דנה?

Cherry I

New member
../images/Emo178.gifלא

חם לי ומעיק לי והעיניים שלי כואבות ואני עייפה ויוצא לי מין איכס כזה בעיניים כמו שיש בבוקר ואני מנגבת ואחרי שעה יש לי עוד אחד כזה
ואני כל כך נואשת שאני רואה 'אריזה משפחתית'. רע לי ולא נחמד לי הלך לי הגב הרגליים והחתול שלי מציק לי ונושך אותי או שמשחק לי בשיער עם הפרווה החמה שלו
ג'יזס, אני נואשת.

תשיגי כבר כלוב...

לחתול
וכשאין לך כוח אליו שימי אותו שם. חוצמזה נראה לי שאת צריה פשוט לנוח ולעזוב ת'מחשב עכשיו חח...ולהעיף גם ת'תוכים אם עושים ראש. אולי לשים אותם ואת החתול באותו כלוב אם אין מקום כד שילמדו להסתדר בחיד חח
. בכל מקרה תרגישי טוב

או קיי לא הייתי ברור מקודם אז..

התכוונתי שתעיפו אתה שיחות שלכם לאיסיקיו,למסנג'ר או ווטאבר. כי זה לא פורום"שיחות של ליאור8888 וCherry I.

חחח...יש לך מושא יותרטוב לנצל"ש../images/Emo140.gif

כדי שהפורום יזוז אז קדימה

Cherry I

New member
?! ../images/Emo11.gif

אתה לא חושב שזה נורא נחמד לשאולא ותי מה שלומי בזמן כה רע? בזמן שאני מתייבשת לאט לאט והעיניים שלי כואבות והחתול שלי מציק לי ? סליחה מן, אבל אני בדיוק באמצע התייבשות + התגלמות מכת השמש שחטפתי.

Cherry I

New member
נדחף*

טוב ליאורי, תמיד נוכל לערוך שיחות נפש ארוכות במסנג'ר, ולשתף שולחנות עבודה בנטמיטינג

נדחף?!

אני פה קצת,אבל ממש טיפה יותר זמן מכם. אז מי פה הנדחף? ולא מעניין אף אחד בפורום השיחות הפרטיות שלכם,או איך אתן מרגישות,אם אתן מיובשות,או אם דרך עלייכם פיל. זה לא מעניין את כל הפורום,ולכן,כפי שאמרתי,קחו את השיחות שלכם למקום אחר. הפורום הוא לא צ'ט. הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט הפורום הוא לא צ'ט לשנן במידת הצורך. להת'.

מממ...לא מעניין אל תקרא

ותהיה בטוח שאני וותיק יותרממך פה. אם כבר הגעת לוויכוח המפגר הזה

חצי שנה כמעט או אולי יותר.../images/Emo13.gif

אוייש לפעמים אנשים
ים קורעים אותי מצחוק חח

למעלה