דנה תתגבר וגם אנחנו

דנה תתגבר וגם אנחנו

זאת לא פעם ראשונה ולא אחרונה שדנה צריכה להוכיח את עצמה.נכון שזה לא צודק במיוחד אחרי שנה כזאת קשה אבל אין מה לעשות. עדיין בעולם הזה שולטים הומופובים. אני בטוח שדנה יודעת איך להתגבר עם המכשול הזה ואנחנו פה כדי לתמוך בה ולתת לה את כל החיזוק כדי שהיא תעבור את זה. אני חושב שכל אחד מאיתנו צריך להרים טלפון לערוץ 24 ולהגיד בדיוק מה שהוא מרגיש. אם ערוץ רוצה להצליח הוא חייב לתת מענה לבקשות של צופים. לי לא יצא כל כך לכתוב ביומים אחרונים ולהיכנס לפורום אז אפשר להגיד שקצת פספסתי את כל ההתרחשות אבל אני שמתי לב כמה חום ואהבה יש פה!אנשים אתם מדהימים!כל אומן היה מת לקהל מעריצים כזה מדהים!אני עכשיו בטוח שבפורום הזה יש אנשים מדהימים! בכל אופן מה שאני מנסה לומר זה שאנחנו חייבים להיות חזקים בשביל דנה שלנו כדי שהיא תתאושש מהמשברון הקטן הזה ותחזור להיות מצחיקה ומיוחדת כמו שרק היא יודעת! בשורה תחתונה אני חושב שכל הרעש שמתרחש עכשיו זה רק מראה על זה שבאמת יש פה משהו לא הוגן שקורה!ואני בטוח במאה אחוז שהצדק ינצח ואנחנו בדיוק ולא רק אנחנו אלה כולם יודעים בצד של מי הצדק!

תתגבר..???וגם אנחנו?!?!?! על מה..?

על מה בדיוק צריך להתגבר..? כולה טקס מעפאן בערוץ 24 נו באמת, אז לא זכתה...ביג פאקינג דיל..!! ממש לא היינו צריכים (וגם לא דנה!) את "החותמת" הזו של של זכיה ב"זמרת השנה",זמרת שכל כך מושמעת בכל מקום,שקטפה הצלחות בנלאומיות,ממש לא צריכה את האישור של עמ"י שהיא גדולה מהחיים..!! היא כבר יודעת את זה (נכון מאמי?
) וגם אנחנו..!! (נכון.???) אז בעצם אין על מה להתגבר..!! נ.ב אהה,ועוד משהו (עכשיו עלה לי בראש) גם בהתמודדות הראשונה שלה לאירוויזיון היא הגיעה למקום השני(לילה טוב אירופה)ואח"כ הביאה אותה בזכיה מוחצת (גם פה וגם שם) אז אולי עכשיו זה סימן שהפעם הבאה הולכת להיות אדירה..!!

m o r a m i r

New member
העלבת את דנה....

משברון!? אתה רציני.....אני אפילו לא ידעתי שיש טקס כזה בכלל....מי רואה את זה....אם דנה לא הייתה אמורה להופיעה...מי בכלל היה מתעניין .... ממש יעזור לדנה אם היא תזכה בזמרת השנה או לא...... דנה כבר זכתה בכל התארים שיש.....שורה תחתונה מה שמעניין את דנה....כמה כסף היא הכניסה לכיס.....ואת דנה זה לא מעניין אם היא תזכה בזמרת השנה או לא...

m o r a m i r

New member
תודה שני איזו מתוקה את!

לא כתבתי פה כבר כמה ימים...וכולי זועמת...........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חח זה בסדר מאמי יאללה תוציאי הכל :)

ד"א מאמי קראת את הכתבה על דנה בל"אישה" ??
..

m o r a m i r

New member
כן קראתי....

קניתי אתמול את העיתון...הייתי בתל אביב עברתי ליד הבית של דנה.....חחחח אבל התבאסתי על התמונות....למה היא לא הצטלמה!?!?!?!?!!?!? איזו חמודה ....אמיתית.........מתהההההההההההההההה עליההההההההההההההה

אני לא מסכימה איתך

זה לא יכל להיות שחשוב לדנה רק הכסף,כסף הוא המניע להמשך.אילו דנה הייתה חושבת רק על הכסף היא הייתה עושה עוד דברים כדי להסיג אותו.

ברור שלא..!!

זה תמיד נחמד שיש עוד איזו "הוקרה" במדף על הכישרון שלך.. אבל לא יצא,אז לא יצא.. מה כבר קרה?? אין על מה להתגבר.!! אבל גם להגיד שדנה עשתה את זה רק בשביל כסף,זה גם לא הכי נכון (או מחמיא) להגיד על דנה.. אמנם כסף תמיד טוב שיהיה,אבל אני מאמין שהיא גם רצתה קצת יותר "מכסף" .. בקיצור,אז נכון יש תחושת החמצה קלה (קלה!) גם לה וגם לנו.. אבל היי,מה זה הטקס האדיוטי ההוא,לעומת כל ההשמעות,וההצלחות של מיס אינטרנשיונל..?? (חחחח איך אני חולה עליה..
נ.ב עשו טובה,בחייאת תפסיקו לדבר על זה,אני עוד מנסה לשכוח מהערב הזה..חחח

xyfactor

New member
הבעיה עכשיו היא לא הטקס אלא ערוץ 24...

אני ממש לא מזלזל בערוץ זו הבמה הכמעט בלעדית לקליפים ואתם חייבים להודות בזה. חוצמזה הערוץ מתפתח כל הזמן וממש חבל לי על ההחרמה של דנה שם. אני גם פוחד שקוטנר שהולך לנהל את 102 FM יוריד אותה ואז אנחנו באמת בבאסה- כי תל אביב זה המגרש הבייתי של דנה. מה אפשר לעשות ?

ברגע שקוטנר יוריד את דנה מ FM 102

ליפני הכל קצת חוויות של היום חטפתי אטרף על דנה ושמעתי את המוסיקה שלה מכל הזמנים בפול ווליום והוצאתי את הרמקולים לגג מין מסיבה פרטית אני ממש ממש ממש לא רוצה שזה יקרה שקוטנר יוריד את דנה מ FM 102 נניח שזה קורה OK כאן תיתגלה האמת עד כמה יואב קוטנר רודף את דנה לחינם!! [[[[ואני כן הייתי רוצה שיוריד אותה מ FM 102 במקרה הגרוע ביותר כשזה יקרה,זה קלף טוב מאוד,מצויין.. Vמעולה לטובת דנה] ]]]בכוונה מיסגרתי אני האחרונה שאבקש שיהיה לדנה רע רע לה=רע לי=רע לכולנו!! מלח מיים מלח מיים השאלה היא למה אתה מתכוון יוריד אותה? בהשמעות? בדירוגים? במה?....התחנה היא לא שלו פרטית ואין לו בעלות על תחנת הרדיו FM 102 אני מאמינה בדנה,ואני מאמינה שהתיקשורת כן מעונינת שדנה תיפתח את הפה דנה תמיד הייתה מחוזרת,אז כרגע אין סיבה שהחיזור יפסק. ההפך יש שמחכים שהגברת האינטרנשיוניונלית תגיד את דבריה הרי זה אוכל "אמר אמרו, קצת רכילות פילפל קינמון פאפריקה",,,עוד קצת שמן למדורה"== ויאללה אש תבערה חחחחח== לי ניראה שבימים הקרובים הרבה לא נישמע מדנה,וחבל מאוד היא תעלם ואני לא מתכוון מהופעות,ההעלמות שלה תיהיה רק מהתיקשורת יאלה שהכל יעבור ויחלוף!!

למעלה