דנה טסה

דנה טסה../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif

דנה שלנו (the fantasy) טסה ביום ראשון לניו יורק לשנה
באטמן,
בהצלחה בניו יורק, תעשי חיים! תצליחי! תכייפי! תמצאי את עצמך, לעולם אל תהיי שפויה
תאמיני במי שאת וביכולותיך ואין לי ספק שתהיי מאושרת! מקווה שתחזרי מרוצה, או שתהיי מרוצה ותחליטי שלא לחזור אני אוהבת אותך המון והיה לי כל כך כיף להיות איתך בחודש האחרון! ובכלל בכמעט ארבעת השנים האחרונות
לא שזאת פרידה, אבל אנחנו לא נתראה זמן ממושך! זהו בובה! בהצלחה!

RenanaD

New member
באטמן האמיתיייייייייייייי ../images/Emo99.gif

בובית, תהני!!! שיהיה לך המון בהצלחה, שהשנה הזאת תהיה כ"כ אדירה שהיא תעבור לך בטיל, ושנראה אותך שוב בקרוב!
אני מאוד מקווה שאת זוכרת שגם בניו יורק יש פייסבוק וטוויטר
אוהבת המונייייים

Why So Serious

New member
דנלה אהובההה../images/Emo23.gif

מה אני מאחלת לך? שיהיה לך את הזמן הכי מדהים בחיים שלך, את הולכת להסתדר שם נהדר
הם לא יודעים מה הם הולכים לקבל! ישראל מעבדת וניו יורק מקבלת משהו משהו
היה לי כ"כ כ"כ כיף איתך בזמן הקצרצר הזה, בזמן זה הספקתי לגלות שאת הבן אדם הכי לא שפוי והכי מדהים עלי האדמות
אז מה נשאר להגיד? תחגגי כאילו אין מחר כול יום, לא לכולם יש הזדמנות לגור במקום המדהים הזה. א-ו-ה-ב-ת ה-מ-ו-ן

maya254

New member
../images/Emo23.gifדנה תהניי!!! נתגעגע!!!!

ואל תשכחי לחזור לישראל, אה??!!!! שיהיה לך כייייייף!! והרבה בהצלחה!!!

DarkSecretLove

New member
באטמן!!!!!

אהובתי כל מה שיש לי הגיד לך רשמתי לך במכתב אוהבת אותך כל כך ואני אתגעגע בטיירוףףףףףף!!!
אל תשכחי את הLittle people כשאת תהי מפורסמת

tom655

New member
בהצלחה!

ניו יורק
זה ענק.. תעשי חיים! [אני מקנאה
, אבל נפרגן..] נתגעגע

The Fantasy

New member
אני לא מאמינה :-O

יש לי דמעות בעיניים!
לא נכנסתי לפורום כמה ימים, ובדיוק באתי להכנס כדי להגיד שאני נוסעת ולהפרד...ואז ראיתי את ההודעה הזו וזה ריגש אותי כ"כ. שניקווה, אהובה, תודה על הכל. באמת. על זה שהגעת ביום חמישי. על זה שפתחת את ההודעה הזאת. על 4 שנים מדהימות ובייחוד על החודש האחרון ועל שבוע בדירת האשלון שלנו, ועל זה שגם את התחרפנת סופית
אוהבת אותך מלא אהובה שלי
רננול, תודה על התקופה הזאת. אני ממש שמחה שהכרתי אותך, ובאמת שאין עלייך והיה כ"כ כיף בימים האלו של ההופעה. את מדהימה ואני מקווה שרק תמשיכי להצליח עם הלימודים ולהוציא עוד מאיות ולגלות לנו עוד אנשי צוות של 30
אוהבת מלא נשמממממה! סתיוונקה. קטנטונת שלי...את כזאת מדהימה. אני מכירה אותך משהיית תינוקת פצפונת כמו גאיה! חחח סתם לא כזאת קטנה. לפחות כבר הלכת
סתם נשמה שלי, תודה באמת על כל הדאגה והאכפתיות ועל כל התקופה הזו. 4 שנים לא הולכות ברגל! אוהבת אותך מלא מלא מלא ואני אתגעגע כ"כ. אנני, רוסיה קטנה ויקרה שלי. אני ממש שמחתי להכיר אותך בחודשים האחרונים ואת כ"כ מצחיקה אותי ואני כ"כ אוהבת אותך על זה. אין עלייך אהובה שלי. אני אוהבת אותך מלא ואני אתגעגע בטירוףףףףף!!! אופקיטה שלי...את כל מה שהיה לומר אמרתי במכתב והיום כשנפגשנו...עדיף שאני לא ארשום פה כלום כי אני אתחיל לבכות. אוהבת אותך ילדה שלי!
וכל השאר, אני מצטערת שאני לא נותנת הקדשות אישיות, כי זה פשוט לא ייגמר לעולם...אני אוהבת את כולכם... חדשים, ישנים וכו'...תודה על תקופה מדהימה...אני מקווה שאני אוכל להכנס ולהשאיר פה הודעות מדי פעם...ואולי להמשיך את הפינה שלי מניו-יורק! אני אמסור ללהקה את אהבתכם ביום שבת בהופעה...אני אוהבת אתכם ושתהיה לכולם שנה טובה ומדהימה

TyrAnnyA

New member
אוף איתה ../images/Emo7.gif

דנדוווווווווווש!!!! למרות שאמרתי לך כבר כמעט הכל בטלפון- אני אכתוב גם כאן לא יצא לי להכיר אותך הרבה זמן, אבל בכמה חודשים האלה שהכרתי אותך הספקתי להתאהב בך אינסופית ואני גם הכי בעולם מבואסת שאת נוסעת וגם הכי בעולם שמחה בשבילך! אני מקווה שתעשי שם חיים משוגעים, תהני בלי סוף ותשיגי בשנה הזו את כל מה שאת הכי רוצה בעולם (כולל את אמה כמזכירה אישית שלך וברקסטון כמאהב אישי!) אני כבר מתגעגעת אליך, באטמן שלנו, מקווה שתשמרי על קשר ותשארי נאמנה לחומוס ובורקסים בארץ ההמבורגרים ההיא! ששנה הזו תחלוף מהר וביום חזרתך לארץ יחכה לך במתבג האשלון הישראלי עם טריאד מבלונים לבנים!!! מתה עליך!!!

למעלה