעלה