דנה מודן היום ב-

Vivi Sparrow

New member
נצל"ש אני חולה על המורה שלי!!!!!!!!

היום היה בבצפר שלי "יום מורה-תלמיד" (למי שלא יודע או מכיר, כמה ילדים קובעים עם איזה מורה שבא להם לדבר איתו/איתה על כל נושא שרוצים, ודרך אגב זה במקום לימודים
) והלכתי למורה לאנגלית האהובה עליי בעולם- אנדראה......... היא ראתה "רחוב ג'אמפ 21" כשהיא היתה בת 10 והיא מה זה אהבה את ג'וני, והיא יודעת שאני מעריצה שרופה שלו....... בקיצקיצ כל פעם שיש תמונה או משהו על ג'וני במעריב לנוער היא שומרת לי (כשההורים שלה מתדלקים בתחנת דלק הם מקבלים גיליון מתנה, ככה היא אמרה) והיום היא הביאה לי עמוד שלם עם ג'קקקקק...............
אין כמו
א נ ד ר א ה
אנדראה לאב יווווו!!!

WallFlower

New member
טוב נהפוך את זה לשרשור עוף!!!!

מורה חמודה יש לך...חבל שכמעט כל המורות שלי בגיל העמידה וצריכות זיון דחוף... סיימתי עם ספרות היוםםםםםםםם! הללויה!

../images/Emo2.gifאיזה כיף לך!

איך היה? ספרות זה המקצוע שאני הכי שונאת. המורה מדברת כזה באיטיות.. אפשר למות
חוץ מזה היום נשארתי בבצפר עד 5 כי אנחנו בונים רובוט ברובוטיקה והקבוצה שלנו מפגרת אחרי כולם
. בקיצור, כל הזמן היינו צריכים לפרק ולחבר חזרה בגלל שלא שמנו לב להוראות
. טוב לפחות היו של יאניקים נחמדים
.

המורה שלנו לספרות פשוט מטומטמת!

הייתם מצפים שמורה לספרות תדע לקרוא באופן נאה, ותוסיף דגשים וניקוד לשפתה- אבל המורה שלנו כל כך מטומטמת, שאפילו פסיקים היא לא יכולה לקרוא!! נגיד, את המשפט הזה: "הוא כל כך אהב את סוסתו, עד שלא הסכים למכור אותה לשום אדם.", היא תקרא כ: "הוא כל כך אהב את סוסתו עד, שלא הסכים למכור אותה לשום אדם." היא מטומטמת שזה מפחיד!

Deppaholic

New member
מסכימה, גם אצלנו ככה

יש לנו מורה לספרות עם קול כזה גבוה שזה פשוט מפחיד.. אם את ניכנסת לבצפר באמצע היום והיא מלמדת את שומעת אותה עד לשער.. באמת, זה מפחיד. קרה לי שישבתי ליד מישהו והוא הפיל זבל על הריצפה אז היא הלכה אליו וצעקה עליו וישבתי לידו ו...אוי אלוהים.. היו לי צפצופים של הקול שלה באוזניים והאוזניים כאבו לי ש-ע-ת-י-י-ם.. בשיא הרצינות... מסכן בעלה כמה פעמים בטח ניקרע לו עור התוף... היא גם כזאת מרושעת.. מחוסר סקס אני משערת.. נראה לי שבעלה הפסיק בגלל הצרחות..**מצומררת** **מנסה להוציא ת'מראה המגעיל מהראש**

WallFlower

New member
חחח לפחות המורה שלכן לא מטעה אתכן

המורה שהייתה לי בי' י'א הייתה פשוט טיפשה... היא לא הצליחה ללמד אותנו כלום בי' אז ביקשנו להחליף אותה אבל איכשהו מישהו הבין שאנחנו מתים עלייה ולא רוצים להחליף אותה אז תקעו אותה איתנו עוד שנה...ואז הביאו לנו מורה טובה והיא עשתה לנו מבחן על כל החומר של השנתיים הקודמות וחשבה שאנחנו ממש מטומטמים... פעם בתחילת כיתה י' התחילה להסביר לנו למה היא קרחת (דיאטות שונות, אבל היא עדיין הייתה שמנה)...כל הקדמה של השיער שלה פשוט לא הייתה שם... פעם גילחתי לעצמי את אותו אזור בטעות וכולם חשבו שזה מתוך הזדהות כי הייתי היחידה שדיברה איתה בשיעורים...

Vivi Sparrow

New member
חחחח המורה שלי לא בגיל העמידה ../images/Emo3.gif

אנדראה רק בת 32 וכבר יש לה ילדה חמודה בת שנתיים
היא הביאה מין תמונה שלה כשהיא הייתה בת שנתיים ותמונה של הבת שלה עכשיו, היא שינתה את הצבעים של התמונה של הבת שלה לחום-לבן כזה כדי שיראה כמו התמונה של אנדראה, והן נראות מה-זה דומות!!!!!
אני והחברות שלי היינו משהו כמו
כי זה נראה כל כך חמוד!

ThE pEt RoCk

New member
תרגישו טוב שיש לכן מורות בג' העמידה

המורה שלנו לספרות היא מן זן פרהיסטורי של כבשים שמדברת כמו תרנגול שתופסים לו בביצים! גיל העמידה זה דבר טוב!! תסמכו עליי!

אחח ספרות... אני מתגעגעת

אהבתי את המקצוע. גיל העמידה זה גיל רע למורים זכרים, הם נהפכים לפדופילים ומטרידים את התלמידות שלהן *רועדת* איכס איכס איכס כמה כיף שסיימתי ללמוד עם החמור הזבה

WallFlower

New member
גמני אני אהבתי את המקצוע! מאוד!!!

כי אני אוהבת לקרוא...חחחח... אבל בכל זאת הבגרות הייתה לי חרא!

WallFlower

New member
חה! לי היה מגן מאה../images/Emo8.gif

באט ד'אן אגאין חרשתי לכל המבחנים... ואני בטח אקבל איזה 60 בבגרות כי היא הייתה קשה וזונתית! כלכך מעצבן אותי! אפילו בשאלה על חפץ לא עניתי נכון! ולא עניתי על התפסן! זה מטורף! חנוך לווין רולז!

איזה כיף לכם! קיבלתם לקרוא את התפסן

אבל התרגום שלו גם ככה בע אני קוראת אותו באנגלית לנו נתנו חצוצרה בוואדי עם כל הסיכסוך ערבי ציוני המזדיין האלה ולא סיימתי לקרוא את הספר למבחן אפילו אבל זה לא משנה כי גם ככה עניתי על אנטיגונה P:

WallFlower

New member
חחחח...אותנו לימדו גם התפסן וגם חצו

צרה בואדי... אני וחברה שלי התקפנו את המורה ואמרנו לה שאם היא לא מלמדת את התפסן אנחנו נדאג באופן אישי שהיא לא תוכל ללמד...אז היא הסכימה...לא שזה שינה משהו כולם המשיכו להפריע הזמן ששלושתנו פתחו דיון על הספר... ולחשוב שהיא רצתה ללמד אותנו את העבד...*נוחרת בבוז*...

לפחות היא הסכימה :\

אותנו לימדו על ההודא המפגרת הזאת עם הדרקונים שהיא מוצאת במכנסים של אנשים. לפחות היו עושים את אלכס שווה ככה היה יותר מענ ייןאבל לא היו חייבים לעשות אותו גמד קטן ומכוער מה זה טום קרוז?! איכס

WallFlower

New member
חה../images/Emo70.gif

חחח אני לא אשכח איך פספסנו את כל העניין בגלל השימוש במילה "דרקון"...

שמעתי הרבה כינוים לשמוליק

אבל דרקון זה אחד מהמצחיקים ביותר אני לא אשכח את השורה הזאת: "ואז הוא הוציא את הדרקון האדום שלו מן המכנסים." אדום? מה יש לו זיבה? הרפס? חוי? הרוסים האלה רק רצה מוצצת הודא...

מיצי007

New member
אני עשיתי 5 יחידות בספרות

ונהניתי מכל רגע קיבלתי 90 בסופו של דבר

למעלה