דנה לייב 2004 להורדה!

BurningUp10

New member
דנה לייב 2004 להורדה!

שימו לב כל חברי הפורום:) יש לנו הפתעה קטנה בשבילכם! אז ככה. העלאתי לכם MP3 של סיבוב ההופעות של דנה משנת 2004. כולל את כל הסינגלים מהאלבום 2 של דנה עד ה4 + מלך + שירים שלא יצאו כסינגלים מהאלבום ה4 ולא היו הסיבוב החדש (שירים כמו אהבה בקיץ, צלע חסרה חמש בבוקר, הכל עובר ועוד). אחלה איכות של הופעה! ההופעה שודרה ברדיו לפני שנתיים. מה שאתם צריכים לעשות זה להיכנס ללינק הבא ולהמתין את מספר השניות שדרוש באתר ושם ללחוץ על הורדה:) כל השירים בקובץ זיפ אחד גדול, מסודרים לפי מספר ושם:) זהו השקעתי לכם סידרתי את השמות והכל תהנו! ותודה רבה לאסף! ששלח לי את השירים:) ועוד עידכון קטן! בקרוב יהיה צ'ט וידאו עם דנה כאן בתפוז:) שלא תגידו שלא דאגתי לכם!

hilali1

New member
../images/Emo12.gif אירוח בתפוז../images/Emo35.gif מתי../images/Emo35.gif

תודה../images/Emo70.gif

וידאו-צ'אט זה מצוייןןן
תודה רבה
ובקשר להופעה להורדה, שוב - אני לא מצליחה להורידד את זה זתומרת, כתוב למטה בדף שיש קובץ של דנה ברגר... בלה בלה.. אבל אני פשוט לא מוצאת את הכפתור שממנו צריך להוריד (הוא נמצא בדרך כלל בצד ימין למעלה, אבל עכשיו פשוט אי אפשר ללחוץ עליו) אני אשמח אם תכנס ללינק ששמת ותנסה להסביר שוב איך להוריד

BurningUp10

New member
והמדריך להוריד את ההופעה!

הנה הכנתי לכם מדריך קטן וחמוד עם תמונות להוריד! אז אחרי שנכנסתם ללינק הגעתם למצב הבא: פשוט אתם מכניסים את האותיות שכתוב לכם בחלון בתור החלון הקטן בשביל לאמת את ההורדה ואז מחיכים איזה 30 שניות זה כותב לכם ולוחצים על הורדה! הנה יש תמונות הכי פשוט שיש

למעלה