דנה שוב בראש מצעד ההשמעות החודשי

dandan 23

New member
דנה שוב בראש מצעד ההשמעות החודשי ../images/Emo47.gif

לפי אתר מדיה פורסט, דנה אינטרנשיונל שוב כובשת את המקום הראשון בהשמעות ברדיו לחודש זה. המגה להיט של דנה LOVE BOY שצבר למעלמה מ1,400 השמעות בחודש הראשון, מכבב גם בחודש זה במקום הראשון בהשמעות (נכון לעכשיו 523 השמעות) כאשר במקום השני צועד עידן יניב עם השיר את יפה. אפרופו, הדואט עם עידן יניב "סרט הודי" שדנה כתבה והלחינה אותה שודר מאז צאת האלבום לפני שלושה ימים 9 פעמים. השמעות נוספות לשירים מהאלבום החדש עד כה לחודש זה: הכל זה לטובה: 20 השמעות ואת מוכנה: 9 השמעות.

הנתונים האלה אומרים את הכל

תחנות הרדיו מתעלמות כמעט לחלוטין מ"את מוכנה" , זה היה צפוי שהוא לא ישודר לא יעבור פלייליסטים , המאזינים לא מתחברים אליו. ועוד כשלאב בוי עדיין בראש צמרת ההשמעות במדינה. תקלטו שלעומת זאת סרט הודי שלא סינגל בכלל משודר באותה כמות של את מוכנה שהוא כן סינגל! זה ברור שסרט הודי היתה הבחירה הטבעית לסינגל , תסלחו לי החלטה מטופשת להוציא את "את מוכנה" החלטה מצערת. לפי דעתי הד ארצי צריכים להתעלם מאת מוכנה ולהוציא בעוד חודש את סרט הודי כסינגל חזק עם קליפ והכל. ובאמת הגיע הזמן להשקה נורמלית בתא , מספיק עם הופעות של 6 שירים בזמן מסיבות!!!

TheMashMash

New member
כבר דנו בזה! את מוכנה נכשל לדעתי.

כבר החליטו בשבילה ברדיו. נורא חבל שבכח לדחוף שיר שזה לא היה הזמן שלו. מילא היו מעלים כסינגל חמישי מילא. צריכים לתקן את זה ולהתחיל לעבוד על צילומים לסרט הודי (קליפ) ולשחרר אותו במהלך החודש הקרוב. ואחריו אני בכיף הייתי משחרר את יאללה בלאגן / איפה הלב.

TheMashMash

New member
מה גם שהשמיעו אתה שירים החזקים ב YNET

אנשים יודעים מה השירים הטובים בדיסק. אז ללכת צעד אחורה (וגם לפי התגובות היה ניתן לראות) חבל. זה לא שאני לא מפרגן לדנה. אנשים שמכירים אותי יודעים כמה זמן חיכיתי לדיסק הזה וכמה הערצה יש. אני בא ממקום שמאוד לנסות להבין את השיקולים של "את מוכנה" עם כל הכבוד לזה שרצתה להוציא שיר עם אמירה. האלבום כרגע לא נמכר בשיאו וחלק מיחסי הציבור של האלבום זה להוציא שירים להיטים וקליטים ולהוציא קליפים נוסח LOVE BOY

DANNA5

New member
הד ארצי לא קשורים

ההחלטה להוציא את את מוכנה הייתה של דנה ושי כרם בלבד הד ארצי לא לקחו חלק בזה

TheMashMash

New member
ברור שלא. כי אם הם היו לוקחים החלטה כזו

זה יריה לעצמם בדיסק.

למעלה