דנה כובשת את ההאנגר???

דנה כובשת את ההאנגר???

גולשים וגולשות יקרות פרסום בכורה בפורום, אומנם ידיעה זו עדיין לא קיבלה אישור רשמי מההנהלה של דנה אבל הסבירות היא שכבר השבוע האישור הרשמי יגיע! ב- 19/12 בהאנר 11 בתל אביב דנה אינטרנשיונל במופע משותף עם אחת מהלקות הדאנס היותר בולטות כיום בפופ העולמי "לאסג'ו", האחראים בין השאר על הלהיט הגדול I CAN SEE IT IN YOUER EYES. דנה אינטרנשיונל במופע מהמם בשיתוף פעולה עם הלהלקה הגדולה הזו 19/12 בהאנגר 11. פרטים בהמשך...

KristineW

New member
וואי, כפרה, אני מתה ממך..!!!.../images/Emo6.gif

השיר של לאסגו נקרא Something !!! והיה להם עוד שיר בשם PRAY נראה לי ועוד כל מיני שירים שאני כבר ממש לא זוכרת... פיכססס, קלאב טראנס, אני לא אוהבת... אבל דנה חולההה עליהם (וואי, איך מתאים לה!...), אז מסתדר מצויין שהיא תופיע עם הדי די הזאת או איך שקוראים לה, ווטאבר...

nerod 72

New member
וכמו תמיד...

יגידו עד כמה שההופעה של דנה הייתה יותר טובה... אתם יודעים למה ההופעה? לכבוד חנוכה!

nerod 72

New member
ולקרסטין...

התבלבלת קצת.. די די זו זמרת אחרת.. למרות שזה אותו סגנון ושתי הלהקות באות מבלגיה! די די זה פוראבר ודה וואן!

KristineW

New member
כן ממי, התבלבלתי..

נהיה לי סלט כבר מכל הלהקות האלה, אני כבר מה זה לא מעודכנת, ממש לא כמו שהייתי פעם...
ואגב, מה שמת שם תמונה של דנה עם איציק פישלי, הדי.ג'יי של הלונה בחיפה... (וואי, איזה שוק...) מה הקשר? דווקא הוא בכלל לא נראה לי מתלהב מהסטייל הזה של המוזיקה (קלאב טראנס), הוא אוהב דרבוקות והרבה!!! (כמוני!!!) טוב, נו... גם אוחצ'ה וגם פריחה...
למה אפשר לצפות...

KristineW

New member
כן, היא באמת../images/Emo59.gif שם!!!

זה מההופעה שהייתה לה בלונה לפני שנה וכמה חודשים. אני זוכרת את זה כי הייתי שם. ולא כ"כ נהניתי... האמת, זאת הייתה ההופעה שהכי לא נהניתי בה מכל ההופעות של דנה שהייתי בהן אי פעם!!! לא יודעת, עמדנו רחוק כזה ובקושי ראיתי אותה ואת הרקדנים בכלל לא ראיתי, לא היה כיף בקיצור...
הדבר היחיד שהיה מגניב שאני זוכרת שהדי.ג'יי שם את השיר No more drama של מרי ג'יי בלייג' במיקס הה-ו-ר-סססס של THUNDERPUSS, ויש שם איזו עליה פשוט היסטרית (שגומרת לי את הבריאות!!!
), אז פתאום באמצע העליה ההיסטרית הזאת, דנה נכנסה למועדון ובדיוק עברה לידי, אז אמרתי לה שלום... ואני מה זה התלהבתי מהקטע הזה שבדיוק באמצע העליה היא "דפקה כניסה"!!! רק חבל שיא לא רצה ישר לבמה (כי זה יכול היה להיות מה זה מגניייייב!!!) אלא הלכה עוד להחליף בגדים, לשתות יין ומה לא... ולא יודעת למה סיפרתי לכם את כל זה, סתם נזכרתי בזה פתאום בגלל התמונה... אגב, בקשר למה שכתבת על דנה ולסגו, שאנשים עוד בסוף יגידו שהמופע של דנה היה יותר מוצלח, אז אני לא כ"כ בטוחה שאתה צודק, כיוון שזה מופע שבטח מיועד לקהל הסטרייטי ועוד לילדים שאוהבים את לסגו מן הסתם וכל הקטע של דנה לא נראה לי מדבר אליהם כ"כ...

nerod 72

New member
באמת לא חשבתי ...

על זה ככה... ראסמי יהיו שם פול ילדים... תמיד בחנוכה עושים מסיבות לנוער בהאנגר... אני מה זה שונא את המסיבות האלה.. זה לא שאני כזה גדול (בן 18) ! אבל במסיבות האלה תמיד יש בני 14 וכאלה... דנה לא תרגיש כל כך בבית שם...

KristineW

New member
טוב, הבנתי שנעשיתי סנילית...../images/Emo22.gif

זה הכל בגלל הגיל... סתם, סתם.. היה ללאסגו גם את השיר ALONE

שני32889

New member
יו שיר קטלני !!!!

חולה עליו.... בכלל הם מזה תותחים !!! יא אם לא תהייה מסיבה בסוף בסטודיו אולי אני וחברות שלי נילך אפילו למסיבה הזאת,אבל הכל תלוי מה יהיה אורך ההופעה של דנה כי אם היא תהייה קצרה אז לא שווה,כבר עדיף למסיבה אחרת.........

למעלה