דנה חוגגת במועדון הפואגו ברחובות

TheMashMash

New member
די כבר עם הבגד גוף הזה!

לא נמאס לה כבר?! לא חסר לדנה בגדים יפים. מאז ומתמיד היו לה בגדים יפים. אז למה להרוס עם בגד גוף כזה? ועוד לחרוש את אמא של הבגד גוף. היא מהממת מדהימה ואני הייתי מעדיף אותה בבגדי ניצחתי/יאסוף זרועים/ שמלה יפה.

אור993

New member
בחיי חרשה על הבגד הזה...

ואם זה בכלל אמור היה להיות השקה אז לא היה עדיף לבוא אם בגד חדש ולפוק הופעה... עוד מעט היא תמחזר אז כל הבגדים שהיו במשך 15 שנה חחחחחחחחחחחחח

מזעזע ביותר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יכול להיות שזאת הפעם הראשונה שאני באמת אסכים...די !!! אני חשבתי שזאת בדיחה על דנה עם התמונות האלה.. היא נראית בהם שמנה כמו פרה ! וממש לא מחמיא לה הצבע הזה .. היא נראית כמו רווקה בת 50 + שלא רוצה להתבגר ! אוףף תמונות קשות ! דנה, את מקסימה, אבל הבגדים האלה לא משהו ! אני מעדיף את דנה ב: כמו בשירים: דיווה, יאסוף זרועים, לאב בוי (בכוכב נולד)....באמת שלא חסר עוד.. היא מלכת הפופ והדיווה הבלתי מעורערת של ישראל, ולדעתי צריכה להפגין זאת גם בבחירה של הבגדים שלה !! לדעתי, דנה לא מיצתה כל-כך את הבגדים מהקליפ "לאב בוי" . לדעתי, היה צריך ללבוש את השמלה השחורה (בקטע של המספרה). נראה ממש מחמיא ! בכל מקרה, אני מאחל לדנה הרבה מאוד הצלחה והרבה הרבה מזל טוב על האלבום !!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמה, אתה נורמלי?!

השמלה השחורה שהיא לבשה אמנם מאוד יפה ומאוד מחמיאה, אבל ת'כלס זה לא נוח וזה נוראי ללבוש דבר כזה להופעות. המחוך הזה, שחנק לה את הצורה ומעך לה את הצלעות, כלכך לא מתאים להופעות, כי פשוט אי אפשר לזוז איתו.

למעלה