דניאלה לא מתנדפת

דניאלה לא מתנדפת

שלום ! בעלון הקרוב שיצא מחר – מחרתיים עומד להתפרסם סיפור על תחילתו של תהליך ייעוץ בעזרתו לומדת דניאלה להכיר מחדש כמה דפוסים שמנעו ממנה עד היום מלהכיר את בח"ל ולקחת אותה לאותם יחסים קרובים אותם היא מייחלת לעצמה. מוזמנים לקרוא את תחילת הסיפור במידה ומצאתם בו עניין ותרצו לקבל אותו למייל שלכם אתה מוזמנים להשאיר את המייל שלכם ולהצטרף. שיהיה יום טוב, בברכה, אמיר דרור דניאלה לא מתנדפת מאז ומעולם ידעתי, שאני, זוגיות, כמו שראיתי וחוויתי בבית הורי, אני לא רוצה. לא רוצה – זה ביטוי עדין. כך פתחה דניאלה את פגישת הייעוץ שלנו. נזכרתי במשפט שאמרה לי בטלפון כשקבענו את הפגישה "אני אוהבת את השפה שאתה מדבר ונראה לי שתוכל לעזור לי". יש לי קריירה מצוינת, היא המשיכה, מאז גיל 25 אני בתחום התיירות, ותודה לאל . . . צמחתי וטיפחתי קריירה מרשימה ומשביעת רצון. אני סוגרת עוד מעט 9 שנים בענף. אני מבינה שאני חייבת לחולל שינוי בדרך שלי לזוגיות ואני לא יודעת איך. שבעתי מבליינד דייטים, מאתרי היכרויות, מהצעות של חברים ומכרים. משהו צריך להשתנות ואני לא יודעת מה ואיך. אני יודעת שעלי להפסיק לחשוב במושגים של "נסיך החלומות" אבל זה הסרט שלי, כל הזמן, וכלום לא קורה. אני פוגשת לא מעט מועמדים אבל תמיד, ומהר מאד אני מוצאת בכל אחד מה לא. יש לי מספר ידידים קרובים, לא חברים רומנטיים, ואני מרגישה שהרכבת שאני נמצאת בה לא נוסעת לכיוון שלי. איך מתחילים ? תוכל להציע תוכנית פעולה ? הרגשתי את קור נשיפתה המעשית דוקר בעורפי. לקבלת העלון

למעלה