מוזר ולא מוזר
משום מה לא הפתיע אותי לגלות בפרק הראשון של עונה זו, שדנה נשואה לאוליגרך כמו אדי. תמיד היו לה קשרים זוגיים לא קנובנצייונליים - מרצי כבר הזכירה את דין בסדרת התיכון, שהתגלה כדילר ודרדר אותה לסמים, אבל עוד קודם היה לה קשר אחר (שכשמזכירים אותו מיד אחרי דין הוא נשמע כמו שיא הנורמליות
) עם אסי, שאמור להתגייס (כלומר - גדול ממנה, אך לא בהרבה), וכשהיא נכנסת מנו להריון לא מתוכנן, היא אומרת לשרון ש"זה היה סתם", מעין משהו שהיא בעצמה לא יודעת אם הוא סטוץ או זוגיות, וגם ב'עשרים פלוס' היא עומדת להתחתן עם אורטודנט מבלגיה, אבל רגע לפני כן היא ישנה עם עידו מרקוביץ' באותה מיטה. אגב - נכון שזה לא מוזכר בסדרה הנוכחית, אבל דווקא כאן אין סתירה של ממש ל'עשרים פלוס' (יחסית לחורים העצומים שכבר גילינו ושבטח עוד נמשיך לגלות
) כי בהחלט ייתכן שבינתיים הם התגרשו, ולפי המיני-סטוץ שהיה לה עם מרקוביץ' בהחלט ייתכן שהנישואים עם האורטודנט היו נישואי בוסר.
לגבי נסיבות ההיכרות - בפרק הקודם, דנה דווקא רומזת על זה, כשהיא משכנעת את גלי להתרחק מוייצמן, ואומרת לה שהיא עצמה כבר פירקה משפחה. ראינו גם שגיא לא אוהב אותה, ואומר עליה (נדמה לי שהוא אומר את זה למאיה כשהיא באה אליו) ביטוי מעליב (ייצור בלונדיני? היה שם משהו עם בלונד, כדי שלא נישאר עם ספק במי מדובר...) מה שמתאים למקרה של פילגש של האבא שלו שהפכה לאשתו. חוץ מזה עדיין לא ראינו אינטראקציות בין גיא לבין דנה.
אני לא יודע עד כמה זו אינדיקציה - אבל כבר בפרק הראשון, במפגש החגיגי, דנה אמרה לבנות שהיא לא סובלת את הטווס של אדי (ארקדי, כמובן...) ותיארה אותו בלגלוג, וזה כשכבר הספקנו לראות עד כמה בשביל אדי ארקדי הוא כמעט קדוש. אולי זה מראה שהיא ואדי גם לא כל-כך מסונכרנים בטעם שלהם - ואולי הכימיה ביניהם לא כל-כך הרמונית.