דנה התארחה באקזיט.

דנה התארחה באקזיט.../images/Emo41.gif

דנה אינטרנשיונל התארחה אחר הצהריים בתכנית הנוער "אקזיט", שבערוץ 10, במסגרת יחסי הציבור להופעה המדוברת במוצאי -שבת. דנה נראתה נהדר עם מראה ספורטיבי קורנת במיוחד, דיברה על ההופעות באר"הב שהיה מוצלח עם קהל של אלפים באולמות הגדולים והמפוארים, סיפרה שבארץ היא יותר נהינת להופיע כי היא מכירה את הקהל ויותר מתחברת מרגישה אוירה יותר אנטימית. דנה אמרה שההפקה של מוצאי שבת היא הפקה של אלפי דולרים והולכת להיות הופעה מאוד מושקעת של הלהקה המצליחה מאירופה לאסגו. דנה אמרה שהיא תיתן את כולה בהופעה ושיהיה מוצלח. הראיון היה באוריה מאוד כיפית ואנרגטית, דנה במצב רוח נהדר עם אנרגיה חיובית וחיוכים לכל עבר. ציינו כי מארז הסינגלים החדש בחניות בארץ, וסיימו עם הקליפ של ניצחתי.! כל מי שפיספס מוזמן להינות מהראיון המוצלח היום בשידור חוזר בשעה 00:30 בלילה בערוץ 10 בקרוב דיווח מלא מההופעה באר"הב.

eyalush001

New member
היה ראיון באמת מוצלח

היא הייתה נראית טופ (למרות הכובע הלא ברור) היא קרנה, ירדה קצת על מושיק (מה שמגיע לו) אבל סה"כ היה מוצלח ויפה והיא הייתה נראית חמודה וקורנת. אחלה ראיון

באמת היה ראיון טוב../images/Emo13.gif

היא הייתה ממש חמודה ורנעימה. היה כיף לראות אותה... הכובע באמת לא היה ברור אבל חוץ מזה הכל היה אחלה... *סחתיין על הג'ינס המגניב!*

גם אני חושב שדנה הייתה נהדרת באקזיט

דנה את מלכה !!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מת לראות אותה ביום שבת!!!!!!!!!!! מעניין מה היא תלבש ביום שבת?!!!!!!!!! ממני בהמון אהבה, דני אינטרנשיונל !!!!!!!!!!!!! מלכה, מלכה, דנה אינטרנשיונל ה-מ-ל-ה-!
!!!!!!!!!

שני32889

New member
מה נסגר איתכם אנשים...

היה ראיון הכי קטלני בארץ ובואנה דנה הייתה טוב מה כוסית בטרוף אבל והכובע אחד הסופניים,עכשיו כל העולם הולך עם הכובעים של החברה הזאת !!!! חוץ מזה שהיה באמת אווירה טובה ובלגאנים והכל ולא לשכוח קלוד ההורס בסוף כפרה אני......

למעלה