דנה....דניאל....מה?כולם ישנים?

שיר אופטימי לתחזית פסימית...

כוכב קטן ביצוע: טל גורדון מילים ולחן: נתן כהן בלילה, בלילה כשכולם כבר ישנים עולה פתאום כוכב בפאתי שמיים כוכב קטן כוכב רחוק והוא קורץ באור חיוור ונעלם הרחק אל תוך הלילה זהו כוכבי שלי בלילה, בלילה כשכולם כבר ישנים אני רואה אותו הרחק, הרחק למעלה כל כך קטן כל כך רחוק והוא קורץ באור חיוור ונעלם הרחק אל תוך הלילה זהו כוכבי שלי ואני יודע כי ערב יבוא ויהיה כוכבי שוב גדול ונוצץ ולא עוד קטן וחיוור להביט בו אוכל כל הלילה להביט בכוכבי שלי

בלחש ריקי ../images/Emo1.gif

אהלן
ריקי אנחנו לא ישנים רק שקטים, ברוך השם. אנחנו אחרי תקופת ראקציות. החיים מתנהלים בגלים כמו שעות היממה. יש תקופות של שקיקה ופעילות גלויה ויש תקופות של שקט ופעילות סמויה. אוירה של חופש גדול. זה מראה שאנחנו מתואמים עם החיים. זה הומיאופתי. כאילו שהלב של החיים והלב של המקום פועמים בצורה דומה. כאילו המקצב הזה לא ישתנה. ויקרה שפתאום אחרי המצב הזה תתחיל שוב תנועה אקוטית ומהירה. זה עיקרון הומיאופתי שנקרא "דינמיס" מלשון "דינמיקה"= חיות שוקקת מאליה. אני אישית נהנה מהשקט הזה. חזרתי לנגן להנאתי, מה שאני הכי אוהב לעשות. מנסה לקרוא ספר פשוט, להיות עם המשפחה, קצת זמן לחיים חוץ אינטרנטים. מענין יהיה לעקוב אחרי שינויי הגל הזה. שבת שלום ריקי

אהלן ריקי

אםשר לקרוא לזה ישנים...חולמים....מגשימים בזמן שכתבת הודעה זו הייתי בהופעה של ה- Scorpions חוויה שלא חוויתי עד היום! פשוט נהניתי!!
שתיהיה שבת מקסימה לכולם

למעלה