דנה !!!! רוצים שיר !!!! אחרי שהלבנה

דנה !!!! רוצים שיר !!!! אחרי שהלבנה

והשמש נרגעו קצת איזה שיר ככה לפרוק את המתח אבל כמו שאני מכיר אותך את עסוקה ברגעים אלו בחיפוש קדחתני אחר שיר מתאים נכון ? אז יאללה מחכים לישועה

דניאל, צר לי

פעם ראשונה בה אאלץ לאכזב אותך...מקווה בכל ליבי שגם האחרונה ארועי היומיים האחרונים השאירו אותי מותשת ומהורהרת. מקווה לחזור בכוחות מחודשים במהרה
נ.ב אתה מוזמן לנסות את כוחך כמרפא בשירים....אפילו נומי נומי יתקבל באהבה

צר היה כל כך הייתי אז מוכרח לפרוש

כנפיים ולעוף.... טוב נו...יצאתי מתוך מילותייך וזה מה שהתנגן לי בראש...מקווה שכיוונתי לדעת גדולות רואים רחוק רואים שקוף מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: שמוליק קראוס צר היה כל כך הייתי אז מוכרח לפרוש כנפיים ולעוף אל מקום שבו אולי כמו הר נבו רואים רחוק רואים שקוף. בן אדם כעץ שתול על מים שורש מבקש בן אדם כסנה מול השמיים בו בוערת אש. אז דרכי אבדה חיי היו חידה צמא כמו הלך במדבר אל מילת אמת שכוח בה לתת לשאת פנים אל המחר. בן אדם... בערה בי אש יצאתי לבקש ימים סערתי כסופה שבתי אל ביתי למצוא שאת איתי עד בוא הדרך אל סופה. בן אדם...

תשמע

אתה אלוף כל כך קולע לסיטואציה אין לי מילים.... עכשיו השארת אותי עוד יומיים פעורת פה

תודה דנה יקרה....פשוט הלכתי

ברמזים שהשארת... והם היו בולטים..... הרבה ברכות שפע וחיים לך חיבוקים

ועוד אחד ודי.... היי שקטה עכשיו הכל

היי שקטה ביצוע: ריקי גל מילים: רחל שפירא לחן: יהודה פוליקר היי שקטה, עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמו לא עברת אף פעם כמו לא היית צרימה בנוף המטופח כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם כמו אלומת האור הנה מצאה אותך. היי שקטה כאילו אין בך דופי... היי שקטה, כמה אפשר לשטוח את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח כאילו השלווה היא חוף הבהלה. היי שקטה כאילו אין בך דופי...

וואו...וואו....

אחד השירים האהובים עלי ביותר. כמה אמת יש בשיר הזה!!! כאילו מעפר פורחת שושנה.....

הנה דנה שיר בשבילך

מקווה שימצא חן בעניכם. מאת אריאל זילבר מכשף השבט מסך עשן : אנחנו במסך עשן מנותקים מסדר וזמן ואת הגעת עד הנה דרך ארוכה נסירה דאגה נסירה מועקה אנחנו במסך עשן מתנדנדים מפה לשם ואפילו שאני עיוור בחשיכה אני הולך לי בדרכי בבטחה ועולמי מתחכך בעולמך וחלומי מסתבך בחלומך שני כדורי עשן מתגלגלים, משתכשכים ברוח הקלילה משתוללים הם בגבהים, שמחה גדולה וכוכבים נוצצים במבטך וגורלי כבר נקשר בגורלך שתי אלומות של אור גולשות ומתרגשות רוצות כבר הלאה לעבור גם אלוהים כבר מתחשק לו לעזור אנחנו בעסקי נדל"ן ומקבלים הכל מן המוכן אחד תופר, שני עוזר, שלישי גוזר ויש אחד שאת החלומות פותר אנחנו בעולם החם מפטפטים על הא ועל דא וכבר קבלתי פה ושם גם למידה לאן אני הולך ומאין אני בא ועולמי מתחכך בעולמך וחלומי מסתבך בחלומך שני כדורי עשן מתגלגלים, משתכשכים ברוח הקלילה משתוללים הם בגבהים, שמחה גדולה וכוכבים נוצצים במבטך וגורלי כבר נקשר בגורלך שתי אלומות של אור גולשות ומתרגשות רוצות כבר הלאה לעבור גם אלוהים כבר מתחשק לו לעזור אנחנו במסך עשן מנותקים מסדר וזמן ואת הגעת עד הנה דרך ארוכה נסירה דאגה נסירה מועקה ואת הגעת עד הנה דרך ארוכה נסירה דאגה נסירה מועקה ליל מנוחה אהובה

עושה כל כך טוב לדעת שאתם

כאן איתי...כשקשה. איך סיפורי חיים נפגשים.....איך עולמות נפגשים....נפלא אוהבת את השיר הזה מאוד מאוד וכל פעם הוא מקבל משמעות אחרת. תודה תודה תודה.

אילו מילים אילו מילים

ועולמי מתחכך בעולמך..... גם אלוהים כבר מתחשק לו לעזור... איזה פאר של מילים תודה רבה אלישוע תמיד שמעתי את השיר ופעם ראשונה שאני קורא אותו ומתפעל ומתפעם ליל מנוחה שאחרי הסערה דניאל

למעלה