דנה שלום

אומץ7

New member
דנה שלום

ראשית אברך את כולם בברכת שנה אזרחית טובה ומתוקה ןמי יתן ויכלו אויבינו [24 קוטנר וכו] שנית נא לעיין ערך אבאניבי ותנו לאהבה לנצח כי אהבה היא מילה יפה היא שפה יפה אהבה תמיד תתגבר ובשפת אהבה נדבר לדעתי דנה צריכה להמשיך את הקריירה בחו"ל כי בארץ המלחמות וחוסר הפרגון[הומופוביה ודעות קדומות]אי אפשר לנצח ןלכל המעוניינים ראו כמה כבוד דנה הביאה לנו בעולם ותבינו את עמדתי אם כל המלעיזים היו טורחים ובודקים איך מתנהגים לדיווה בחו"ל אז היו מבינים שהיא השגרירה הטובה ביותר שיש ומגיע לה פרס קצת יותר גדול מ-24 כבוד וערכה עד סוף המאה כי גם בעוד מיליון שנה לא תקום אומנית בסדר גודל של דנה במדינת חוסר הפירגון ולסיום המשיכו לאהוב כי אהבה תנצח באהבה והערכה לדנה [את המלכה שלי] ולכולכם לילה טוב מ- USA

אומץ7

New member
נזכרתי בשיר יפה מוקדש לאחת ויחידה

עופרה אןרי פיינמן עופרה, תמיד קינאו בך נערות עופרה, יפה מכל האחרות זמיר סלסל בליל את שמך בשיר נפלא לך הטווס הביא נוצה כחולה אני נושם אותך כריח הוורדים אני נושם אותך אל תוך ליבי אני נושם אותך אלי בכל כוח אני נושם אותך אל תוך ליבי

m o r a m i r

New member
../images/Emo99.gifאומץ7 ---- כבשת אותי....

איזה חמוד אתה.....ואין לך מושג כמה אתה צודק.....נורא קשה לקבל קצת פרגון במדינה הזאת....זאת מדינה רק לזמרות קקות סליחה על הביטוי..... דנה היא זמרת בינלאומית.....ונורא קשה לה כאן...יש המון אנשים טיפשים וצרי עין שלא יודעים לפרגן ואנשים פרימטיביים וגזעניים שימותו אמן!!! לדעתי דנה צריכה לארוז מזוודות......ולהמשיך לפתח את הקריירה בחו"ל .... רק שם היא תצליח ותקבל פירגון כמו שמגיעה לה.....איזו מדינה זבלללללללללללללללל.......שנותנת במה לבנאדם כ"כ טיפש ואידיוט כמו יואב קוטנר

מורייי לאאאאאאאאאא

אסור לדנה לארוז מזוודות ולטוס לחו"ל חחח אם זה ייקרה היא תהיה רחוקה מאיתנווווווווווווווווו ואני לא יכולה בלעדיה חחחחחח

m o r a m i r

New member
חחחחחחחחחחחחח......דנה אל תטוסייייי

אל תארזיייי מזוודותתתתתתתתתתתת........................לאאאאאאאאאאאאאאאאא דנהההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שני ....עכשיו ברצינות! לא מגיעה לדנה היחס הזה!!!!!! זה מעצבן אותי....את לא מבינה כמה......עצוב לדעת...שיש רק את טקס עמ"י ..... טקס ממש עלוווווווווווווווב במחשבה שניה...טוב שדנה לא הופיעה בטקס.....זה לא לרמה שלה בכללל...........היא ליגה אחרת!!!!!! נראה לך שדנה תעזוב!? היא לא עוזבת את תל אביב...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח אם היא תלך אני מתה חחחחח

כפרה עליה מתתתתה עליה
... ובטח שטוב שלא הופיעה בטקס, תאכלס לא לרמה שלה
ויאללה שייקפצו כולם
דנה כבר מתחילה לעבוד על האלבום בהא ותראה להם מאיפה משתין השטן
חחחחח היא לא עוזבת את תל אביב זה בטוח חחחח אוי אני חולה על ת"א מתה לגור שמה....
..

m o r a m i r

New member
שני גם אני חולה על תל אביב

אם היה לי קצת יותר כסף.....הייתי גה שם...אבל אין :/

אני מאוד מסכים עם מור../images/Emo13.gif

חרא של מדינה, זה בטוח ! להיות זמרת ברמה של דנה, ולגור בארץ ישראל זה מאוד צפוףףף זה נורא בדאון בשבילה.. הקריירה שלה כבר הייתה יכולה להיות בעננים לולא הייתה עושה אותה בחו"ל ולא בארץ, שרק טקס עמ"י יכול להבטיח את הצלחתה ! זה מביש אפילו.. אני לא זוכר שככה קטלו את בריטני, אחרי שזו עשתה כאלה פאדיחות בטקס הVMA, שמארגני עמ"י צריכים עוד לעבוד קשהההה שנים כדי להגיע לרמת הטקסי המוסיקה, ולא טקסי הזיכרון האלה... לא החרימו אותה ממצעדים ולא כלום, כי אמריקה באמת יודעת איך עושים ומארגנים דברים. בארץ לא מפותח השואו, ומפחדים מדנה כמו מאש, כי היא בעצם האחת והיחדיה בארץ שעושה באמת איכות ! ולא שרה דיכאון ושירים של טקסי זיכרון בליווי גיטרה וקלידים כמו הרוב של הזמרים.

m o r a m i r

New member
גיא אתה לגמרייי צודק

נורא צפוף פה.....זמרת ברמה של דנה....לא מתאימה למדינה המסריחה הזאת אף זמרת בארץ לא עושה קליפים באיכות של דנה , היא עושה קליפים ברמה של MTV עובדה שהיא הישראלית היחידה שהגיעה ל-MTV..... ואם דנה הייתה מופיעה בטקס עמ"י ..... תאמינו לי שדנה הייתה עושה את הטקס להרבה יותר צבעוני....ססגוני ומעניין....והיו מדברים עליו הרבה יותר בתקשורת....אחחחחחחחח איך הם הפסידו וכמה רייטינג הם הפסידוווווווווו

מורני וגאיוש תיזהרו לתת רעיונות לדנה ש....

תעבור לחו"ל חח אם היא תעבור בקושי נשמע עליייייייה אין לא יכולים בלעדיה היא צריכה להישאר כאן ולהראות להם מי המלכה
.

אל דאגה דנה תישאר איתנו לנצח

אים דנה הייתה חושבת על חול מזמן היא לא הייתה נישארת איתנו דנה יותר מידאי ציונית,היא לא יכולה בלי המישפחה והג'חנון של שבת עכשיו דנה כאן ויש לה אתגר איך ליגרום לאנשים קוטנר להתפוצץ בהצלחה דנה!!

למעלה