דנה וסאבלימינל ממשיכים לכבוש את הרשת

ללא ספק שיר מדליק וכובש ../images/Emo13.gif ... !

שיר מדליק מאוד
התבאסתי רק שדנה באמת אומרת 3/4 מילים, אבל כשחושבים על זה - היא בעצם אומרת את הפזמון ואת הקטע העיקרי של השיר! אז מה זה משנה מה סבלימינאל בכלל אומר ?
שיר שיכבוש לדעתי.. מאחלת להם המון הצלחה מכל הלב ..
... התמונות הראשניות מהסט נראות מעלף, מחכה לכתבה בחדשות ערוץ 2 מדהימה היא .

איזה שיר מקפיץ!!! שיר להיט.

אם זה הפתיח, מעניין מה מחכה לנו בהמשך... אני צופה לשיר הצלחה מסחררת. דנה הורסת, המוסיקה מחשמלת. אין ספק שדנה מפתיעה בכל פעם מחדש. ההתרגשות פורצת גבולות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

philip1123

New member
באמת הולך להיות להיט

מה שסאבלימינל אמר בראיון באמת נכון, זה שיר בסגנון שאף אחד לא עשה בארץ וכמו שאמרתי, מזכיר מאוד את האלקטרודאנס שמצליח מאוד בעולם היום... דנה עשתה החלטה מ-צ-ו-י-נ-ת כשנכנסה לשיר הזה. ככה, בזכותו, ישוב העניין בדנה בין הציבור הרחב, הקליפ ישודר המון והשיר יושמע כמה חודשים, תהיה הפוגה קצרה ואז ייצא הסינגל של דנה (בשאיפה בלי דואטים עכשיו, שזה יהיה שיר רק שלה) והיא תכבוש שוב את הארץ! מחכים לקליפ, שגם נראה ברמה של חוץ לארץ.

SinPancito

New member
שיר מדליק!

כל הכבוד לדנה וסאבלימינל על השיר המקסים הזה! תהיה הפתעה לי אם "עלי" לא כובש את הארץ.

השיר ישודר ביום שישי בתוכנית Club88fm

בין 23:00 ל-01:00 ב-88fm, מגיש: עופר נחשון, עורך: שחר ירושלמי

goofynerd21571

New member
this isn't

the old testament...jk shahar is like sha---------war similar to shower, but pronounced sha-------war very slowly. I prefer less exotic names like daniel/david/shawn.

DBTK

New member
פיליפ, אין לך אפשרות לעשות בפלאפון?

אצלי יש נייד של פלאפון - דור 3, ואפשר להוריד שירים מהמחשב דרך USB ולבחור כרינגטון. אולי יש לך את האפשרות הזו גם? תבדוק : - )

philip1123

New member
אין לי.. שטויות, נחכה קצת, לא קרה כלום ../images/Emo56.gif

לא חושב שיש לי את האופציה הזו. נחכה כמה שבועות, לא יקרה כלום. הפזמון של "עליי" יכול להיות צלצול נחמד מאוד.

DBTK

New member
אם אין אז חבל...

אם יש לך דור 3, אז אין מצב שאין שם אופציה כזו. איך שאתה רוצה בכל מקרה : - )

.....

מזמן לא הייתי פה אבל בעבודה פתאום שמעתי קול מוכר שלא דומה לאף אחת.... וישר טסתי להגביר , איזה מעלףףףףףףף עוד קצת והוא כובש כל תחנה כל שעה וכל רגע...

למעלה