בפרק ששודר היום אני גיליתי עד כמה נוראית היא דנה רון. היתה בתוכנית, באי יום אחד ופרשה, ומרשה לעצמה לנתח, לפרש, להסביר, לשפוט, לתקוף ואפילו לקלל בפולנית. איזה רוע לב, סכסכנות, חוצפה יש לאשה הזאת, שהיא כלום ושום דבר. על מה לעזאזל היא קיבלה כסף, והשמועות מספרות שהיא קיבלה סכום נכבד? לדעתי, מי שפורש - צריך לקבל כסף רק על הימים שהוא היה במשחק ולחזור לארץ ולא לשהות בוילה כמעט חודשיים, חופשה ע"ח ההפקה ועוד לקבל את מלוא הכסף שסוכם עליו. דנה היתה חצופה כלפי זוהר, פסקה מי צודק ומי לא, רק מעדויות המודחים שהגיעו לוילה, מבלי שהיא היתה שם ומבלי לבדוק את הצד שכנגד. היום גיליתי את דנה הרעה, התוקפנית, השיטחית, החצופה, המתנשאת כשאין לה שום סיבה. כלום. יש לה יותר סיבות להתבייש. ראיתי את דנה ב"אח הגדול" וראיתי אותה ב"זוג המנצח", וידעתי שהיא קלפטע, לא נעימה, רברבנית, אבל בתוכנית היום היא שברה את שיא השיאים.
לעומת זאת, כל שאר המודחים היו באמת חמודים ואחלה וגם השורדים.
ביום ראשון וביום שני יש המירוץ למיליון ואני הכי מחכה למחר בערב לתוכנית.
ביום שלישי עוד פרק "הישרדות" (לפי התוכניות ב"סלקום"). מעניין שלא גיא ולא יעל לא הזכירו את זה והם דיברו רק על שבת הבאה ויום ראשון שלאחריו -
גמר הישרדות ב- 2 חלקים.
לעומת זאת, כל שאר המודחים היו באמת חמודים ואחלה וגם השורדים.
ביום ראשון וביום שני יש המירוץ למיליון ואני הכי מחכה למחר בערב לתוכנית.
ביום שלישי עוד פרק "הישרדות" (לפי התוכניות ב"סלקום"). מעניין שלא גיא ולא יעל לא הזכירו את זה והם דיברו רק על שבת הבאה ויום ראשון שלאחריו -
גמר הישרדות ב- 2 חלקים.